Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál azzal a nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál azzal a nővel, aki soha de soha nem akarna gyereket, inkább a hivatásának él?

Figyelt kérdés
Nem is szereti őket. Minap a húgom a kezébe adta a 6 hónapos kisfiát, és láttam rajta, hogy keresi, hogy kinek adhatja oda. Nem tud vele mit kezdeni, és nem is akar. Mondanom se kell, hogy milyen rosszul esett a húgomnak, de a barátnőm azzal védekezett, hogy meg se kérdezte, hogy meg akarja e fogni, csak odaadta. Én mindig örülök, ha odaadja, sőt magamtól is felveszem. Én 5 éven belül apa akarok lenni, de egyre több nőn tapasztalom ezt a baromságot. Amúgy a barátnőm műveleti mentésirányító, ez élete, és azt mondja, hogy e mellé nem fér bele egy gyerek, ráadásul közszolgálatisként látja, hogy mennyire sz.r a világ, és ő ebbe nem vesz részt.
2018. aug. 10. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
Lollypop ne haragudj de annyi hülyeséget írtál már az első bekezdésben, hogy inkább nem is reagálok.
2018. aug. 10. 10:51
 32/74 anonim ***** válasza:
100%
30: akkor örülj neki, hogy anyagilag megtehetted, nekünk nem fért bele, hogy otthon maradjunk és ne kapjunk fizetést, ne tudjuk fizetni a számlákat stb.
2018. aug. 10. 10:52
 33/74 A kérdező kommentje:
Respect #30! :)
2018. aug. 10. 10:53
 34/74 anonim ***** válasza:
100%

Pedig Lollypop nagyon is megírta a frankót. Persze azt leszámítva, hogy sok nőnek megjön a kedve, ha...

Elhiszem, de erre nem lehet építeni. Szarból várat, kb.

A többi igaz.

2018. aug. 10. 10:57
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mivel bőszítettelek fel? Nyugodtan nekiveselkedhetsz a többi bekezdésnek is, mert jó szándékkal írtam neked. Nem pakoltam tele szmájlikkal a kommentemet, de ez nem azt jelenti, hogy bántani akartalak. Nagyon kis sértődékeny vagy.
2018. aug. 10. 10:58
 36/74 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nem jön be a megmondó írás stílusa. Honnan tudja felveti e a pénz? Honnan. Tudja miért kérdeztem rá az öregkorra és mit érzek helyette. 100-ból 1 ember vált ki belőlem ilyen típusú viszketést, de ez az írás most pont beletrafált.
2018. aug. 10. 10:59
 37/74 A kérdező kommentje:
Elolvastam az egészet. Nem vagyok sértődékeny. Van hogy valaki azonnal irritáló, biztosan mással is előfordult már. Ebben °°
2018. aug. 10. 11:00
 38/74 anonim ***** válasza:
80%

"Persze azt leszámítva, hogy sok nőnek megjön a kedve, ha..."

Ezzel mi a baj? Vannak ilyen nők. Nem hazudtam. Beszélgettem már többekkel, akiknek nem volt ehhez kedvük, aztán egyszer csak lett. Változtak a körülményeik, ők is, a partnerük is. Az egész élet egy változás és alkalmazkodás. Aki soha, de soha nem fog akarni hát az meg nem akar, én sem fogom elkezdni győzködi meg szomszédasszonyosan legyinteni, hogy áááááááá majd úgyis meggondolod magad. Senkit nem nyomasztok személyesen ezzel, csak egy anonim fórumon leírtam a jelenséget, ami létezik.

2018. aug. 10. 11:02
 39/74 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Tesómnak is azért lett mert motiválta, hogy a barátnői babáznak. Barátnőm ezeket az embereket inkább leépíti. Múltkor a holdfogyatkozást azért mentünk el kettesben megnézni, mert valaki hozta a gyerekét, aki már fel órája sírt.
2018. aug. 10. 11:04
 40/74 anonim ***** válasza:
100%
Irritáló vagyok... Azt meg magasról leszarod, hogy komolyan vettem a problémádat, ötleteket adtam, nem pedig hatszázadiként én is elkezdtem magamról beszélni és hogy én mit akarok, mit nem akarok, mikor és hogyan. Ezzel mire mentél volna? Veled foglalkoztam, komolyan vettelek. De hiba volt. Akkor durcázzál tovább.
2018. aug. 10. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!