Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/304 A kérdező kommentje:
Igen, dolgozok. De nem sok a fizetésem. Örül, hogy a gyerekek Vele akarnak maradni, nagyon szereti Őket. Nem feltétlenül akar elköltözni, csak azt beszéltük meg, hogy az marad a házban akivel maradnak a gyerekek. Én nagyon padlóra kerülnék, ezt tudja, és maradjanak Velem, ha szeretnének. Viszont egyikünknek költözni kell. Utolsónak. Nemcsak szexet akart, hanem az autóval való mászkálást, a pénzelést a jólétet, meg igen az ingyenp.ncit. Amint arra került a sor, hogy felvállaljon pénz nélkül autó nélkül, már nem kellettem.
2016. okt. 27. 11:56
 132/304 anonim ***** válasza:
100%
Na és ha anélkül is kellettél volna neki? Ezen még nem gondolkodtál? Vajon akkor is a férjed után sírnál?
2016. okt. 27. 16:14
 133/304 anonim ***** válasza:
100%
Szia.126-os vagyok.Egyetértek azokkal akik azt írták,hogy azért érzed mos ennyire erősen a ragaszkodást a férjedhez,mert most úgy néz ki,hogy elveszíted,még ha nem is örökre,mert lehet,hogy egyszer visszamegy,főleg ha vársz is rá valameddig.A bűntudat sokáig emészti az embert,sokszor egy életen át,én is érzem még az én esetemben ennyi idő után is.Hiába próbáltam mással nem ment.Azért arra én is kíváncsi lennék,hogyha felvállalt volna a másik pénz és autó nélkül,más lenne a helyzet?Vagy akkor vele lennél,és nem kellene a férjed?Mert hidd el akkor is,ha úgy vállalt volna,az is ideig óráig tartott volna,és akkor meg próbálnál visszamenni a férjedhez.De lehet,hogy ez a pofon kellett ahhoz,hogy biztosan tud,hogy neked a férjed kell.Ezt igazán csak Te tudhatod.
2016. okt. 27. 17:29
 134/304 A kérdező kommentje:
De miért csak a Férjem kell? Most miért nem tudok szerelmes lenni, túllépni, elfelejteni ezt a házasságot. Főleg ha egyszer már megtettem. Miért nem megy? Csak a szenvedés, kínlódás van.
2016. okt. 27. 18:06
 135/304 anonim ***** válasza:
100%
133-as.Mert ez döbbentett rá arra,hogy ki az aki igazán szeretett,és még szeret is szerintem.Ő is szenved,kínlódik,csak nem mutatja úgy mint Te.Meg most van alternatíva Neki.Az jó lenne,ha nem jönne össze azzal a másik nővel,és visszamenne hozzád,azért mert mondjuk pofára esett?Neked jó lenne,egy bizonyos idő után,azért kapnád vissza mert nincs más?Egyszer megtetted,nem sikerült,nem akar még egyszer sérülni,Te pedig,hogy így érzel,néha nem tudom eldönteni,hogy tényleg a Férjed kell,vagy egy szerelem amivel nem kell egyedül lenned?Arra nem válaszoltál,hogy a másiknak kellenél úgy hogy nincs semmid.Ha most lenne valaki,mindegy,hogy az akiért el akartad hagyni vagy más,akkor mit éreznél?Túl lépnél rajta,mikor többször is írtad,hogy vele akarod leélni az életed.Ha valaki így gondolja,nem akar gyorsan túllépni,mert inkább küzd,még ha ez szenvedés,kínlódás,és vár,mert csak ezzel lehet bizonyítani.Nem a könnyebb utat választani.
2016. okt. 27. 18:33
 136/304 anonim ***** válasza:
90%
Szenvedsz? Kínlódsz? Hàt , bizony visszanyalt a fagyi. A férjed is szenvedett amiatt amit tettél vele. Milliószor fàjdalmasabb volt neki ez a pofon... hogy a felesége nem képes összezàrva tartani a làbait. Törődj bele, és hagyd békén őt, hogy boldog lehessen màssal. Neked nem ő kell, hanem a kényelmes èlet.
