Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 20:24
241/304 anonim válasza:
Bocsánat de csak a kérdést és a 240es kommentedet olvastam el. Olyan szépen îrsz róla! Nem azt mondom tegyél szűzességi fogadalmat,de ha őt szereted.(sorok közt az jön le). Akkor miért fekszel le több pasival? Én bìznék az időben. A kérdés 2éve 2hete lett kiîrva. Kb most kezdeném el visszaszerezni azt aki egyszer az enyém volt. De ha neked gyorstüzelő pista is elég...nem tűnsz kitartónak.
242/304 acelsziv válasza:
Tudod mi a szomorú, kérdező?
Van itt egy sorstársad, aki ugyanebbe a gödörbe készült belelépni. Belinkeltük neki az esetedet, hogy lássa mi történhet vele.
Szerinted tanult belőle? Ugyanezt megjátszotta és most fel van háborodva, amiért a férje válni akar tőle.
243/304 A kérdező kommentje:
Pedig küzdöttem érte, hidd el. Én nem tudtam megmaradni a házasságban akkor, mikor kiderült nem bántott, csak elengedett. Nem akarom beérni gyorstüzelőkkel, de a pszichológus szerint kezdenem kell valamit magammal, mert az önsajnálat , a depresszió sehova nem vezet. A volt férjem pedig továblépett. Bármikor szólna, boldogan, bármit megtennék, hogy visszakapjam. De nincs esélyem.
2018. jún. 1. 22:35
244/304 A kérdező kommentje:
Ha csak egy ember tanulna az esetemből, már megérte. Viszont az állandósult szeretetnél sokkal intenzívebb érzés a szerelem, a vágy. Nagyon nehéz józanul dönteni, amikor rózsaszín ködön keresztül látod a szerelmedet. Mint a példa is mutatja.
2018. jún. 1. 22:41
245/304 anonim válasza:
Mi újság veled? Hogy telt a nyarad?
246/304 anonim válasza:
Sajnos későn olvastam el, pedig tanulhattam volna belőle... Most kb hasonlóan várok. Bár ez még friss történet a miénk. Ti azóta nem is talalkozgattok? Én bizakodom, mert én nem megcsaltam, 'csak' szünetet kértem sokadjára kb 🤔
247/304 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést. Nyugodtan telt, semmi különös nem történt. Próbálok ismerkedni, de nagyon nehéz normális férfit találni. Rosszabbat nem szeretnék a volt férjemnél, de egyelőre az a szint is igen magas a jelentkezőknek. A gyerekek több mint egy hónapig az apjukkal voltak. Vele is próbálok beszèlgetni, de teljesen közömbös irántam.
2018. szept. 16. 16:16
248/304 A kérdező kommentje:
Mit értesz azalatt, hogy szünetet kértél sokadjára? Az is lényeges, hogy mi az ok amiért időt kértél. Elárulod?
2018. szept. 16. 16:18
249/304 anonim válasza:
Úgy éreztem nem figyel rám eléggé vagy apró kis semmi viták miatt
250/304 anonim válasza:
Végigolvastam a történetedet, elég kemény. Én nem ítéllek el, sőt nagyon is együtt tudok veled érezni. Becsüllek is, hogy most már előre tudsz tekinteni. Nekem a férjem jelent mindent, én valószínűleg öngyilkos lennék, ha szétmennénk. És ennek ellenére is előfordult, hogy félreléptem. Soha nem a szerelem vagy a gyengédség miatt. Egyszerűen a férjem a szexben a szeretkezést szereti, én pedig úgy éreztem, hogy az nekem kevés. Soha nem lettem másba szerelmes, megéltem a vágyaimat, és semmi bűntudatom nem volt. Ez nekem csak biológiai szükséglet volt, emiatt nem éreztem árulásnak, pedig nagyon szeretem a férjemet. Sokan mondják, hogy ha szeretünk valakit, azt nem csaljuk meg. Szerintem ez nem ennyire egyszerű. Aztán lebuktam és majdnem vége lett a házasságunknak. A férjem nem is dühös, hanem nagyon szomorú és magába fordult lett. Akkor jöttem rá, hogy mennyire önző voltam. Annak az embernek okoztam ilyen nagy fájdalmat, akit a legjobban szeretek. Most már megértem, hogy miért olyan rossz a megcsalás. Nekünk időbe telt, de nem akartuk elveszíteni egymást, így helyre tudtuk hozni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert én is megérdemeltem volna, hogy elhagyjon. Neked kitartást a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!