Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 Noren1989 ***** válasza:
48%
#24,ràtapintottàl a gondolatom pulzusàra, itt rohaggyak meg!
2021. jún. 27. 22:31
 32/85 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk Ausztriában 200 ezer mint Magyarországon 50 ezer...

Nyilván az jobb viszonyok miatt másabb

2021. jún. 27. 22:33
 33/85 A kérdező kommentje:
Senki nem veszi komolyan a kerdesemet.... Erre mondjuk számítottam . Typisch Magyar ( ez most direkt volt 🙂🙂)
2021. jún. 27. 22:33
 34/85 Noren1989 ***** válasza:
70%
Vasàrnap este van. Hirdetésnek harmatos, kérdésnek nem kérdés. Egy gyenge trollkodàsnak viszont kivàló.
2021. jún. 27. 22:36
 35/85 anonim ***** válasza:
75%
puncs.hu az oldal, amit keresel.
2021. jún. 27. 22:37
 36/85 anonim ***** válasza:
61%

33

Mert akkor erre az kérdésre hogyan válaszolunk?

Semelyik pasinak nem kell egy aranyásó,főleg hogy van gyereke..

2021. jún. 27. 22:37
 37/85 anonim ***** válasza:
80%

33, Felteszem a kérdésed akkor fordítva.

Hol találhatok egy p**cit, aki ki is takarítja itthon retket ingyen miutan taknyosra szopattam? Cserébe én nem adnék semmit. Ha végzett kivágom a küszöb elé, viszont jól nézek ki. Várom a jelentkezőket. 😀

2021. jún. 27. 22:38
 38/85 A kérdező kommentje:
Trolkodik a tököm.ne hozzátok ki belőlem az állatot. Nem troll ,nem kamu . Csak egy szép de csóró anya kérdése aki ebben látja a gyermeke jövőjének a biztosítását.
2021. jún. 27. 22:38
 39/85 anonim ***** válasza:
39%

38

Először:

Inkább keress olyan pasit akinek van munkája,nem hogy még ő adjon 200 ezret,utánna még szeressen,meg a kölyköket aki nem is az ővé.

Másodszor:

Én is elkezdhetném hogy keresek egy csinos szép nőt,aki bármikor megd..három,és az csinálja amit mondok,szeressen,adjon pénzr,és bármikor eldobhatom mint egy zsebkendőt.

2021. jún. 27. 22:47
 40/85 anonim ***** válasza:
85%

"Nem muszaly hogy milliomos legyen "

Ez a mondat nagyon-nagyon sokat ront az esélyeiden. Javaslom, írásban ne kommunikálj az illetővel.

2021. jún. 27. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!