Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratnom szakitott velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom szakitott velem vegleg, mit csinaljak hogy tullepjek?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy evet voltunk egyutt,2 kisebb szunet volt ez ido alatt,egyszer en kertem 2-3 napot es most par honapja o egy hetet,de az is csak egy het volt.Azonban most szakitott velem veglegesen,mert mar nem szeret ugy mint regen es azt mondta “nem tudom mit erzek erted,de nem azt amit kene” ez mit jelenthet?Viszont nem haragban valtunk el es szerintetek van esely arra hogy a jovoben meg osszehoz minket a sors? Mert szerintem osszeilletunk,fel evig egy vita se volt es utana kezdett jonni minden.O azt mondta szakitaskor hogy ez sokkal tobbet ert annal hogy csak igy elmuljanak az erzesei.Mit kezdjek magammal?
2018. márc. 3. 10:24
 1/10 anonim válasza:

Szerintem ez azt jelenti, hogy szeret de nem szerelmes beled es a szeretet egy kapcsolathoz eleg keves.

Probald meg elfelejteni, ismerkedj masokkaal, eld az eleted.. biztosan o is ezt fogja tenni.

Arra meg hogy vegleges szakitas utan ujra osszejottok, ha van is esely se valoszinu hogy olyan lesz mint regen.

( Tapasztalatbol mondom! Kb ugyanebbe a helyzetbe voltam, csak tobb ido utan. )

2018. márc. 3. 10:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Es ha talalkozunk valahol egy ido utan,mit tegyek?Mert megbeszeltuk hogy akkor beszelhetunk par szot.Ha elkezdenek vele ujra beszelgetni lehetne valami meg egy ido utan?
2018. márc. 3. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, nehéz dolog, próbálj nem gondolni rá. Hasonló helyzetben vagyok enis.

N27

2018. márc. 3. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyen ez 6 ev utan en is ezt kaptam ..
2018. márc. 3. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért azt hozzátenném, hogy nagyon ritka, ha a szerelem évtizedeken át tart. Egyszer elmulik és egy nagyon erős szeretet, érzelmi kapocs marad, ezt pedig mindenkinek el kell fogadnia és tudni kell kezelni.

Ami téged illet, én csak azt tudom javasolni, amit én is tettem: minden időt magamra szántam, a barátokra, programokra, kirándulásra, sportra, mindig valamivel lekötöttem magam, és a gondolataimat. Ettől még ugyanolyan rossz volt, de legalább tartalmas és minőségi időt fordítottam magamra és a környezetemre, és nem engedtem meg magamnak, hogy a négy fal között emésszem magam a történtek miatt.

2018. márc. 3. 11:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Es ne is probaljam meg azt hogy,mondjuk egy par het utan felkeresem es csak beszelnek vele,tenyleg rettenetesen hianyzik o volt a mindenem...
2018. márc. 3. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Valóban ne próbáld meg.

Ha egyszer eltört a lábad és megjavult, ne törd el újra.

2018. márc. 3. 13:21
 8/10 stewie200 válasza:
En ugyanebben a helyzetben vagyok masfel ev utan,csak o mar talalt is valakit helyettem....
2018. márc. 4. 03:57
 9/10 anonim ***** válasza:

En 3 ev utan jartam igy....2,5 evig egyutt eltunk..

Szemét ez a világ baby, jobban tetszett régen amíg nem mutattad meg nekem azt, hogy szeretni szégyen" tenyleg szégyen manapsag! :(

2018. márc. 4. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagy szegyen , kutyava tesznek a paripabol .. 1 nap meg szerelmet hazudik masnp meg mar az ellentetjet teszi es mondja. A nok sokkal kiszamithattlanabbak mint a ferfiak.. nem is utalnak ra hogy nem jo valami egyszer csak dobnak mint az elhasznalt zsebkendot .. de ha te tetted volna meg vele akkor kaparna erted mint a macska..
2018. márc. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!