Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni egy pénzes pasit ?
Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.
Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.
Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb
Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.
Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .
Várom a tippeket
Hàt, igazàból olyan helyen kell lógatni a sneclit.
Én amondó vagyok, h ilyen hipppperszuper nőként is neked kell kipuncs(xd)olni a férfiúi közeledést, ha el akarod magad és a gyermeked tartattni.
Ez engem is érdekel.
24 / L aranyásó
Kérdező! Nevelje fel az, aki megcsinálta a gyereked!
Ilyen pasit nem fogsz találni, mert a nagy mell van akinek taszító (nekem a pici formás jobban bejon) a fekete haj sem előny ink barna legyen, 1.5 éves gyerek csak bőg , eszik és sza*ik, nincs az a férfi aki ezt elviseli!
Menjel el dolgozni és abból tartsd el magatokat!!!! Ha lelépett az apuka, akkor nem vagy olyan nagy ász, gyerektartast mire költöd anugy? Műköröm de?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!