Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Van, akinek belefér az erkölcsébe, hogy átvágták, és van, akinek nem.
Nekem nem.
Én úgy vagyok ezzel, hogy a pékségben, meg a közértben is egyszer vágnak át, oda többet nem megyek vissza.
Van, aki visszamegy, mert reménykedik, hogy többet nem vágják át, aztán ha mégis, aztán gyárt magának egy magyarázatot, és visszamegy újra.
Ezt elveknek hívják.
Van, akinek van, van, akinek nincs. Ez ilyen egyszerű.
Emaitt nem kell elítélni másokat.
Ez éppolyan, mint a gazda, meg a szegény.
Jó példa erre egy amerikai milliomos, aki 40 éve öngyújtókat árult az utcán, majd kereskedni kezdett. És gazdag lett.
De ő úgy van a mai napig, ha drága a parkolás valahol, akkor ott nem áll meg, mert szerinte, az nem éri meg. Pedig akár az egész parkolót is megvehetné.
De ragaszkodik az elveihez, és inkább gyalogol. Ennyire egyszerű.
Szóval, akkor ezek után is rendbe akarta hozni... Te meg azt mondtad nem.
Ezek fényében itt te puskáztad el utolsó esélyed...
Ezután legalább megtanulod értékelni amid van és a következő kapcsolataidban remélhetőleg nem követed el ezt a hibát.
Sajnálom,hogy így alakult,de hát érthető a férjed reakciója,nem csak megcsaltad,hanem szerelmes is lettél a másik ürgébe.Ezt elég nehéz lenne elnézni.:(
De sok sikert kívánok a továbbiakban, remélhetőleg tovább tudtok lépni mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!