Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Váltanál gyerekorvost, ha...

Váltanál gyerekorvost, ha észrevennéd, hogy félválról veszi a tüneteit a gyerekednek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha tényleg beteg, s nem csak a neten olvastál valamit, aminől pár dolog ráillik, s már azt hiszed rákos...
2014. júl. 15. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az ugrott be ami az elsőnek, hogy vannak anyukák akik minden bőrpírt, minden hőemelkedést iszonyúan túldramatizálnak.

Nézd meg, hogy az adott orvoshoz hányan járnak, és beszélgess a várakozó anyukákkal. Ha ők is elégedetlenek akkor igazad van, és keress másik orvost, ha viszont elégedettek, akkor tegyél rendet a fejedbe, és hidd el azt amit az orvos mond. Ha a doki azt mondja semmi baj, akkor nyilván semmi baj.

2014. júl. 15. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, attól függ. Én többször csalódtam a sajátomban, a doki szerint semmi baja (nem múló láz, nonstop sírás), elvittem fül-orr-gége rendelésre, ott egy órával később kiderült, hogy túszős mandulagyulladás és középfülgyulladás egyszerre. Azonnal átjelentkeztem másik dokihoz.
2014. júl. 15. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen váltanék ha a hármas válaszolóhoz hasonlóan járnék. Viszont ha egyet tüsszent a gyerek, és rohansz vele orvoshoz, ő meg valóban nem talál semmit nála, akkor magadba keresd a hibát! Úgy már nem jogos a váltás sem.
2014. júl. 15. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Oltás után erős szemfájdalom majd tikkes szemmozgatás,ami 3 hete tart. Szerinte semmi baja,majd elmúlik...
2014. júl. 15. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:

ezek vagytok ti?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Úgy vélem aggódsz,vidd el magánban valahova máshova!

ha meg úgy érzed tényleg nem alapos a doki akkor válts,persze ha tudsz jobbat nála!

2014. júl. 15. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyenlőre nem váltottam,lehet kellett volna.Márciusban fél vállról vette a gyerek betegségét,délelőtt elvittem,délutánra rosszabbul lett,hívtam a dokit,de akkor sem mondott semmit,szerinte nem kell gyógyszer stb.

Estére kórházba kerültünk és 2,5 hetes antibiotikum kúrára lett ítélve a gyerek,nagyon ramaty állapotban volt.

Mégsem váltottam le,mert azt mondtam,ha még egy megingásom lesz irányába majd akkor.Sajnos az ismerősök elmondásai alapján az ő dokijuk állandóan mindenre antibiotikumot ír,én,és a gyerek doki sem vagyunk ennek a hívei,egyébként jó orvosnak tartom,és remélem több ilyen nem lesz.

2014. júl. 15. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha nem bízom a gyerekorvosban, akkor igen, váltanék. Így is tettünk. Amikor még kisebb volt a lányom 2x is volt olyan, hogy a másik doki helyettesített épp, amikor mentünk és mind a kétszer ő vett észre rajta valamit. Sokkal kedvesebb is és sokkal alaposabb. Mi ezek miatt váltottunk, nem bántuk meg, maximálisan meg vagyunk vele elégedve és maximálisan bízom benne.
2014. júl. 16. 12:53
 9/9 anonim válasza:

Igen, és mi is megtettük! Az utcánk végén vagy gyerek és felnőttrendelő is, így születésemtől oda jártunk a szüleimmel, akkor még másik gyerekorvos volt, aki nyugdíjba ment pár évvel később. Akkor kaptuk a mostanit, aki mindent félvállról vesz, sokat késik, nem érdekli, hogy te betegen ülsz a váróban, hangosan pletykál az asszisztenssel a vizsgálóban, és ha bekopogsz, szól, hogy egy pillanat, és folytatja a pletyózást. Nem diagnosztizál rendesen, szerinte a Bioparox mindenre jó, elfelejt elküldeni a kötelező vizsgálatokra,nem jön házhoz, ha nagy a baj akkor sem, sorolhatnám napestig... aztán egyszer olyan 13 éves korom környékén, nem pöckölte meg a fecskendőt, és éreztem, ahogy telenyomja a véremet levegővel, hát volt egy halálfélelmem mondjuk. Nekem anyukám és apukám is nagyon türelmes emberek, de többször már szóvá tették neki, hogy ennyire lekezelő, és szerinte minden "érthetetlen tünet, majd elmúlik"... 14 évesen át is mentem a felnőttorvoshoz, rá nincs panasz. Hál istennek a hugom is pár évre volt a 14től, és nem beteges, így végül kivártuk, de először gondolkodtunk azon is, hogy átvisszük másik gyerekorvoshoz.

A szomszédunkban fél éve született kisbaba, ők is az utca végén rendelő gyerekorvoshoz kezdtek el járni, de már most nagyon utálják, és át fognak menni másikhoz.

Szóval szerintem ha nem okoz neked különösebb gondot, hogy máshova kell járni, akkor nyugodtan vidd át a gyermekedet!

2014. júl. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!