Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál a pároddal, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal, ha azt látnád hogy a kutyája sok esetben fontosabb nálad?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20 éve vannak kutyáink, még sosem nyalt szájon se arcon egyik sem, pedig hempergek velük nyáron kint a füvön. Szokás/szoktatás kérdése.
2017. máj. 13. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

#11 baromság...

inkább hagyás kérdése, hogy hagyja e az illető hogy végig nyalja az arcát, meg bele nyaljon a szájba.

2017. máj. 13. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Hagyjuk már a szájon csókol a kutya témát, szó nem volt erről. Egyeseket az is bántja, ha a lakásban van.

Volt itt nem rég egy kérdés, szerintem annak folyománya, amikor a csaj, nem akarta a kertbe kibaxni a 8 éve lakásban élő ebet.

2017. máj. 13. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

"#11 baromság...

inkább hagyás kérdése, hogy hagyja e az illető hogy végig nyalja az arcát, meg bele nyaljon a szájba."

ha nem hagyod hogy a szádba nyaljon, akkor nem szokik rá. ha hagyod hogy szájon nyaljon, akkor rászokik. egy kifejezésen problémázni... :D

nem jönnék össze vele. én is nagyon szeretem a kutyákat, van is. napi szinten játszok vele, sétáltatom, tanítgatom, bent van velem, szóval nem csak ilyen majd ellesz magában kutya. de nekem se fontosabb, mint a párom, akibe szerelmes vagyok, legjobb barátom stb. bármennyire is különleges a kapocs a gazda meg a kutya között, azért ne hozzuk egy szintre az ember párjával. :D

2017. máj. 13. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyzettől függ. Ha a kutyát gyógyszerezni kell, ezért lemondjuk a közös nyaralást, mert nincs olyan ismerős, akiben megbíznánk annyira, hogy elhisszük, rendesen tudja adni neki a gyógyszereket, az oké. Ha a napi rutin időbeosztása a kutyasétáltatás ideje köré épül, az már nem.
2017. máj. 14. 02:54
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekünk is vagy 30 éve vannak kutyáink, egy nem nyalt szájon...

Ez valami tanyasi fétis pár kutyafób embertől, hogy ezt hozzák fel mindig?

Inkább olyan emberrel nem kéne összejönni, aki ilyen szocializálatlan, maradi, tajbunkó beállítottságú, hogy gyűlöli a kutyákat.

2017. máj. 14. 05:49
 17/18 anonim ***** válasza:
12%

most már értem miért csak 48%-os vagy...

engedd ki a fáradt gőzt, mert ennyi frusztrációtól csak még jobban bedilizel.

2017. máj. 14. 09:15
 18/18 Bordás Béla válasza:
Milyen értelemben, mit jelent Nálad az, hogy fontosabb neki a kutya mint Te? (Mi a sok eset?! - ez nem derül ki a kérdésedből, ezért nehéz is lenne válaszolni! Írj példákat!)
2017. máj. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!