Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/304 A kérdező kommentje:
Autó nélkül, pénz nélkül nem kellettem már annyira. Úgyhogy gyorsan lepattant. Előtte hitegetett kedves volt, velem akar lenni meg minden. Mikor nem volt pénz meg koppantam.
2016. aug. 20. 15:48
 62/304 anonim ***** válasza:
87%

Akkor most már átérzed a férjed problémáját. Téged cserben hagyott egy gerinctelen patkány, ugyanúgy, ahogy te cserben hagytad a férjedet.

Nekem van 2 gyerekem, és ha megcsalnám a páromat( nem fogom) , akkor utána már nem agonizálnék azon, hogy a gyerekeim apásak, blablabla, mert gondolom akkor is apásak voltak, amikor széttettem másnak a virgácsaimat.

A válaszaidból nem a férjed iránti szeretet süt, hanem egy pofára esett nő kétségbeesése, mert két szék kózött a padlóra esett. Az meg, hogy most kezd el érdekelni a gyerekeid sorsa, az meg szánalmas. Egy koca jobban figyel a malackái lelkivilágára, mint te. Ámen

2016. aug. 24. 15:26
 63/304 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek aki válaszolt. Aki meg a kérdésre válaszolt, annak külön köszönet.
2016. szept. 6. 17:27
 64/304 anonim ***** válasza:
14%
Egy botlásért talán nem hagynálak el,általában ketten rontják el a dolgokat.
2016. szept. 6. 18:00
 65/304 anonim ***** válasza:
78%

64 mert élvezitek a megcsalást. Én nem bocsátanék meg (nő vagyok), elegt bántottak már.

Kérdező, mi a helyzet azóta?

2016. szept. 6. 19:50
 66/304 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha sikerült volna lelépni a "patkánnyal" akkor ez a kérdés felsem merült volna és nincs a hirtelen megvilágosodás hogy de én a férjemet szeretem. Csak azután jöttél rá mennyire "szereted" miután koppantál. Itt bukik az egész. Egyébként történt vmi érdemleges azóta?
2016. szept. 6. 19:54
 67/304 A kérdező kommentje:
Kedves After! Nem sikerült, ami a rosszabb, hogy a gyerekek sem akarnak Velem maradni.
2016. szept. 6. 20:30
 68/304 A kérdező kommentje:
Conflic: Remélem nagyobb örömöd nem lesz az életben, mint más nyomorúságán poénkodni.
2016. szept. 6. 20:32
 69/304 A kérdező kommentje:
66-os. Semmi érdemleges, csak elhagy a férjem. A gyerekek is Vele szeretnének lenni. Nem igazán tudok mit tenni. Igazából nem is haragudhatok rá, nem tett semmi rosszat csak elengedett, ha mással jobban érzem Magam. Ha boldogabb vagyok másvalakivel akkor nem akar boldogságom útjában állni. Néha azt érzem, hogy mennyire csodálatos embert veszítettem, néha meg ki nem állhatom, hogy egy ilyen szöveggel vet véget a házasságunknak. Csak egy esélyt kértem bebizonyítani, hogy megbízhat Bennem, de nem kaptam. Szerinte ha egyszer megtettem, csak idő kérdése a következő alkalomnak. Ő meg nem fog, meg nem is akar azon aggódni, hogy mit csinálok amikor nincs itthon.
2016. szept. 6. 20:47
 70/304 anonim ***** válasza:
89%
Ez így nagyon egyoldalú, esélyed sincs már. De itt inkább az a kérdés hogy TE megtudnál e bízni magadban? Itt nem csak az a gond hogy szerelmes lettél másba ha nem elakartad hagyni és csak akkor/azért visszakoztál mert hoppon maradtál. Lehet hogy ez térített észhez de őszintén a legelső gondnál cserbenhagytad akkor hogy bízhatna benned a hátralévő életében ha még akkor sem számíthatott rád. Ha már a férjed(et) bizalmát elvesztetted legalább a gyerekeid ne veszítsd el. Kitartást!
2016. szept. 6. 23:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!