Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál? Ha a párodra nyomul valaki.
...(írásban) és egy darabig nem partner, majd egyszer csak igen, flörtöl vele?
Több éves kapcsolat, együtt élés, harmincasok.
Megkérdeztem, mi hiányzik, mit nem adok meg. Nincs olyan.
Csak flörtölt, nem akart menni...
Ha csak a csaj nyomult volna rá, nem írtam volna ki a kérdést. Ha lepattintja, pláne.
De ő belement....
Flört és flört között is van különbség, szóval szerintem nem mindegy, konkrétan mi történt.
Nekem alapelvárás a hűség egy kapcsolatban, de a lazább verbális flörtökkel nincs semmi baj szerintem, szóval ennyiért szerintem nem szakítanék, de ez emberfüggő.
Két éve volt egy "nehéz időszakunk". Ő ezerrel járt bulizni, akkor ismerkedett meg ezzel a nővel is. Akkor úgy voltam vele, voltak gondok, megpróbálok túllendülni.
De most, minden rendben volt közöttünk, és nekiállt vele nosztalgiázni, hogy hogyan táncoltak, stb... Dicsérgette, milyen jól táncol, húú de még milyen jól... hát nyilván nem barátilag táncoltak.
A nő feleség és anyuka. Hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!