Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarom elvenni a kedved, de egy pénzes pasi nem fog kínlódni más kölykével, mikor bárkit megkaphat.
2021. jún. 27. 21:49
 2/85 Noren1989 ***** válasza:
65%

Hàt, igazàból olyan helyen kell lógatni a sneclit.

Én amondó vagyok, h ilyen hipppperszuper nőként is neked kell kipuncs(xd)olni a férfiúi közeledést, ha el akarod magad és a gyermeked tartattni.

2021. jún. 27. 21:51
 3/85 anonim ***** válasza:
36%
Gyakorin van bőven
 4/85 anonim ***** válasza:
31%

Ez engem is érdekel.

24 / L aranyásó

5/85 anonim ***** válasza:
40%
Álmodj királylány
2021. jún. 27. 21:54
 6/85 anonim ***** válasza:
64%
Lehet osztrák,német pasikkal jobban járnánk.
2021. jún. 27. 21:55
 7/85 A kérdező kommentje:
Ausztriában élek
2021. jún. 27. 21:56
 8/85 Noren1989 ***** válasza:
62%
Vàratlan fordulat 🤔
2021. jún. 27. 21:57
 9/85 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! Nevelje fel az, aki megcsinálta a gyereked!

Ilyen pasit nem fogsz találni, mert a nagy mell van akinek taszító (nekem a pici formás jobban bejon) a fekete haj sem előny ink barna legyen, 1.5 éves gyerek csak bőg , eszik és sza*ik, nincs az a férfi aki ezt elviseli!

Menjel el dolgozni és abból tartsd el magatokat!!!! Ha lelépett az apuka, akkor nem vagy olyan nagy ász, gyerektartast mire költöd anugy? Műköröm de?

2021. jún. 27. 21:58
 10/85 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy olvastam gyakori tele van nettó 700e-1m körül kereső álom kanokkal. 😃
2021. jún. 27. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!