Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdenéd vagy inkább szakítanál végleg vele?
Fél év után összeköltöztem a barátommal. Első hetekben örültünk is egymásnak. Aztán jöttek a problémák, amiket sajnos nehezen tudtunk megoldani, vagy nem is. Pl.: 1pl.: átjárt 2 másik egyedülálló csajhoz beszélgetni, kávézni stb. engem pedig egyedül otthon hagyott meló után főzni. 2 pl.: nélkülem ment el úgy szórakozni, hogy másnap du. keveredett haza, volt hogy az előbb említett csajjal ment. 3 pld.: mindenért veszekedett velem: kaja, takarítás, pedig szerintem nem panaszkodhatott. 3 pl.: anyagiak............
Mindez 7 hónapon keresztül ment. Hiába mondtam neki, hogy ez meg ez engem bánt, beszéljük meg, találjunk rá megoldást, ő nem vette észre, hogy ezzel nekem mekkora csalódást és fájdalmat okoz.
Azután elköltöztem tőle. 2,5 hónapja lakok külön. Ezalatt megpróbáltuk újrakezdeni, de kb. 5x szakítottunk is... Már annyira sok(k) ez nekem, hogy mindig elkönyveljem, hogy most újrakezdjük, most jól megvagyunk, vagy most vége, ennyi volt. Szeretné, hogy visszaköltözzek hozzá, de egyszerűen nem megy, hiába szeretem, nem tudok visszamenni hozzá. Arról nem is beszélve, hogy mondta: rájött, hogy egyedül nem tudja fizetni a lakást, de ketten minden megoldódna: anyagiak, szerelem... Szeretem, de úgy érzem, csak még nagyobb csalódás lenne mindkettőnknek, ha visszamennék. A sok fájdalmat nem tudom elfelejteni és nem tudom rajta túltenni magam.
De azt se tudom, hogy szakítsak vele végleg. Már mondtam neki, hogy nem tudom újrakezdeni, és tudom, hogy egyedül nem tudja fizetni, így arra kényszerül, hogy az egyik csajhoz költözik, aki ingyen befogadja, a lakást pedig kiadná albérletbe. Hirdette is, nekem csak most mondta meg. Tegnap voltak is megnézni, és szerda csütörtökön költöznének is be, de ma visszamondta, mert mondván: nem akar elveszíteni, vár még egy kicsit...
Mit tennétek a helyemben? Vagy hogyan "rázzam" le magamról? Fáj, mert nagyon szeretem, de tudom, hogy ez így nem mehet tovább.
ahogy írtad...ez így nem mehet tovább. ha szeretne akkor nem hagyna otthon és nem kötne beléd percenként...
szerintem hagyjad el... jobb ha te teszed meg minthogy ő tenné ezt... legalább egycsöpnyi büszkeséged meglenne...
de milyen egy beteg már (ne leszólásnak vedd...csak egy vélemény), hogy te otthon vagy ő meg nagyban bulizik...hiveted vele a kötlségeket, főzöl, takarítasz és még beléd is köt?
észhez kéne térítened...nem ő a világ közepe és juttassad eszébe hogy jó csaj vagy és nem csak ő az egyetlen pasi a világon...
gyatra szöveg de ezzel is vígasztalni próbállak...sajnállak, hogy egy ilyen (már bocsánat) töketlennek élsz...
lehet, hogy nincsen igazam de azért a olvasottak alapján te nagyon szomorú, csalódott vagy...
mindeneserte beszélj vele!
ezt tudom tanácsolni! DE semmiképpen ne magadat emésszed!
belőled is mint mindenki másból CSAK és kizárólag egyvan!
ne hagyjad, hogy tönkretegyen!
Eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel a múlt, mert szeretem. Tudom, hogy fontosak neki ezek a barátok... de most történt megint egy kis dolog... amivel nem tudom már mit mondjak neki, vége legyen vagy még egy próbát tegyek, hátha....
Az történt, hogy a szabim alatt elmentem a szüleimmel nyaralni, előtte viszont a "barátommal" telefonba összevesztünk. Azt hittem, majd túl teszem magam rajta, de nem bírtam ki és félidőbe írtam neki, de már késő volt. Tegnap, amikor hazaértem, megtudtam tőle, hogy elköltözött az egyik csajhoz, a lakását kiadta albiba, a csaj ingyen szállásolja, (kutya miatt máshova nem tudott menni), mert nem hívtam vissza elköszönni, így letett rólam. Elkönyvelte, hogy ennyi volt. Pedig én azt kértem tőle, hogy ezt a hetet még bírja ki, várjon, hogy mire jutok. Ugyanis néhány dolog megbeszélése után, kész lettem volna hajlnai affelé, hogy visszamegyek 1 hónap múlva (albi miatt), ha addig jól megvagyunk.
A múlt éjjelt együtt töltöttük a szülei üres lakásában, ami a csajnak nem tetszett ( h nem aludt "otthon"), így elküldte. Most végső megoldásként a szülei megengedték, hogy mégis odaköltözzön az üres lakásukba a kutyával.
Azon filózok, hogy megpróbáljam-e tiszta lappal újrakezdeni vagy hagyjam a fenébe, mert: ha ló nincs, jó szamár is (anyagiakra értve...)
Bár mondja, hogy nagyon szeret és csak egy dolog, hogy könnyebb lenne együtt, mégis furcsa nekem ez az egész.
Úgy adnék ennek esélyt, hogy az albimat nem 100%-osan mondanám fel, addig ott alszok vele, amikor tudunk együtt vagyunk és majd kiderül, hogy vagyunk meg... Ha pedig letelik az egy hónap, addig el tudom dönteni, hogy visszaköltözzünk-e a lakásába vagy sem.
Sokminden történt kettőnkkel, mégis úgy érzem, hogy ő az igazi. Bár zavar, hogy a barátosnőitől nem akar megválni (az egyikkel most haragban van ugye, mert számonkérte, hol volt éjjel...), nem tudom, mi lenne a jó lépés, vagy megoldás erre.
Lehet, hogy nem kellene már feszegetni a dolgot????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!