Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom szakitott velem vegleg, mit csinaljak hogy tullepjek?
Szerintem ez azt jelenti, hogy szeret de nem szerelmes beled es a szeretet egy kapcsolathoz eleg keves.
Probald meg elfelejteni, ismerkedj masokkaal, eld az eleted.. biztosan o is ezt fogja tenni.
Arra meg hogy vegleges szakitas utan ujra osszejottok, ha van is esely se valoszinu hogy olyan lesz mint regen.
( Tapasztalatbol mondom! Kb ugyanebbe a helyzetbe voltam, csak tobb ido utan. )
Figyelj, nehéz dolog, próbálj nem gondolni rá. Hasonló helyzetben vagyok enis.
N27
Azért azt hozzátenném, hogy nagyon ritka, ha a szerelem évtizedeken át tart. Egyszer elmulik és egy nagyon erős szeretet, érzelmi kapocs marad, ezt pedig mindenkinek el kell fogadnia és tudni kell kezelni.
Ami téged illet, én csak azt tudom javasolni, amit én is tettem: minden időt magamra szántam, a barátokra, programokra, kirándulásra, sportra, mindig valamivel lekötöttem magam, és a gondolataimat. Ettől még ugyanolyan rossz volt, de legalább tartalmas és minőségi időt fordítottam magamra és a környezetemre, és nem engedtem meg magamnak, hogy a négy fal között emésszem magam a történtek miatt.
Valóban ne próbáld meg.
Ha egyszer eltört a lábad és megjavult, ne törd el újra.
En 3 ev utan jartam igy....2,5 evig egyutt eltunk..
Szemét ez a világ baby, jobban tetszett régen amíg nem mutattad meg nekem azt, hogy szeretni szégyen" tenyleg szégyen manapsag! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!