Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha azt látnád hogy a kutyája sok esetben fontosabb nálad?
#11 baromság...
inkább hagyás kérdése, hogy hagyja e az illető hogy végig nyalja az arcát, meg bele nyaljon a szájba.
Hagyjuk már a szájon csókol a kutya témát, szó nem volt erről. Egyeseket az is bántja, ha a lakásban van.
Volt itt nem rég egy kérdés, szerintem annak folyománya, amikor a csaj, nem akarta a kertbe kibaxni a 8 éve lakásban élő ebet.
"#11 baromság...
inkább hagyás kérdése, hogy hagyja e az illető hogy végig nyalja az arcát, meg bele nyaljon a szájba."
ha nem hagyod hogy a szádba nyaljon, akkor nem szokik rá. ha hagyod hogy szájon nyaljon, akkor rászokik. egy kifejezésen problémázni... :D
nem jönnék össze vele. én is nagyon szeretem a kutyákat, van is. napi szinten játszok vele, sétáltatom, tanítgatom, bent van velem, szóval nem csak ilyen majd ellesz magában kutya. de nekem se fontosabb, mint a párom, akibe szerelmes vagyok, legjobb barátom stb. bármennyire is különleges a kapocs a gazda meg a kutya között, azért ne hozzuk egy szintre az ember párjával. :D
Nekünk is vagy 30 éve vannak kutyáink, egy nem nyalt szájon...
Ez valami tanyasi fétis pár kutyafób embertől, hogy ezt hozzák fel mindig?
Inkább olyan emberrel nem kéne összejönni, aki ilyen szocializálatlan, maradi, tajbunkó beállítottságú, hogy gyűlöli a kutyákat.
most már értem miért csak 48%-os vagy...
engedd ki a fáradt gőzt, mert ennyi frusztrációtól csak még jobban bedilizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!