Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál azzal a nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál azzal a nővel, aki soha de soha nem akarna gyereket, inkább a hivatásának él?

Figyelt kérdés
Nem is szereti őket. Minap a húgom a kezébe adta a 6 hónapos kisfiát, és láttam rajta, hogy keresi, hogy kinek adhatja oda. Nem tud vele mit kezdeni, és nem is akar. Mondanom se kell, hogy milyen rosszul esett a húgomnak, de a barátnőm azzal védekezett, hogy meg se kérdezte, hogy meg akarja e fogni, csak odaadta. Én mindig örülök, ha odaadja, sőt magamtól is felveszem. Én 5 éven belül apa akarok lenni, de egyre több nőn tapasztalom ezt a baromságot. Amúgy a barátnőm műveleti mentésirányító, ez élete, és azt mondja, hogy e mellé nem fér bele egy gyerek, ráadásul közszolgálatisként látja, hogy mennyire sz.r a világ, és ő ebbe nem vesz részt.
2018. aug. 10. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én nem tudnék ilyen tiszteletlenül bánni az idősebb rokonokkal. Ennél sokkal toleránsabb és családcentrikusabb vagyok. Akkor inkább jöjjön házhoz egy ápoló, de ne vadidegenek között legyen, de most nem is ez a lenyeg. Köszi.
2018. aug. 10. 09:57
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én sem akarok. A jelenlegi barátnőm sem akar gyereket.
2018. aug. 10. 09:57
 13/74 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor úgy tűnik most ez lett a normális.
2018. aug. 10. 09:58
 14/74 anonim ***** válasza:
96%

Tiszteletlen?

Fogalmad sincsen, szívesen láttalak volna...

sajna nem volt 250 ezrünk havonta a nővérre, aki itt lakott volna. Az otthon is megterhelő volt anyagilag!

de akkor jobb ha sprórolsz, mert ha anyád akarod majd pelenkázni otthon, biztos megteszed ha ott ugrál körülötted három gyerek és inkább otthon maradsz a semmi pénzért, ők meg nélkülöznek!

Lehetsz vagy 15 éves agyilag

2018. aug. 10. 09:59
 15/74 anonim ***** válasza:
94%

Szakítsatok. Teljesen nyilvánvaló, hogy nincs közös utatok.

Hidd el, hogy az a legrosszabb mindenkinek, ha sikerül a lányra rátukmálni, hogy szüljön. Nem mindenki anyatípus, van akinek ez nem jön. Nincs ezzel semmi baj. Baj akkor lenne, ha ennek ellenére szül, a te kedvedért, aztán depressziós lesz, befordul, rámegy a házasság, ő marad a gyerekkel úgy, hogy nem jó anya, te meg havonta látod a gyereket, akit annyira akartál. Mindenki vesztett.

Rengeteg nő van, aki akar gyereket. Keress olyat.

(Mi lesz a gyerektelennel? Majd jó pénzért ápolja a mi gyerekünk, miután ő betegre kereste magát külföldön.

Egyébként nekem is vannak, de utálom, ha idegen gyereket a kezembe nyomnak.)

2018. aug. 10. 10:01
 16/74 A kérdező kommentje:
14! Rendben, sajnálom, de esetleg lehet, hogy ejtjük a témát? Nem erről szól a kérdés. Köszönöm.
2018. aug. 10. 10:02
 17/74 anonim ***** válasza:
97%

Én sem akarok gyereket, nem érzek magam eziránt semmiféle ösztönt vagy késztetést.

Irritálnak a gyerekek, tehetek vagy nem tehetek róla, ez van sajnos.

Úgy neveltek, hogy a lehető legtöbb dolgot magamnak oldjam meg, nem lesz ez másképp idősebb koromban sem.

Számtalan idős ember él egyedül, a szomszédok vagy rokonok figyelnek rá.

2018. aug. 10. 10:03
 18/74 anonim ***** válasza:
92%
Én gyermek nélkül váltam el, a válás után olyan nőt kerestem, aki szeretne gyermeket szülni, ha olyan nővel hozott volna össze a sors, aki közli, hogy ez neki nem megy, nem fér bele, akkor otthagytam volna ( azóta már apa lettem, szerencsére 😀).
2018. aug. 10. 10:04
 19/74 anonim ***** válasza:
83%

Te irányítottad erre a kérdést, hogy jaj mi lesz a gyerektelennel... meghal. A gyerekes is.

Lehet a gyereked rád se néz, és hetek múlva találnak rád.

Te másztál ebbe bele, nulla tapasztalattal.

Majd ha lesz rálátásod, akkor beszéljél róla.

2018. aug. 10. 10:04
 20/74 A kérdező kommentje:
18! Gratulálok hozzá, remélem nekem is összejön. Igazából szerinte a mai világba már csak a vak és önző emberek vállalnak gyereket. Amúgy jó a munkájában, jól csinálja, és nagyon elszántan. Annak ellenére, hogy a saját csapatában az egyetlen nő, ő a legjobb fizikumú. Olyan súlyokat felemel, hogy sose mondanád meg. Igazából ennek tényleg vége lesz, mert ha belegondolok, ő inkább elmegy este edzeni, ahelyett, hogy haza jönne.
2018. aug. 10. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!