Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:
Utoljára mondom el . Nő vagyok ! Nem kamu ! Nem troll ! Mondjuk néha még nekem is kicsit viccesek az effajta gondolataim. De sajnos ez van . Pénz beszél kutya ugat
2021. jún. 28. 08:35
 52/85 anonim ***** válasza:
19%
Aranyásó!
2021. jún. 28. 08:48
 53/85 anonim ***** válasza:
19%
Golddiger
2021. jún. 28. 08:48
 54/85 A kérdező kommentje:
Ez csak manapság van ennyire elítélve a társadalom által . De ha jobban belegondoltok ez teljesen normális . Van egy kisfiam akinek az édesanyjára nagy szüksége van ergo nem szeretnék dolgozni menni . Az apuka lelépett ( régebben meghaltak a háborúban ) és most nyilván az anyai ösztönöm azt sugallja hogy a helyére kellene valaki . Na de ki ? Nyilván valaki ,aki egy normális megélhetését biztosít a számunkra. Ez teljesen normális emberi ösztön. És mivel szép vagyok , szeretnék valakit akinek vagy egy szép kertes háza , pénze ,kocsija ,havi legalább 150 ezer ruhára ( nekem meg a picinek,nem fejenként ) néha fodrász, évente egy nagyobb és több kicsi nyaralás ,és egy kis költőpenz. Nyilván nem lesznek ekkora elvárásaim , ahogy telik az idő , én is oregszem . úgyhogy ha most találok valakit a közeljövőben aki ennek csak 80% tudja biztosítani,az is rendben lesz . Sajnálom hogy én kimertem mondani amit a nők 90% gondol . Amúgy cserében termesztésben azon lennék hogy a férfi teljes mértékben meg legyen elégedve . Boldog legyen.
2021. jún. 28. 09:17
 55/85 anonim ***** válasza:
86%
#51 sokunknak feltűnt ☺ Akinek nem, az szándékos, és most boldogan szidhatják a nőket és aranyásózhatnak. De nyilván ők is tudják, nem létezik hogy nem, annyira bénán lett megírva a kamu 😂
2021. jún. 28. 09:17
 56/85 anonim ***** válasza:
26%

Én a helyedben nem lennék erre ennyire büszke, hogy egész életemben kitartott lennék és aztán egy szál bugyiban eljöhetek, ha megunt engem...Gondolkozz már kicsit.

"Nem szeretnék dolgozni menni..."

Segítek, kénytelen leszel. Senki nem fog megtakarítást alád tenni, legyél bármilyen "jól kinéző".

2021. jún. 28. 09:25
 57/85 A kérdező kommentje:
Olyan idegesítő ez a kamu - zos szar. Ha akarod hívjál fel video chaten. 🙄🙄😡
2021. jún. 28. 09:33
 58/85 anonim ***** válasza:
100%

#55 leírtad pontosan ugyanazt kívánságlistában amit egy másik kérdésben ajánlgat a szerencsétlen nőért, de mindenki leoltotta (kertes ház, kocsi, 150 ezer forint költőpénz stb). Milyen érdekes 😂😂😂 Találjatok egymásra! Ja hogy azt is te írtad. Én kérek elnézést 😂 De ha másik profilról akkor meg tudtok ismerkedni, levelezni 😂

Elég alacsony niveau-n műveled a trollkodást 😒

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. jún. 28. 09:37
 59/85 A kérdező kommentje:
Bake , ez nem én vagyok. De milyen jó hogy nem csak én gondolkodok így . Nem írok rá mert ciki hogy ide irogat.
2021. jún. 28. 09:56
 60/85 anonim ***** válasza:
36%
Büdös a munka még Ausztriában is.
2021. jún. 28. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!