Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 Noren1989 ***** válasza:
31%
#10, csak azoknak nem kell a dzsippó kölök 😅😂
2021. jún. 27. 22:02
 12/85 anonim ***** válasza:
41%
Én is ilyen ferfit szeretnék, nagy mellű szőke haju ,kék szemű vagyok. Sajnos igazad van kérdező,minimál bérből nagyon nehéz. Nagy a szegénység. Inkább tényleg nyugati férfi lenne jó. A magyar pasik beképzeltebbek,kötekedősek,ki ha én nem típusok.
2021. jún. 27. 22:04
 13/85 Noren1989 ***** válasza:
57%
Fuazta...jobbnàl jobb nők tűnnek fel a horizonton 😆🤔
2021. jún. 27. 22:06
 14/85 anonim ***** válasza:
63%
Instán "fedezik fel" ezeket a nőket húspiac jelleggel. Persze rengeteg férfi irogat tehát meló van benne hogy "most ez egy armani öltöny,?...ez meg vajon saját sportkocsi vagy csak fotózkodhatott vele?"Ezért szoktak előbb valami ismert de nem túl gazdag pojácát ugródeszkaként használni hogy onnan dobbantsanak valami kevésbé közismert de lóvés hapsihoz aki xy rendezvényen adott névjegykártyát. De nem áltatnálak, rosszak az esélyeid. Én átlagemberként sem terveznék komolyat gyermekes nővel. Most komolyan gondolod hogy egy oligarcha összejön olyannal akitől Kovács 2Pista is maga lépett le? Márcsak presztízsböl sem.Ezzel elkéstél. De ne bánkódj miatta, könnyebben nézel majd tükörbe és a gyereked szemébe
2021. jún. 27. 22:07
 15/85 anonim ***** válasza:
79%
Tudok egy jo tippet. Pakold fel magad az instagramra a szokasos bikiniben pozolós intapicsas marhasagokkal. Gyerek is lehet a foton, de a segged kintegyen. Szegedi fecsóka ia igy szedte ossze a mumellu kisgyerekes szokeseget.rairt az instan es millio egy gazdag faszi csinalja ezt. Vagy ott van az a kover csaj aki a youtubon dumalt magarol es a fogyasarol, ruhakat probalt es arra is egy gazdag ven foszer irt ra, most ausztriaban elnek egyutt. Nem neked kell keresgelned, annyi penzed ugy sincs hogy draga helyekre jarj. Pakold ki magad es vard hogy lwgyen kapás.
2021. jún. 27. 22:09
 16/85 anonim ***** válasza:
47%
Inkább kölykedet neveld inkább hogy aranyásózol.
2021. jún. 27. 22:09
 17/85 anonim ***** válasza:
85%
Ha ezt nő írta leszopom magam (úgy hogy én tényleg nő vagyok) 😂 Melles-fenekes kertesházas költőpénzes incel alert! (csak a fenék hiányzik), eltartóért rinyáló kisgyerekes anyuka aki felmondja az incelek baromságait, pl hogy 26 évesen tiktak, már öregszik. Na lapozzunk a következő kérdésre.
2021. jún. 27. 22:13
 18/85 Noren1989 ***** válasza:
59%

#17, kiemelte, h ez nem kamu!!!

#nemlopot

2021. jún. 27. 22:15
 19/85 anonim ***** válasza:
80%
#1: Az ország leggazdgabb embere mégis egy kamaszgyerekkel rendelkező, közel 50 éves nőt választott. Csak a ti mantrátok, hogy 30 felett, főleg gyerekkel csak az alja marad. A valósághoz semmi köze.
2021. jún. 27. 22:15
 20/85 A kérdező kommentje:

Jaj basszus ... Csak a hülyeség dől...nem fogok instagramozni. Azért legyen már egy kis Niveau.

Általában játszom az intelligens , magabiztos nőt . Nyilván nem fogom magam prostituálni ilyen oldalakon . Azt akarom hogy komolyan vegyen . Nem a K..vaja akarok lenni hanem a felesége. Nem muszaly hogy milliomos legyen . Kb havi 200 ezer nekem , meg nyilván minden egyéb ami az élethez szükséges. Ezen felül szeretet ,szerelem ... Megértés..

2021. jún. 27. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!