Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni egy pénzes pasit ?
Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.
Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.
Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb
Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.
Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .
Várom a tippeket
71
Jó van,mert te tökéletes vagy xD
Nagyon sok itt a full értelmiségi.
Na, sebaj!
Ettől én még nagyon is jól fogok tudni aludni.
😉🖕
Kérdező.
Soha ne add fel a vágyaid, álmaid!
Kívánom, hogy telesüljön a vágyad!
73
Diplomával akarsz golddigger lenni?XDD
Am nem is zavarjon hogy nem ez volt az téma.
Amúgy te milyen vállalkouó mentél feleségül?XDDD
Les Zoltán sokat keress ám(Audi vezető)
Vagy mennyiért jösz az ágyba?:DD
Van félretett 200 ezer xDDD
További jó okoskodását!
Látom, te is a full bölcsek közé soroltad magad!
Te nem bunkó vagy, hanem egy nagyon jó szívű, tisztességes, jó ember, akiből árad a megértés és a szeretet.
Kérdező!
Soha ne add fel az álmaid!
Mert aki akar valamit, az előbb vagy utóbb, de elérni céljait.
Az itteni "bölcseskedő" nagyon jó fej tagokkal meg ne foglalkozz.
Ők nem rossz emberek, sőt a világ legszuperebb gondolkodásúak közé tartoznak.
Kimagaslóan művelt emberekről van szó.
És amit eddig ezekről leírtam, alig bírtam ki röhögés nélkül 🤣
76
Jó,te is egy nagyon ember vagy,az világ legszuperebb vagy,és világ felső 100-aiban vagy,és harvard egyetemen tanultál hogy oszad az észt!:D
Te nem golddigger,és nem bunkó vagy,hanem egy olyan gyémánt vagy hogy mindenki meg akar szerezni,mert olyan tökéletes vagy hogy nem tudom leírni és elmondani :3
Tiszta szívből köszönöm a kimagasló dícséretet.😏
Tőled, mint értelmiségi és nagyon rendes embertől, megtisztelő volt olvasni a gondolataidat.🥰
Te nagyon csodálatos ember vagy! 👍
Nélküled a GYK nem érne semmit!☝️
És ezt is megoróbáltam röhögés nélkül leírni, de nem ment. 🤣
Kérdező.
Csak ismételni tudom önmagam.
Ne add fel az álmaidat!
Már csak a gyermeked jövőjéért sem!🙏
Ahelyett, hogy találnál szerelemből egy közép osztályú pasit, aki minden alap dolgot meg tudna adni, a gyereknek; ruha, étkezés, otthon, ovi, iskola, stb és így is meglenne mindene, ahogy neked is és jó apa lehetne a gyermekednek, akit nem a pénzéért, hanem a személye miatt szeretnéd, igazán…
Ehelyett, elvárásaid az egekben, csak a hatalmas luxus jár az eszedben…
Majd lesz egy unszimpatikus, számodra undorító pali, akinek sok pénze van és emiatt függni fogsz tőle…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!