Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/304 anonim ***** válasza:
19%
159: ne vedd magadra. Az,hogy jobban éltek megcsalás után mint előtte, egy abszolút elképzelhető lehetőség, nem is ritka, nem is gyakori, aki olvas ilyen témájú pszichológiai könyvet annak ez nyilvánvaló tény. Nem ez a legjobb módszer persze egy házasság rendbetételére. Egyszerűen magasabb az értelmi intelligenciád, mint a gyk közönségének átlagosan. De ezt önmagában ne tekintsd érdemnek.
2016. dec. 11. 11:02
 162/304 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező őszintén remélem, hogy boldog leszel egyszer, valaki mással.
2016. dec. 11. 11:41
 163/304 anonim ***** válasza:
94%

Van, akinek belefér az erkölcsébe, hogy átvágták, és van, akinek nem.

Nekem nem.

Én úgy vagyok ezzel, hogy a pékségben, meg a közértben is egyszer vágnak át, oda többet nem megyek vissza.

Van, aki visszamegy, mert reménykedik, hogy többet nem vágják át, aztán ha mégis, aztán gyárt magának egy magyarázatot, és visszamegy újra.

Ezt elveknek hívják.

Van, akinek van, van, akinek nincs. Ez ilyen egyszerű.

Emaitt nem kell elítélni másokat.

Ez éppolyan, mint a gazda, meg a szegény.

Jó példa erre egy amerikai milliomos, aki 40 éve öngyújtókat árult az utcán, majd kereskedni kezdett. És gazdag lett.

De ő úgy van a mai napig, ha drága a parkolás valahol, akkor ott nem áll meg, mert szerinte, az nem éri meg. Pedig akár az egész parkolót is megvehetné.

De ragaszkodik az elveihez, és inkább gyalogol. Ennyire egyszerű.

2016. dec. 11. 13:08
 164/304 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Férjem azt mondja, hogy már nem haragszik, és megérti, hogy Neki is tenni kellett volna a házasságunkért. De azt nem fogadja el, hogy így oldottam meg a dolgokat. Ugye a másik, hogy mikor a másikba szerelmes voltam, megkérdezte, hogy rendbe tudjuk-e hozni a házasságot, és nemet mondtam. Rosszul érintette, őrlődött, de elfogadta. Én ugyanezen a dolgon mentem keresztül csak visszafelé. Elmondtam annak a patkánynak, hogy el fogok válni, de nem érdekelte. Amikor arról akartam beszélni mi lesz velünk, Közölte, hogy ez így jó, és minek akarok elválni. Ja és nem akar gyerekeket nevelni, fiatal hozzá. Amúgy is majd a sajátjait szeretné, nem máséval kínlódni. De azért az ilyen válasz után szexeljünk. Ezt az itthoni bejelentésem utáni nap mondta, és ezek után gondolkotam Én is az egész dolgon, és jutottam arra, hogy aki végig szeretett az itt volt mellettem, és az után, hogy megtudta a viszonyomat, megkérdezte helyrehozható -e a házasságunk. Nemet mondtam. De ahogy ismerem akkor is vége lett volna ha megpróbáljuk. Így az egvész leülepedett benne egy hét alatt, hozott egy döntést. Elvei vannak. Ezek az elvek miatt szétmegy a családja. Mindegy amíg egy fedél alatt vagyunk megteszek mindent, hogy tudja megbántam a dolgot, csak Ő kell Nekem. Nem bunkó, nem hánytorgatja fel, csak nincs intimitás, szex, nem bújunk össze, meg várja a válóper végét. Talán az a régi szerelme leakadt róla, mert azért már eltelt elég sok idő, és lehet úgy érzi a nő, hogy nem is akar válni. Én mindenesetre szeretem, de Mostmár megértem ha mással akar boldog lenni. Én tönkremegyek benne, de azt kívánom , hogy legyen boldog, így vagy úgy.
2016. dec. 11. 14:07
 165/304 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Fél év telt el a kérdésed kiírása óta. Mivel most volt egy kis időm végigolvasgattam az összes választ és a te kommentjeidet is és azt kell mondjam, komoly jellemfejlődésen mentél keresztül a fél év alatt. Ez egy kemény lecke volt számodra, de látom, hogy megtanultad és a jövőben nem követed el ugyanazt a hibát. Sok sikert kívánok az életben!
2016. dec. 11. 14:26
 166/304 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, akkor ezek után is rendbe akarta hozni... Te meg azt mondtad nem.

Ezek fényében itt te puskáztad el utolsó esélyed...

2016. dec. 11. 14:56
 167/304 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy rendbe akarta hozni. Szerintem az első meglepetés utáni kérdés ez legtöbb esetben. De kapcsolatban az egyik legrosszabb dolognak tartja a megcsalást. Szerinte ha más kell akkor oda kellett volna állnom és elmondani. Szerinte a szerelem nem akkor jön amikor egyedülálló az ember, hanem bármikor. Ha az elején odaállok hogy mi a helyzet, akkor elengedett volna, mert szeretett, és azt akarta hogy boldog legyek. Nem állt volna közénk. Mármint ha nem csalom meg, és előtte szólok Neki. Annyit mondott, hogy nagyon fájt volna, de büszke is lett volna, hogy öszinte, és gerinces felesége volt. És sok boldogságot kíván. Most is ezt teszi, csak Ő nem akar maradni.
2016. dec. 11. 16:27
 168/304 A kérdező kommentje:
Itt a Karácsony. Nyugalom van, csak érzelem nincs. Úgy érzem elfogadtam a helyzetet, már nem kapálozok, esélytelen.
2016. dec. 20. 11:03
 169/304 anonim ***** válasza:
91%

Ezután legalább megtanulod értékelni amid van és a következő kapcsolataidban remélhetőleg nem követed el ezt a hibát.

Sajnálom,hogy így alakult,de hát érthető a férjed reakciója,nem csak megcsaltad,hanem szerelmes is lettél a másik ürgébe.Ezt elég nehéz lenne elnézni.:(

De sok sikert kívánok a továbbiakban, remélhetőleg tovább tudtok lépni mindketten

2016. dec. 20. 12:40
 170/304 anonim ***** válasza:
12%
Akkor most írjál ki egy kérdést, hogy "elhagy a férjed, mert új nője van", és válogass a jelentkezők közül. Perceken belül, rengeteg privátot fogsz kapni, képekkel. Kiválasztod a legnagyobbat, és már meg is van az utódja...
2016. dec. 20. 12:57
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!