Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok, hogy egy srác a barátnője mellett más lányokkal is ismerkedik, elmondanátok a barátnőjének?
kösz az eddigi válaszokat!
2. válaszoló: ha nem érdekel, miért vagy itt. Vagy nem tudod, mi az oldal lényege?
Nem tudom, mit csináljak. A srác jó barátom, a lányt alig ismerem, de nagyon aranyos, kedves lánynak tűnik. És amit az a gyerek művel...
Már célozgattam a srácnak, hogy tudok róla, le is esett neki a dolog, mert zavarba jött. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat, de úgy gondolom, ha a srác csajozni akar inkább akkor ne legyen komoly barátnője - olyan, mint ez a lánya -, hanem szedjen össze olyan ribancokat, amilyenekkel ismerkedik. Így csak becsapja a lányt, vagy nem. Elég régóta járnak, ezért is filózok rajta, hogy közöljem e a lánnyal.
...mint ez a lány*
bocs
Kérdezö: A lánynak rosszul fog esni, ha tényleg szereti a srácot, viszont sokkal jobb ha megtudja minthogy átverésben éljen továbbra is...
Szerintem mondd el neki, ez a srác nem érdemel jobbat a ribancoknál tényleg...
Attól függ. Ha a sráccal vok jobb viszonyban, mint te, nem mondanám el a csajnak. Nem az én dolgom ítélkezni sem beleugatni más életébe.
17/F
17/F
Igaz, nem az én dolgom, de akkor inkább hagyjam, hogy a lányt így átverje?
Vagy csak azért írtál ilyen választ, mert te isilyen srác vagy?:D
Kérdezö: Valószínüleg ö is hasonló, látszik a nemtörödömségén...
Szerintem mindenképp szólj neki, megérdemli, hogy tudja, hogy mégse olyan szent az a srác, mint hitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!