Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/304 anonim ***** válasza:
100%

180: most hogy normálisan írsz, már nem kínszenvedés olvasni, és egyáltalán nem is tűnsz buta libának.

Hallgass a pszichológusra. Ha le akarsz szakadni valakiről, akkor kerüld el! Egészen addig míg függesz tőle. És nehogy azt hidd, hogy azzal vissza tudod szerezni, ha kapcsolatban maradsz vele. Nem! Sőt ezzel még rontanád is az esélyeidet, ha azok nem lennének már eleve nullák. Szépen mond meg neki, hogy te még mindig érzel iránta valamit, ezért csak szenvedsz ha kapcsolatban vagy vele, ezért azt szeretnéd, hogy amíg nem lesz ebben változás, ne beszéljetek többet.

2017. jan. 4. 19:36
 182/304 anonim ***** válasza:
71%

180-as vagyok. Neked még válaszolok ma utoljára, mert a gyerkőcöt is el kell látnom ma. :)

Igazad van, könnyebb lenne leszakadni, ha nem lenne közös gyerek, aki miatt muszáj tartanunk a kapcsolatot,ha kell, és a mi esetünkben kell is napi szinten.

Ha lenne olyan segítség aki hozza viszi a gyereket, hol hozzám, hol hozzá, hidd el talán nekem is könnyebb volna, mert nem látnám ilyen rendszeresen. A másik, hogy szerintem azt gondolná, hogy mivel, most Én tepertem eddig, és hirtelen megszűnne a rendszeres találkozás, ártani akarnék neki, és a gyereknek is. Azt meg nem akarom. Tudom nem vagyok normális szerinted. De ha már elcsesztem, akkor tudod mit inkább Én szenvedjek, mint Ő és a gyerekünk. Jó éjszakát, és köszönöm a véleményed.

Ui.: Egyébként inkább a kérdezőnek adj tanácsot, ez az Ő "oldala, kérdése". Neki próbáltam első sorban segíteni, mert nagyon együtt érzek Vele. Jó éjt még egyszer. :)

2017. jan. 4. 19:59
 183/304 anonim ***** válasza:
85%
Mi újság kérdező?Történt javulás?
2017. jan. 4. 20:53
 184/304 A kérdező kommentje:
Üdv 177-es. Igen, amikor azt éreztem, hogy vége, és más férfi kell akkor azt mondtam, hogy nem lehet helyrehozni, ennek a házasságnak vége. Mondtam, hogy jól meggondoltam, rágódom rajta egy ideje, és jobb lesz így. Nem kívánom senkinek azt az érzést, amikor tudatosul, hogy átverték, játszottak az érzelmeivel, és kihasználták. Az ünnepek nyugodtan teltek, ha nem válnánk tökéletes lett volna. Az a patkány jelentkezett, hogy tudnánk-e találkozni, de elküldtem az anyjába. Nem is tudom mit akart. Nem is érdekel. Amit mutattál azt nem én írtam ki. Nincs kapcsolatom, a jelenleg még férjemnek sincs. A régebbi szerelme is kikerült egyelőre a képből, friss kialakulóban levő kapcsolata van. A Férjem mondta a nőnek, hogy a válás kimondásáig nem kezd kapcsolatot, és ha van udvarlója, nehogy a várakozás alatt lemaradjon a nagy Ő-ről. A nővérem kérdezte , hogy ideiglenesen odaköltözik-e hozzá, de arra egyelőre nemet mondott. Azt, hogy feladtam, meg hasonlók azért mondom, mert sokszor úgy érzem boldogok vagyunk, jó minden. Kérem, hogy állítsuk le a válópert, és határozottan nem a válasz. Illetve inkább annyi, hogy már megbeszéltük, boldogabb leszek másvalakivel, és nem szeretne az utamba állni, ha együttmaradnánk egy idő után előjönne minden régi gondom. Amikor nem hagyom lerázni Magam ezzel a szöveggel, akkor a válasz, hogy gondoljak bele az Ő helyzetébe is. Nem akar velem maradni, több okból is. Hazudtam megcsaltam, és el akartam hagyni a gyerekekel együtt. Úgy érzi Neki olyan pár kell aki megbecsüli, és az őszinteséggel egy minimális tiszteletet is ad. Bízni nem tud, és nem is akar Bennem. De azt olvasva a kiírásokat rengeteg nő megbánja a váltást, és érdekes módon azok bánják akik férelépnek, miközben a férjük normális. Lehet nem itt, de olvastam nőről aki el is hagyta a férjét, csak a szeretője, aki már élettársa egy nagy nulla. Okuljon mindenki az esetemből, jó házasságot, egy mégjobb reményében ne kockáztasson senki, vagy ha igen, vállalja a felelősséget. Én nem tudom egyelőre mert kaparok megalázkodok próbálom helyrehozni amit tettem. Jó éjt.
2017. jan. 4. 22:21
 185/304 A kérdező kommentje:
Bocs nem Én írtam ki , de a 9-es válasz az enyém. Elnézést de a válaszod rosszul értettem.
2017. jan. 4. 22:27
 186/304 anonim ***** válasza:
91%