2016. okt. 28. 23:38
 137/304 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem a sok házasságban félrelépő mit nyivákol. Amikor összeházasodtatok tettetek egymásnak egy ígéretet amit, ha megszegtek oda az intézmény lényege.
2016. nov. 3. 22:21
 138/304 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó válaszoló! Én sem értem miért UTÓLAG siránkoznak az ilyenek... ha az ember szereti a férjét, feleségét, akkor nem csalja meg. Ez ennyire egyszerű. Ha megcsalja akkor nem szereti, de még csak emberileg sem értékeli annyira, hogy tiszteletben tartsa őt magát, az együtt töltött időt, a kapcsolatot, és előbb lezárja vele, utána menjen máshoz. (ha már annyira más kell)

Aki pedig nem bírja a monogámiát, az minek házasodik? Minek fogad örök hűséget? Miért hazudik a párja szemébe? Ha az emberek őszinték lennének saját magukkal, és egymással szemben, akkor nem lenne annyi megcsalás, válás...

2016. nov. 4. 19:28
 139/304 A kérdező kommentje:
133-nak. Elgondolkodtam amit írtál. Teljesen őszintén válaszolok, amit akkor éreztem elhagytam volna a férjemet, ha a másik felvállalta volna a kapcsolatunkat. Valószínű igazad lenne, és nem lenne hosszú életű a kapcsolat. Pont azt nem becsültem a férjemben, ami igazán fontos. A szeretetét, hogy az családunk biztonságban van mellette, hűséges. Nem kellett aggódnom, hogy elissza a pénzt vagy elgépezi, netalán részegen megver. Csak ezek olyan természetesnek tűnnek, hogy egy idő után ezeket nem lattam. Most már becsülném. Egyébként pont arra volt jó az a patkány, hogy ezekre rávilágítson. Ezeket figyelmen kívül hagytam, és néhány kisebb hibát felnagyítottam, amivel megindokoltam Magamnak, hogy miért is akartam elhagyni. Mivel el akartam hagyni, és tudja is, ezért Megértem, hogy nem akar Velem lenni. A helyében Ugyanezt tenném.. Csak annyit még. Ha ezt olvassa valaki, esetleg hasonló helyzetbe kerül, nagyon gondolja meg, hogy mit tesz. Ha a párja alapból nem agresszív, alkoholista, függő, és nem hűtlenkedő, akkor a többi problémát inkább oldják meg ha lehet. Teljes életet egy darabig egyikünk sem tud élni. Attól függ kinél maradnak a gyerekek, a másik anyagilag lenullázódik. Én nem tudok bízni egy férfiben sem, és nem is akarok semmilyen kapcsolatot, egy darabig még próbálom visszakapni az életem.
2016. nov. 4. 21:25
 140/304 anonim ***** válasza:
23%
133&135-ös vagyok.Szia,ne haragudj,hogy csak most írok.Köszönöm,hogy őszintén válaszoltál.Nagyon hasonló helyzetben voltam,ezért is érdekel,hogy mi van Veled,és talán valamit tudok is segíteni,melletted állni.Nem bízol egy férfiban sem,és nem akarsz kapcsolatot.Én megértem,mert átéltem,és élem is,már 2 éve.Remélem azért a körülményekhez képest jól vagy.Milyen a hangulat otthon,a Férjed,hogy van,és a gyerekek hogyan kezelik a dolgot?A Férjeddel amennyit tudsz beszélgess,légy türelmes mindenben.A válással mi a helyzet?Van már valami kitűzve?Legyél kitartó,ameddig csak lehet.Ne add még fel,ha változatlan marad a dolog,akkor is.
2016. nov. 9. 18:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!