Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szakítanál a pasiddal?
- dohányzik és ha hozzájut akkor füvezik is (bár fogadkozott hogy az utóbbit nem szívja a társaságomban)
- egy barátnője volt eddig azzal is csak egy év után szakított mert nem volt belé szerelmes
- 4 hónap után sem mondta még hogy szeret
- 31 évesen egy lelakott házban él, aminek felújításához nagyon sok pénz kellene
Vannak jó tulajdonságai is, sőt nem is egy, de a fű miatt csak a rosszak jutnak eszembe és bizonytalan vagyok. És amíg nem tudtam a fűről, minden nap eszembe jutott hogy szeretem, és milyen jó lesz egymásnak kimondani majd először, de azóta csalódott vagyok és nem szerelmet érzek csak fájdalmat. Sose akartam füvezős pasival járni.. Még ha mondaná hogy szerelmes belém, akkor magamba beszélném hogy ez nem is lényeges, de azt se mondta még :S
Te jöttél össze egy ilyen alakkal, nem én, tehát a döntés is a tiéd, nem az enyém.
Egyébként meg a kérdés teljesen felesleges, mivel ezt MAGADNAK kell eldöntened! És remélem a kérdéseddel csak hangosan gondolkodtál!
igen
sőt, össze se jöttem volna vele
szerintem az okokat felesleges leírni, te is tisztában vagy vele, fel is soroltad a lényeget
Mi egy ev utan mondtuk ki, h szeretlek. Azota egyutt elunk. En is gusztustalan lakasban elek, mert masra kell a penz. Bar sosem iszom , nem is dohanyzom es nem drogozok. Szoval szerintem a furol le tudod allitani. A tobbi nem gaz. Attol meg szerethet Teged.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!