Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szakitanal vegleg?
Figyelt kérdés
Elore leszogezem eletem szerelmerol van szo.Csak hogy ertheto legyen egyaltalan miert foglalkoztat a kerdes.Szoval nem elunk egyutt..Amikor talalkozunk epphogy ket harom orat vagyunk egyutt...altalaban szex tolti ki az idot...viszont 7 honapja rendszeresen kerem menjunk el valahova egy napra....mindig azt mondja ok majd varatlan melo miatt egy nappal elotte lemondja...persze mindig az a valasz hogy o errol nem tehet...munka....de akarhanyszor lebeszeljuk mindig??A plane az egeszben hogy en szabit vettem ki legutobb miatta....erre lemondta...en meg otthon voltam szabin ugy hogy nem talalkoztunk...na erre kidobtam....csak olyan valaszolok velemenye erdekelne akik voltak mar vakon szerelmesek....ezt a lemondast kb huszadszorra jatszotta el most velem...csak ennyit irt...sajnalom de tobb ok miatt le kell mondanom....2018. máj. 2. 22:55
11/16 A kérdező kommentje:
Utolso...ez a keress mast...konnyu azt mondani...sajnos nem igazan sikerul...tarskereson semmi...eljarni nincs kivel...minden baratnom foglalt...igy meg nehez elszakadni...ez volt az oka amiert ezt eddig turtem...
2018. máj. 2. 23:53
12/16 anonim válasza:
Fogadd el, hogy nem ő az életed szerelme.Az életed szerelme nem fog lekoptatni...sőt!
Nem tudom miért kapaszkodsz bele ilyen görcsösen.
Egyedül is jobb mint állandóan kínlódni.
Az meg, hogy a barátaid foglaltak...hát csak találtok időt egymásra.
A társkeresőt meg használd, de ne tedd fel rá az életed, legyél nyitott ezt az embert meg felejtsd el.
13/16 anonim válasza:
Amikor találkoztatok, szoktatok nyilvános helyekre menni?
14/16 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe, hogy ő egyáltalán felvállalt? Vagy részéről is kapcsolat volt?
15/16 A kérdező kommentje:
persze.itt nem.ez volt a gond
2018. máj. 3. 15:39
16/16 A kérdező kommentje:
Egy dolog teny.O ugyved es tenyleg nagyon elfoglalt.Es valoszinu tenyleg megint kozbejott neki valami.Csak epp 7 honap alatt egy napot nem tudott velem osszehozni.Na es persze nalam most telt be a pohar.szerintem eleget vartam.
2018. máj. 3. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!