Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha észrevennéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha észrevennéd hogy a pasid csetelget ott ismerkedik stb? Kidobnád? És ha nagyon szereted?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezt beszéljétek meg.Ha nekem lenne barátnöm én biztos,hogy nem ismerkednék csaajokal ugy ahogy.De abban nincs semmi,hogy csak beszélnek.
2010. febr. 11. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
ráirnék chaten...(ha tudnám ott a nevét..)és elbeszélgetnék vele..úgy h. közbe ő nem tudja h. ki avgyok és mintha én nem tudnám h. ki ő x)
2010. febr. 11. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
és aztán megcsalnád magad magaddal:)
2010. febr. 11. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
de h érted? miért baj az, h beszélget masokkal?
2010. febr. 11. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
azért baj mert ugy tesz minthaa nem lennék neki! : (
2010. febr. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!