Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor szakitanal vegleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szakitanal vegleg?

Figyelt kérdés
Elore leszogezem eletem szerelmerol van szo.Csak hogy ertheto legyen egyaltalan miert foglalkoztat a kerdes.Szoval nem elunk egyutt..Amikor talalkozunk epphogy ket harom orat vagyunk egyutt...altalaban szex tolti ki az idot...viszont 7 honapja rendszeresen kerem menjunk el valahova egy napra....mindig azt mondja ok majd varatlan melo miatt egy nappal elotte lemondja...persze mindig az a valasz hogy o errol nem tehet...munka....de akarhanyszor lebeszeljuk mindig??A plane az egeszben hogy en szabit vettem ki legutobb miatta....erre lemondta...en meg otthon voltam szabin ugy hogy nem talalkoztunk...na erre kidobtam....csak olyan valaszolok velemenye erdekelne akik voltak mar vakon szerelmesek....ezt a lemondast kb huszadszorra jatszotta el most velem...csak ennyit irt...sajnalom de tobb ok miatt le kell mondanom....
2018. máj. 2. 22:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked ő "életed szerelme", de ez az érzés biztosan nincs viszonozva.
2018. máj. 2. 22:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Huszadszor. Na, erre (is!!) "jó" a szerelem.
2018. máj. 2. 22:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát eléggé gyanús hogy mindig lemondja, az meg hogy amikor találkoztok csak szexeltek a másik olyan amiből arra következtetnék hogy csak ágyas szerepet töltesz be neki. (jó persze, távkapcsolatban meg ha ritkán van időtök egymásra még szép hogy szex az első között van amit pótolni kell, de azért van más is a világon). Azt kéne kipróbálnod hogy ha esetleg megint együtt lennétek és találkoztok akkor nem szexeltek, mert valami ürügy miatt nem mennél bele. Megjött ilyen olyan folyásod van vagy simán nem részletezve most nem akarod. Egy párszor ha eljátszod ez, ha esetleg emiatt szakítással fenyegetőzne vagy valami az biztos válasz arra a kérdésre h csak szexre vagy neki. Ha kicsit morcos de elviseli akkor van még remény. De addig is valami a kapcsolat szempontjából jótékony tevékenységet végezhettek.
2018. máj. 2. 23:03
 4/16 A kérdező kommentje:
utolso?Most nem vagyok kepben...
2018. máj. 2. 23:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Az az igazsag hogy aki 7 honap alatt egyetlen delutant nem akar velem tolteni...az nem szeret....ennyi...akarmennyire o az igazi...most betelt a pohar...ugyanis szabit vettem ki miatta...es o lemondta..ezt nem eloszor...en meg otthhon ultem egesz nap egyedul..mert neki csutortok lett volna jo..az nekem munkanap...persze hetvegen nem er ram....en vegyek ki szabit...aztan meg huszadszorra islemondja...szerintem.ennel jobban senkit nem lehet megalazni
2018. máj. 2. 23:06
 6/16 A kérdező kommentje:
a 82 szazalekos velememyere irtam hogy nem vagyok kepben...
2018. máj. 2. 23:07
 7/16 A kérdező kommentje:
Azota nem kerestem...mikor ugye lemondta...irta hogysajnalja de munka...erre en nem valaszoltam..direkt ...azota nem keresett.1 hete
2018. máj. 2. 23:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem neki nem olyan fontos, mint neked.

Ha azóta nem keresett, akkor nem vagy fontos. Ez nem kapcsolat sajnos

2018. máj. 2. 23:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Amikor lemondta megint ugy hogy 7 honapja egy csomo alkalommal lemomdta es vegulis meg sehova nem jutottunk el szoval akkor irtam neki egy uzenetet hogyha most csutortokon megint lemondod ugy hogy en feleslegesen szabira mentem miattad akkor vege koztunk.Erre ennyi volt a valasz.Sajnalom.De tobb ok miatt nem jo nekem.Es azota azert nem keresett mert en erre nem valaszoltam
2018. máj. 2. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor ennyi. Ennek vége, harangoztak lőttek. Egyértelmű hogy itt nincs is kapcsolat, mert ahhoz két ember kell ami jelen állás szerint csak egy van. De ez így nem működik, ha ő nem ad bele semmit ez így csak időpazarlás. Pláne h még mikor válságosabb dolgok történtek a leírások alapján se volt hajlandó semmit se tenni. Ha véletlenül becsúszna egy gyerek, akkor egyedül nevelnéd színét se látnád még ha némi pénzt adna is. Még ha együtt lennétek is egyedül lennél, és csak kiégnél ahogy ennek a jelei most is látszanak valószínűleg. Nem érdemel meg téged, keress mást hidd el találsz. És légy boldog!
2018. máj. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!