Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem el, hogy a lány, akit kiszemelten magamnak már külföldön van és más pasival. Olyan mintha kést döfnének a szívembe. Nem bírok aludni. Belefogok dögleni?
Rossz látni, hogy ő míg kint boldog, én az ötletelen, magyar rideg valóságban rohadok és szenvedek. Inkább ütném át a tenyeremet egy szeggel, hogy inkább az fájjon jobban, mint a szívem helyén lévő hasadék.
28/F
1, Massal boldog a lany, ideje tullepni es mas lany utan nezni.
2, Ha faj latni, hogy boldog, szakitsd meg vele a kapcsolatot, torold le facebookon, stb. Ha nincs szem elott, hamarabb csitulnak az erzesek.
3, Ha szenvedsz a magyar rideg valosagban, menj kulfoldre te is, szerintem senki nem tart ott eroszakkal. En is kijottem, tok egyedul, segitseg nelkul, nem kell ahhoz par, hogy kulfoldre koltozzon az ember.
Az, hogy te kiszemelsz valakit magadnak, őt semmire nem kötelezi.
Ha a külföldi életére irigykedsz, akkor neked is áll a zászló: mehetsz te is külföldre, kezdj új életet, új kapcsolatot ahelyett, hogy panaszkodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!