Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy, vagy két jegyet illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy, vagy két jegyet illik ajándékozni?

Figyelt kérdés

A párom születésnapja lesz, amire 2 ajándékjegyet is vásárolni szeretnék. Az egyik nyilván az enyém lenne :D de együtt mennénk. E mellé még lenne egy kis ajándéka, de a kérdés arra vonatkozik, hogy mind a két jegyet oda adjam neki, vagy csak az övét?

Én mindkettőt beletenném egy borítékba, és mikor kibontja, mondanám neki viccesen, hogy szívesen elkísérem :D Ez így milyen? Nem tudom, hogy illik.

2016. dec. 11. 11:37
 1/10 A kérdező kommentje:
24/L
2016. dec. 11. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Ahogy leirtad az szerintem jo ugy :D
2016. dec. 11. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
És ha mással menne el? Szerintem cinkes mind a kettőt odaadni, én biztos csak egyet adnék.
2016. dec. 11. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
egy normális ember nem gondolná úgy, hogy ha kap a párjátol két jegyet, akkor mással megy el.. mert taplóság.. ha igen, akkor meg nyugodtan mondhatná a párjának, hogy "azèrt vettem kèt jegyet, mert gondoltam együtt megyünk." Nagy tiszteletlensèg lenne, ha elkezdenè, hogy "Dejó, 2 jegyet kaptam, akkor elviszem emőkèt is."
2016. dec. 11. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkozom, de nem párral, hanem azzal kapcsolatban, aki tetszik. Szóval benne van a pakliban, hogy el sem jönne, úgyhogy én egy jegyet adok, mert a magam részéről elmegyek, ő meg azt csinál, amit akar. Szurkoljatok. :D

Szerintem a te helyzetedben add neki oda az ő jegyét, és mondd neki, hogy elkíséred, ez így jó.

2016. dec. 11. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem butaság volt 2 jegyet venni. Hát most az ő születésnapja lesz nem a Tiéd. Egyebkent is ha elmész vele vásárolni jegy nelkul is vehetsz magadnak valamit. Erről az jut eszembe mikor mamám odaadott 5 ezer forintot karácsonyra es azt mondta váltassam fel es adjam vissza a felét. :D
2016. dec. 11. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
az utolsó meg végképp hülyeséget mond.. egy előadasra/ koncertre az ember nem megy szivesen egyedül.. Itt gondolom az előadás a kérdező párját èrdekli leginkább, így a kérdező is kifejezi a gesztusát azzal, hogy még el is kisèri és azzal is plusz pénzt költött..A te példád az 5000 ft-ról teljesen összeférhetetlen ezzel..
2016. dec. 11. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Odaadhatod mindkettőt neki, de csak az egyiket is, és amikor kibontja, akkor mondod neki, hogy a párja nálad van.
2016. dec. 11. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy veled menne el, akkor mindkét jegyet odaadhatod, de egy exem pont az első barátnőjével járt úgy, hogy páros mozijegyet adott a lánynak ajándékba, ő meg megköszönte, és elment az új barátjával, ez volt a szakítás, csúnya húzás volt a lánytól.
2016. dec. 11. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én oda adnám mindkettőt, de nálunk fel sem merülne, hogy mással menjen el.:D Te ismered a párodat, hogy ő mit tenne.
2016. dec. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!