Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Egy vérből valók vagytok. A nővéreddel sem fog szóba állni, legfeljebb lefekteti. De azt remélem. Visszakapni meg ne akard.
Hoztál egy döntést, hát viseld a következményeit!
A gyerekeid tudják, hogy elakartad őket hagyni a szeretőd miatt? Mert akkor igazán sosem fognak megbocsátani. Szerintem a volt férjednél is ez tette be a kaput, hogy nem csak mint feleség csalódott benned, hanem mint anyában is. Elkövettél egy nagy hibát, megbűnhődtél érte (sőt még most is bűnhődsz), de nem kell életed végéig szenvedni érte. Ezt senki sem érdemli, még egy ilyen szörnyű tett után sem. Nem tehetsz mást mint hogy folyamatosan bizonyítasz és bizonyítasz, és akkor talán megenyhül.
A nővéred komolyan gondolná vele? Mondjuk ahogy általad megismertük a volt férjed, szerintem nem menne bele. De mivel férfiból van ő is, előbb-utóbb talál magának vkit. Sok szerencsét!
Hát, végül is megsajnáltalak,pedig én elítélem a megcsalást.A férjed karakán ember,le a kalappal előtte.
Te meg tanulj az esetböl...
Azért sajnáltalak végül meg, mert a nővérednek kellene a férjed.Valószínűleg régóta tetszik
már neki...Most szabad a pálya, bár nagy árulás lenne veled szemben ...
nézni,hogy összejönnek, na az lenne csak a büntetés...
203. Ja büntetés,meg mekkora gerinctelenség a testvér részéről! Ha a férj ebbe belemegy,akkor ott már voltak előzmények ..
Naa,milyen izgi,szőjük tovább a szálakat! Még a végén kiderül a tesóval hancurozott a pasi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!