Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
 301/304 anonim ***** válasza:
100%
Jó ideje nem jelentkezik a kérdező, pedig szerintem páran kíváncsiak lennének a fejleményekre.
2020. febr. 2. 03:54
 302/304 anonim ***** válasza:
71%

#300, magad adtad meg magadnak a választ: igen, a kérdező észbe kapott.

Amíg biztonságban tudta magát, addig szívesen fürdött a szeretője által kínált érzelmekben, növelte az önértékelését, hogy egy másik férfinak is kellett. De ezek az érzelmek elillantak, amint megérezte, hogy a biztonsága szerte is tud foszlani, és a szeretője se vállalta őt fel, neki is csak szórakozásra kellett.

Azért nekem a férj viselkedése meglepő. Egy romantikus regényben, filmen teljesen helyén lenne ez a fordulat, de az élet más. Szerintem a feleséghez már nem fűzték mély érzések, különben nem tudta volna ilyen hideg szívvel kitenni a szűrét. Ezzel nem akarom felmenteni a kérdezőt, ő egyszerű gondolkodású és felelőtlen, a sorsát magának kereste, ezzel együtt a büntetése talán valóban nem volt arányban a bűnével.

2020. febr. 3. 05:00
 303/304 anonim ***** válasza:
82%

A mély érzések valószínűleg abban a pillanatban megszüntek a férj részéről, amikor a felesége viselt dolgai kiderültek. Ezen nem érdemes csodálkozni és felháborodni sem. Nem mindenkinek fér bele a megcsalás a házasságba.Én is ezért váltam, ez nekem fél másodpercig sem tolerálható dolog, és gusztusom sincs a másikhoz a továbbiakban.Ilyen házastárstól még az egyedüllét is jobb. Ez van, elkell fogadni, akkor is ha szr. Jellemtelen, csaló embert nem is érdemes szeretni, mert visszaél vele a későbbiekben is, ha a kedve úgy tartja. Nem megbízható, és ez pont elég a totális kiábránduláshoz. A "megváltozom "c. fogadkozás megcsak mese az esetek majdnem teljes egészében. Nem éri meg kockáztani egy újabb pofára esésért.

2020. febr. 3. 16:35
 304/304 anonim ***** válasza:
100%
van valamilyen fejlemény?
2021. máj. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!