Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál azzal a nővel, aki soha de soha nem akarna gyereket, inkább a hivatásának él?
Aki azért szül, mert a barátnők, kollégák babáznak... agyatlanok! Mint amikor azért szül valaki, hogy megfogja a pasiját.
Akkor kell szülni, ha akar az ember, nem mert Marikának is van, meg juj a Pista elhagy, ha nem szülök neki!
Nem értem miért szólogatsz be feleslegesen Lollypop-nak. Teljesen normális választ írt. Nem volt se megmondó ember,se modortalan. Ellenben te kb ok nélkül kritizálod.
Inkább örülj,hogy kaptál normális válaszokat a kérdésre.
Az pedig nem izgat senkit,hogy a barátnőd miket csinál ami neked nem szimpi.
Miért "baromság", ha más nem ugyanazt akarja, amit te?
Nézd, szerintem meg a gyerekvállalás baromság.
Utálom azokat, akik kérés nélkül nyomkodják a gyereküket más kezébe...
Mi lesz velem idős koromban? Ugyanaz, ami mással, I guess. (Az összes idős ismerősöm önállóan él, max akinek van gyereke, azt alkalmanként látogatják)
Ha meg megszorulok, akkor házi ápoló, vagy idősek otthona, mivel nincs gyerek, marad egy csomó pénzem, amit félre tudok tenni akkorra :)
De egyébként is előbb ugranék a dunába, mint hogy rákényszerítsem a gyerekem, hogy engem ápolgasson egész nap nevetséges összegért, mikor gondolom, lenne jobb dolga is (esetleg saját család, munka, ilyen apróságok)
Van egy ismerősöm, akik öregek otthonába "adták" a két nagyszülőt, akik már szellemileg se voltak mindig a toppon, és fizikailag se. Tudod milyen az, mikor a nagypapád nem tud már megállni a saját lábán, de ezt nem fogja fel, és folyton feláll a kerekes székéből, és elindul? Napi 24 órában kell, hogy legyen valaki mellette, aki ráadásul elég fizikummal rendelkezik ahhoz, hogy megtartsa.
Namármost, náluk a család a következő tagokból áll:
- egyik lánya, és annak családja - külföldön laknak, ilyen téren mintha nem is léteznének
- másik lánya : elvált, 2 gyereke van, dolgozik egy gyárban, egyedüli kereső a családban, nem mondhat fel, mert akkor mind a hárman éhen halnak
- a két gyerek: egyikük egyetemista, ha akar valamit a jövőben, nem ott a faluban dolgozni napszámért, akkor ott is kell maradnia (párszáz km) ; a másik gyerek egy 12 éves kamaszlány, akinek egyrészt kötelező suli van, másrészt nem képes fizikailag eléggé támogatni egy felnőtt embert
Nos, kérdező, várom a javaslataidat, hogy szerinted mégis hogyan kellene otthon maradnia valakinek a nagyiékkal? Haljanak éhen? Az egyik gyerektől vegyük el a jövőjét? Vagy mi a javaslat? :)
"én garantáltnak vettem, hogy idővel akarni fog, hiszen valahol ez a normális"
NEKED ez a normális. Másnak meg más.
Hány éves vagy? 4? Én kb akkor jöttem rá, hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkozik, mint én...
Amúgy minek ez a szájtépés? Ő nem akar gyereket, te meg mindenképp, ebben meg kompromisszumot nem igazán lehet kötni, vagy lesz, vagy nem. Ha nem tetszik, hogy nem lesz, akkor szakíts, és keress családcentrikus nőt.
Mondjuk már eleve semmi keresnivalótok egymás mellett a leírtak alapján...
Azért szakítani a pároddal, mert nem akar gyereket??
Mi van, ha megváltozik a véleménye?
Mennyi idős?
És ha szakítasz, honnan veszed, hogy a következő akar majd?
45-ös jól írja.
Ez olyan,hogy te meg lehet majd veszekszel az asszonnyal kérdező mert be kell osztani a pénzt,addig én meg a párom fittek vagyunk,és ő meg csinos marad mivel nem akar szülni,plusz koktélokat isszuk majd a napfényes tengerparton azt csinálunk amit akarunk,odamegyünk ahová csak akarunk,azt veszünk amit csak akarunk,megyünk edzeni amikor akarunk.
Nem kell alkalmazkodni egy gyerekhez soha.
Öreg koromban ugyanez fog menni.
Sok olyan párt látok,ahol például a nő rákényszerítette,hogy legyen gyerek,aztán mennek a teszkós sz_rokat megvenni,utána haza a panelba,mindketten le vannak harcolva az aosszony akkora mint egy víziló,kb ketten se keresik meg egy junior fejlesztő bérét.
Nem minden fekete és fehér,sokan nem akarnak gyereket,de legalább ezt vállalják,mint,hogy nyomásra legyen aztán a gyerek szívja meg.
úgy látszik mindkettőtöknek más a jövőképe
te családot szeretnél, ő pedig a munkájának él
hosszú távon nem fog müködni az már biztos
te döntöd el,hogy szakítassz-e most vagy hagyod még mert jól érzed magad a kapcsolatban
bár ha 5 éven belül apa akarsz lenni akkor jó lenne minél hamarabb lezárni és keresni olyat akivel egyeznek a terveitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!