Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/304 anonim ***** válasza:
18%

Egy vérből valók vagytok. A nővéreddel sem fog szóba állni, legfeljebb lefekteti. De azt remélem. Visszakapni meg ne akard.

Hoztál egy döntést, hát viseld a következményeit!

2017. márc. 19. 00:27
 202/304 anonim ***** válasza:
85%

A gyerekeid tudják, hogy elakartad őket hagyni a szeretőd miatt? Mert akkor igazán sosem fognak megbocsátani. Szerintem a volt férjednél is ez tette be a kaput, hogy nem csak mint feleség csalódott benned, hanem mint anyában is. Elkövettél egy nagy hibát, megbűnhődtél érte (sőt még most is bűnhődsz), de nem kell életed végéig szenvedni érte. Ezt senki sem érdemli, még egy ilyen szörnyű tett után sem. Nem tehetsz mást mint hogy folyamatosan bizonyítasz és bizonyítasz, és akkor talán megenyhül.

A nővéred komolyan gondolná vele? Mondjuk ahogy általad megismertük a volt férjed, szerintem nem menne bele. De mivel férfiból van ő is, előbb-utóbb talál magának vkit. Sok szerencsét!

2017. márc. 19. 11:33
 203/304 anonim ***** válasza:
94%

Hát, végül is megsajnáltalak,pedig én elítélem a megcsalást.A férjed karakán ember,le a kalappal előtte.

Te meg tanulj az esetböl...

Azért sajnáltalak végül meg, mert a nővérednek kellene a férjed.Valószínűleg régóta tetszik

már neki...Most szabad a pálya, bár nagy árulás lenne veled szemben ...

nézni,hogy összejönnek, na az lenne csak a büntetés...

2017. márc. 19. 12:27
 204/304 anonim ***** válasza:
0%

203. Ja büntetés,meg mekkora gerinctelenség a testvér részéről! Ha a férj ebbe belemegy,akkor ott már voltak előzmények ..

Naa,milyen izgi,szőjük tovább a szálakat! Még a végén kiderül a tesóval hancurozott a pasi! :)

2017. márc. 19. 21:48
 205/304 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes az a sok ember, aki annak örülne, ha az exfétjem összejönne a nővéremmel. Nem jön vele össze. A nővérem mint kiderült nyomult a férjemre a kapcsolatunk elején, a férjem meg elküldte a francba. Ezért a nővérem keverte a szart a férjemnek. Amióta szétmentünk, kb egy éve, azóta beszélnek egymással, és a nővérem akart segíteni a férjemnek lakhatásban. Kettő napja szólt az exférjem, hogy a nővéremnek magyarázzam el, hogy hagyja békén. Nem akar tőle semmit. Ennyi lett a dolog vége. Amikor hazajön nagyon normális, kedves. Kora délután jött, Elmondta amit akart a nővéremről, utána meg együtt főzőcskéztünk a gyerekeknek vacsorát. Teljesen normálisan elbeszélgettünk, kávéztunk, de este elment. Nem tudom, hogy próbáljak rámenősebb lenni, vagy hagyjak időt, de valamit tenni akarok, hogy az életem része maradjon, és nem csak úgy mint a gyermekeim apja.
2017. márc. 24. 21:35
 206/304 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már csak úgy lesz jelen.
2017. márc. 24. 22:00
 207/304 anonim ***** válasza:
91%
Hagyj időt neki,ha ez a sztori egyáltalán igaz! Ez már olyan mint a filmekben...egyszer dráma,egyszer vígjáték! :)
2017. márc. 24. 22:51
 208/304 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu?
2017. máj. 7. 18:25
 209/304 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. A dolog megoldódott, és nem kell már segítség sem. A segítő szándéknak külön örültem. Aki a helyzetembe kerül, nagyon alaposan mérlegeljen, és jól döntsön.
2017. máj. 7. 18:31
 210/304 anonim ***** válasza:
84%
Újra együtt vagytok?
2017. máj. 7. 18:33
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!