Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Észrevennéd az épp aktuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevennéd az épp aktuális kiszemelten, hogy éveket volt börtönben?

Figyelt kérdés
Ha annak ellenére volna pénze, normális élete, akkor is lelépnél tőle?
2016. jan. 22. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért voltál börtönben?
2016. jan. 22. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó esetben elmondja, rosszabb esetben később derül ki és akkor hagyom el. Persze attól függ miért volt börtönben. De ha évekig volt akkor nem kis dolog, idiótákkal meg nem állok le. Nekem normális, igazi pasi kell, aki kedves, rendes, jó, okos.
2016. jan. 22. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
nem ha csak nincs tetoválva
2016. jan. 22. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, miért volt börtönben.

Más egy erőszakos ember, más egy olyan, aki sikkasztott, más, aki úgy lop, hogy megbabrál kütyüket és más, aki bemegy valakinek az otthonába... stb. Az agressziót nehezebb eltitkolni, mint a sunyiságot.

2016. jan. 22. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb úgyis minden kiderül.Jobb, ha kezdettől őszinte és elmondja, mert ha kiderült hogy titkolta, hazudozott, akkor utána már úgysem bíznék többé benne.

Volt egy eset, mikor egy börtönviselt pasi próbálkozott be nálam.Nem gondoltam volna róla.Amúgy annyira nem jött be, csak beszélgettünk, ismerkedtünk.Aztán odajött egy haverom és felvilágosított, hogy a srác volt börtönben, ha nem hiszem, nézzem meg jobban a kezét, van rajta egy olyan tetoválás.Nos, végül is leráztam.Nem tudom, miért volt börtönben, nem is érdekel.Engem nem vonz az ilyesmi.

2016. jan. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!