Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál azzal a nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál azzal a nővel, aki soha de soha nem akarna gyereket, inkább a hivatásának él?

Figyelt kérdés
Nem is szereti őket. Minap a húgom a kezébe adta a 6 hónapos kisfiát, és láttam rajta, hogy keresi, hogy kinek adhatja oda. Nem tud vele mit kezdeni, és nem is akar. Mondanom se kell, hogy milyen rosszul esett a húgomnak, de a barátnőm azzal védekezett, hogy meg se kérdezte, hogy meg akarja e fogni, csak odaadta. Én mindig örülök, ha odaadja, sőt magamtól is felveszem. Én 5 éven belül apa akarok lenni, de egyre több nőn tapasztalom ezt a baromságot. Amúgy a barátnőm műveleti mentésirányító, ez élete, és azt mondja, hogy e mellé nem fér bele egy gyerek, ráadásul közszolgálatisként látja, hogy mennyire sz.r a világ, és ő ebbe nem vesz részt.
2018. aug. 10. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi leszek a fejleményekre.

Én is hasonlóan gondolkodok, csak nőként. Itt viszont biztos, hogy ha a pasim nem akarna gyereket, lapát lenne, mert mások az elképzelések.

2018. aug. 10. 14:58
 62/74 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem a gyerekeket, nem is lesz sajátom.

De párnak is olyat választottam.

2018. aug. 10. 16:31
 63/74 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakíts vele, mert ez olyan ellentét, amit nem lehet áthidalni.

Egyébként ezt célszerű egy kapcsolat elején normális módon megbeszélni, nem arra gondolni, hogy később változik a dolog, és hirtelen gyereket akar.

Én is azt a női tábort erősítem, aki nem akar gyereket.

Az oka annyi, hogy nem szeretem a gyerekeket, és a hideg rázna attól, ha valaki csak a kezembe nyomna egyet, nem tudnék mit kezdeni vele.

A párom is így gondolkodik, mi ezt a kapcsolat elején tisztáztuk.

Ha ő egy kicsit is utalt volna rá, hogy később szeretne gyereket, nem is folytattuk volna a kapcsolatot.

2018. aug. 10. 20:48
 64/74 anonim ***** válasza:
81%

De miért nem akartok? Mi lesz veletek idős korotokban pl? Nyugdíjas otthon?

Mert te azért akarsz,hogy öreg korodban a gyereked pelenkázzon????

2018. aug. 10. 20:56
 65/74 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként nagyon is szeretnék gyereket, 3at minimum, a párom is így van vele. Sőt ő 4et szeretne. És nem azért hogy legyen, nem azért hogy öreg korunkra eltartsanak hanem mert nekünk így lesz teljes az élet. Fontos a család. Nekem 2, neki 3 tesója van.

24 évesek vagyunk. Egyetlen egy nagy problémank van az a pénz. Egyikünknek sincs hátszele. Nem tettek a fenekunk alá semmit. És ha lehetne már szülők lennénk. De kénytelenek vagyunk keményen dolgozni jelenleg hogy meg tudjuk ezt valósítani.

Kérdező én amondó vagyok hogy minél előbb vess véget a kapcsolatnak. Elhiszem hogy szereted és azzal sincs gond hogy valaki nem akar gyereket szerintem. De nektek totálisan más elképzeléseitek vannak. Sajnos így szenvedni fogsz amiért nincs baba.

Ha most tovább lépsz lesz lehetőséged családra, de ha nem akkor el kell fogadnod hogy a párod nem akar gyereket.. Senkire nem lehet ezt ráerőltetni.

2018. aug. 11. 13:23
 66/74 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ha választania kell, akkor inkább szakadjon rá a romos épület mentés közben, minthogy valaha anya legyen. Ebben sose fogunk zöld ágra vergődni. Jó volt, szép volt, de itt az ideje elengedni egymást.
2018. aug. 11. 19:04
 67/74 anonim ***** válasza:
62%
Jézus, ez azért durva. Értem h nem akar, de miért kell ilyen drasztikusan kifejeznie magát? Kérdező, sztem ez ennyi volt.
2018. aug. 11. 20:06
 68/74 anonim ***** válasza:
34%

Uramisten ilyet hogy lehet mondani... Elég kiábránditó. Én értem hogy nem akar gyereket de ezt így ilyen hasonlattal kiejelenteni durva.

Amúgy elmondom nektek hogy Eltelik majd x év és rajon hogy hiányzik valami az életéből. Hogy nem teljes. Az összes ismerősöm plusz a családban aki hasonló véleményen volt mint a hölgyike mind egytől egyig megbanta hogy nem lett gyereke, csak már nem lehetett vissza csinálni.

2018. aug. 11. 22:09
 69/74 anonim ***** válasza:
62%

nem azért hagyd ott, mert a munkájának él, mert az egy becsülendő dolog.

de hogy az anyaságról így nyilatkozzon... ez több, mint kiábrándító.

(az a válaszoló vagyok, aki nem szült az 1. férjének.

ilyen stílusban viszont sosem beszéltem sem az anyaságról, sem a gyerekekről.)

2018. aug. 12. 07:31
 70/74 A kérdező kommentje:

Neki nem is az a félelme, hogy felrobban mellette egy bombe, lelövik, rázuhan egy épület, hanem az, hogy mivan, ha úgy sérül meg, hogy nem tud utanaz dolgozni. Az orvosi team részeként volt már a honvédséggel Afganisztánban, Koszovóban, illetve külföldön sok földrengésnél pl. Nem is tudom. Lehet, hogy adrenalin függő? Ezeken csak most kezdek el gondolkodni. :/

Nekem is durva kijelentés ez, de neki az anyaság mint fogalom, jelenség semmit se jelent.

2018. aug. 12. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!