182-es vagyok. Igen,egy kicsit félreértetted amit mutattam kérdést, tudom, hogy nem Te írtad ki azt is. Csak a 9-es válasz megfogalmazási stílusa ismerős volt. Most akadtam a kérdésre, és gyanús volt. Vannak még páran rajtunk kívül.

De amikor újra olvastam az ottani válaszod, elsőre átsiklottam azon, hogy azt írtad képes lettél volna elhagyni azért a patkányért a gyerekeidet is. (Remélem csak rosszul fogalmaztál.)

Ugyanis amikor pedig a saját kérdésednél itt, pedig azt írtad, hogy amikor az otthoni bejelentésed után beszéltél vele, azt mondta Neked, hogy nem akar más gyerekeivel kínlódni, és kinevetett. Ez nekem kicsit ellentmondásos.

Most egy kicsit zavaros nekem, hogy valójában mit is akartál. Mert ha úgy tervezted az Férjed elhagyása után, hogy majd Ő elköltözik, és Te meg élsz majd azzal a patkánnyal a házatokban, gyerekeket nevelve, ami nyilván neki eszébe sem jutott, azért szerintem kicsit meredek.

A másik verzió, hogy ha a másik kérdező kérdésére adott válaszodat veszem figyelembe, akkor meg az jön le, hogy Te képes lettél volna tényleg elhagyni a gyerekeidet, egy ingyenélő miatt elhagyni? Na ez még meredekebb.

Mert az lehet, hogy egy cipőben járunk, de az biztos, hogy Én a gyerekemet SOHA senkiért nem hagynám el. Még akkor sem ha bukom a Férjem, a szeretőm, meg az egész addigi életem. Továbbra is látom, hogy őszintén bánod, és próbálkozol, amihez még mindig kitartást kívánok, mert ez az időszak a legrosszabb. Legyél még azért kitartó.

A hivatalos dolgok, hogy állnak? Tárgyalás, vagy esetleg volt arról szó, hogy Neki hogyan tovább? Főleg, hogy a régi szerelem is úgy néz ki, hogy kikerült a képből, és a nővéred sem lesz neki alternatíva, még ha csak a lakhatás miatt is. Továbbra is drukkolok Nektek, tudod azért hátha, mégis pozitív irányba változnak a dolgok.

