Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
#300, magad adtad meg magadnak a választ: igen, a kérdező észbe kapott.
Amíg biztonságban tudta magát, addig szívesen fürdött a szeretője által kínált érzelmekben, növelte az önértékelését, hogy egy másik férfinak is kellett. De ezek az érzelmek elillantak, amint megérezte, hogy a biztonsága szerte is tud foszlani, és a szeretője se vállalta őt fel, neki is csak szórakozásra kellett.
Azért nekem a férj viselkedése meglepő. Egy romantikus regényben, filmen teljesen helyén lenne ez a fordulat, de az élet más. Szerintem a feleséghez már nem fűzték mély érzések, különben nem tudta volna ilyen hideg szívvel kitenni a szűrét. Ezzel nem akarom felmenteni a kérdezőt, ő egyszerű gondolkodású és felelőtlen, a sorsát magának kereste, ezzel együtt a büntetése talán valóban nem volt arányban a bűnével.
A mély érzések valószínűleg abban a pillanatban megszüntek a férj részéről, amikor a felesége viselt dolgai kiderültek. Ezen nem érdemes csodálkozni és felháborodni sem. Nem mindenkinek fér bele a megcsalás a házasságba.Én is ezért váltam, ez nekem fél másodpercig sem tolerálható dolog, és gusztusom sincs a másikhoz a továbbiakban.Ilyen házastárstól még az egyedüllét is jobb. Ez van, elkell fogadni, akkor is ha szr. Jellemtelen, csaló embert nem is érdemes szeretni, mert visszaél vele a későbbiekben is, ha a kedve úgy tartja. Nem megbízható, és ez pont elég a totális kiábránduláshoz. A "megváltozom "c. fogadkozás megcsak mese az esetek majdnem teljes egészében. Nem éri meg kockáztani egy újabb pofára esésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!