Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha azt látnád hogy a kutyája sok esetben fontosabb nálad?
hűha, valaki de féltékeny egy szegény kutyára :D
inkább azon kéne elgondolkodnod, hogy vajon a párod miért választja inkább a kutyáját, sem mint téged!
aki egyébként nem tart kutyát, az soha nem fogja tudni átérezni azt a szeretetet és azt a fajta kapcsolatot, ami a kutya és gazdája között van.
Ajánlom megnézni a Marley meg én című filmet.
A kutyájával megy moziba? Vagy mi van?
Az állatot el kell látni, nekem + pont, ha ezt lelkiismeretesen teszi.
én alapjáraton nem vagyok kutyás, szóval engem irritálna.
mondjuk eleve össze sem jönnék kutyás csajjal, rossz tapasztalat.
egyszer volt ilyen csajom, szóvá tettem hogy nem kéne hagyni, hogy a kutyája bele nyaljon a szájába.
mert valószínű hogy előtte pár perccel a napi aktuális szarás utáni seggnyalogatást csinálta, és nem szeretnék kutyaszaros szájat csókolni.
ebből lett egy vita, és még aznap elhagytam a csajt.
Kerdezo,irjal konkret szituaciokat,miben nyilvanul meg.
Igy nem tudok velemenyt alkotni.
N
igen, de valószínű össze se jöttem volna vele
nekem is van kutyám, de a napi sétán kívül nem csinálok vele semmit, kint szaladgál a kertben és ennyi
26L
Azzal a típussal össze sem jönnék aki képes szájon puszilni a kutyáját, vagy hagyja, hogy végignyalja az arcát. Lehet ez most itt az ügyeletes gonoszság, de számomra ez undorító.
És most a kérdésre: Igen, mivel a kutyásoknak ez a rétege az én szememben megszállott. Megértem a dolgot, de mivel én nem vagyok kutyamániás (macsekom van, és az is félnomád tartással), ezért biztos, hogy nem lennénk egymáshoz illőek. Keressen ő is valakit, aki szintén kutyamániás, én is olyat aki nem. Mi ezzel a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!