2017. jan. 5. 17:45
 187/304 A kérdező kommentje:
Üdv. Őszinte leszek, mert ez már a múlt. A patkánnyal nem beszéltem semmi konkrétat meg. Elöbb mondtam otthon a férjemnek, hogy vége, mint tudtam volna mit válaszol a közös jövőnkre. Sajnos igen, úgy voltam vele, hogy ha a gyerekeim nem akarnak Velem jönni akkor is megyek. Az férjemmel nagyon jó dolguk lett volna. Természetesen ez a B vagy inkább C variáció volt. Elsődlegesen a gyerekekkel együtt szerettem volna összeköltözni vele. Amiután elmondtam már nem akart semmit, csak esetleg összejárni szexelni. Nem akarta a gyerekeket, nem akart Engem sem. Pénz nélkül nem tudunk elmenni fürdőkre meg sehova, pláne hogy az autót is elvette a Férjem. Annyira szerelmes voltam, hogy ha azt mondja, hogy csak ketten, akkor mindent feladtam volna. Most meg lennék valami hajléktalan vagy mi.
2017. jan. 5. 19:49
 188/304 anonim ***** válasza:
100%
186. vagyok.Köszönöm az őszinte válaszod. De amit most írtál azt nehezen veszi be a gyomrom,a gyerek az ELSŐ, mindenek felett.Nincs az az ember akiért érdemes eldobni Őket, akármilyen szerelmes az ember.Egy ilyen büdös senkiért képes lettél volna eldobni Őket?Azt gondoltam hasonlóan gondolkodtunk, még ha nagyon rosszul is.Na ez amit akármilyen hülye is voltam, SOHA. Az, hogy a Férjeddel jó dolguk lett volna, az egyértelmű, hisz jó ember, akinek Te is tartod. De tudod, ha nekem az exem azt mondja, hogy menjek, mert szerelmes vagyok, és nem akarok Vele lenni, akkor elenged, de a gyerek marad Vele, mert nem teszi ki egy senkiházi taknyos 27 éves szerető szeszélyeinek az élete értelmét. Aki most már csak a gyereke, és Én le vagyok ejtve. Ebben mindig egyet értettünk. De az, hogy Neked ez megfordult a fejedben, mint lehetőség, erre egyszerűen nem találok szavakat. Én Neked tényleg őszintén segíteni szerettem volna, még így ismeretlenül is, mert nagyon megérintett amiket írtál. És ezek ellenére elhiszem, hogy igazán megbántad, de ez azért Nekem sok. Ne mond ezt el a Férjednek, amiket ide leírtál, mert akkor már sem Isten,sem semmilyen csoda nem fog segíteni Neked. És még annyi, hogy bár nem ismerlek, kívánom, hogy Te szerencsésebb legyél mint Én, mert azért mert elcsesztem egy életre a sajátomat, legalább próbálok másnak segíteni, akármilyen hülye is. (Legalább nem Én Vagyok a legnagyobb.)
2017. jan. 5. 20:24
 189/304 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mondtam, hogy őszintén írom le. A Férjem tisztában van ezekkel, mert elmondtam. Valószínűleg ez is oka annak, hogy válunk. De amikor megpróbáltam visszakapni megfogadtam, hogy őszinte leszek a férjemmel mindig. Ha fájdalmas, meg rossz akkor is. Nekem nem ártott semmit, és utólag rájöttem, tisztességesnek , öszintének kellett volna lennem.
2017. jan. 5. 22:24
 190/304 anonim ***** válasza:
84%

188.vagyok. Szia, Te ne haragudj, egy kicsit indulatosabban fogalmaztam, mint szoktam. Csak egy kicsit meglepődtem, még annak ellenére is, hogy részben hasonló a helyzetünk. Az jó, hogy őszintén tudtok beszélni a Férjeddel, még akkor is ha az fájdalmas. Így kellett volna előtte is. Próbálj továbbra is ugyan így hozzáállni, és Ő is ha lehet mindig legyen az Veled, mégha most ez Neked lesz rossz.

Ha lesz majd időd, és kedved azért írd meg, hogy mik a fejlemények. Továbbra is kitartást kívánok, drukkolok, hogy legyen némi pozitív változás.

2017. jan. 9. 17:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!