Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom Bécsben lakik. (én Nyíregyházán. ) Nehezen ismerkedik. Most 8. -os és gimibe megy. Szerintetek ha valamelyik lány bejön neki ejteni fog érte?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:54
2/5 anonim válasza:
Igen ejteni fog miután rájön mennyi szép lány van a világon és egy ilyen távkapcsolat milyen nehézségekel jár.
De a ti korotokban ez természetes
3/5 anonim válasza:
Ebben a korban nem lehet ilyen távkapcsolatot sokáig fenntartani. Még később is nehézkes, nem hogy 14 évesen.
4/5 anonim válasza:
Valószínű. Még nagyon fiatalok vagytok 13-14 évesen ahhoz, hogy egy működőképes távkapcsolatot össze tudjatok hozni. Jóval tapasztaltabb/kiéltebb embereknek sem szokott menni sok esetben.
5/5 anonim válasza:
Emlékszem, én is ettől féltem szeptemberben, de megnyugtatott, hogy neki én vagyok a legszebb, legjobb, stb, és ENGEM szeret. És rájöttem, hogy egy kapcsolatban a legfontosabb a bizalom. Nagyon ritkán látom a barátomat, de megbízom benne, mert tudom, hogy szeret. Szerintem te is próbálj meg nem arra gondolni, hogy el fog hagyni. Tény, hogy nagyon nagy köztetek a távolság, de ha tényleg szeretitek egymást, áthidalható. Én drukkolok nektek!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!