Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szakítanál azért a barátoddal ha észrevennéd hogy lopja a pénzt? (a pénztárcádból)
Igen. Merjen kérni, ha kell neki valami, de a bizalmammal nem élhet vissza.
24/F
Ilyet is ritkán olvas az ember. :D
Nem semmi. :) Beszéld meg vele, és mond meg neki, ha kell, akkor kérjen.
Igen!
Ha lop tőlem,az nem igazi kapcsolat,nem szeret,csak valaki vagyok,akit tud használni.
biztos, hogy lopja? nemcsak ki kellett vennie es elfelejtett rola szolni?
nalunk fordult elo, hogy nem volt nalam kp es a parom tarcajabol vettem ki penzt, o meg aludt ezert nem szoltam neki, de helyette raktam be neki szivecskes smiley-s papirt es az osszeget rairtam, hgy mennyit vettem ki...
ha tenyleg lopja a penzt es rendszeresen akkor eloszor szamonkernem rajta, hogy miert
ha nagyon szeretem egy eselyt adnek neki, mert en is sokszor kaptam mar masodik eselyt az elettol (mas szituban),
ha nem tud banni a sajat penzevel, elobb megtanitanam hogyan kezelje, de ha ez nala valami beteges dolog, akkor szakitanek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!