Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
88%
#31 Noren 👉👈😂 trollpolice dream team leszünk 😎
2021. jún. 27. 22:52
 42/85 Noren1989 ***** válasza:
36%
Nem hangzik annyira jól, mint amilyen jó 😂😅 szóval még egy tag, és meglehet az óriàs robot harcioroszlàn a Voltran gyűrűkkel 😆
2021. jún. 27. 22:56
 43/85 anonim ***** válasza:
76%
Van egy ugyanilyen haverom, akit te keresel, gazdag, keres egy egyedülálló anyukát, pont olyat, mint te, pénzelné, szeretné, csak ő kizárólag ikreket akar gyerekeknek. Basszus, pedig perkálna 500-at is havonta, csak hát nem ikreid vannak...
2021. jún. 27. 23:00
 44/85 A kérdező kommentje:
Jó .... Akkor jó éjszakát..nem tudom miért nem lehet normálisan válaszolni
2021. jún. 27. 23:13
 45/85 anonim ***** válasza:
87%

44

Gyere szexelni,és adok 200 ezret,megfelel?

2021. jún. 27. 23:18
 46/85 anonim ***** válasza:
41%
Köszönöm a kérdésed. Ritka az a nő aki őszintén elmondja az ilyen szándékaid, jobban megismertelek titeket így.
2021. jún. 27. 23:24
 47/85 anonim ***** válasza:
75%
45, Hagyjál már.... 200ezret? 2 ezret se adnék ennek a beképzelt bigének. 😂 Egy szelet csokit nem vennék neki a boltban.
2021. jún. 27. 23:29
 48/85 anonim ***** válasza:
41%
Ezek az igények, szinte minden férfi rémálma! Teljesen visszataszító!!
2021. jún. 27. 23:49
 49/85 anonim ***** válasza:
80%
48 ne aggódj nem nő írta.
2021. jún. 27. 23:54
 50/85 anonim ***** válasza:
29%

Totál igazad van!

Tarrasd el magad és a gyerekedet mással!

Nagyon szuper a gondolkodásod!

Azért legyél még annyira ügyes, hogy vetess a faszival egy házat, és irattasd a nevedre, csak, hogy legyen majd a gyereknek mit örökölni tőled.

2021. jún. 28. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!