Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/304 anonim ***** válasza:
74%

Miért érdekelnek a számok? Minden korosztályon belül lehet találni félresiklott életeket, és olyanokat is akik teljesen meglepő módon normálisan élik az életüket.

Az hogy a te korosztályodra - bár nem tudom írtad e hány éves vagy - mi a jellemző ki a francokat érdekel?

Ha az a jellemző hogy mindenki megcsalja a férjét akkor azt csinálod mert ez a társadalmilag elfogadott norma?

Amikor férjez mentél vállaltál valamit. Nem tartottad be, szíved joga, de már ne haragudj hogy merészelsz azon pánikolni hogy TE hogyan fogsz egyedül boldogulni?

Hogyan? Pontosan ahogy más ember is, igaz van aki 18 évesen, van aki 30 évesen.

Az hogy magadnak kell valamit elintézni hát isten hozott a való életben.

DE ne haragudj, a te döntésed volt, senki nem kényszerített, neked kell viselni a következményeket. Ez nem elítélés vagy sem, de legyél már annyira 'tökös' hogy felvállalod.

Őszintén szólva egyet tehetsz hogy legalább a saját önbecsülésed ne szűnjön meg létezni, az hogy nem vonyítva veszed tudomásul hogy a tetteknek következményei vannak, hanem elfogadod a férjed döntését és nem kalimpálsz és sodrod magad még megalázóbb helyzetbe.

Ha a férjeddel bárhogy is alakul de rendbe jön a dolog, akkor pedig egyet tehetsz, minden áldott reggel és este elmormolsz egy imát és hálát adsz valakinek vagy valaminek hogy egy egyenes és korrekt férjed van aki túl tudott lépni azon hogy porig aláztad.

2016. szept. 26. 16:58
 92/304 anonim ***** válasza:
86%

A lényeg: volt egy jó házasságod, és te elrontottad.

De, ahogy előbb leírtam, a másik ember, ha nem dobott volna el, nem síránkoznál.

2016. szept. 27. 08:12
 93/304 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 72-es, ezt én is alátámasztom. engem is egy csalfa r!bancért dobtak el, neki mindwnt lehetett, nekem semmit. Csodálom hogy a kérdezőt kidobták, vannak még rendes emberek a világban!
2016. szept. 27. 08:29
 94/304 anonim ***** válasza:
91%
Szia.Találtam egy kérdést,amit egy férj tett fel.Egybe vág a Te kérdéseddel.Nem lehetséges,hogy a Te férjed tette fel? Egyébként?hogy alakulnak a dolgok? http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
2016. szept. 30. 19:09
 95/304 A kérdező kommentje:
Semmi változás. Feleslegesen próbálom meggyőzni, hogy maradjunk együtt. Elolvastam amit mutattál. Nagyon hasonló a mi helyzetünkhöz. A gyerekek száma, kora nem stimmel, és Én nem kaptam időt, fél évet. Depressziós vagyok, de öngyilkosságot nem követnék el. A férjem nem kedveskedik, hogy ilyen lehetett volna a házasságunk. Ma Magyarországon családi vállalkozást általában házaspár indít. Valószínüleg sok pár van ahol váláskor a cég egyikük kezébe kerül, mert a sértett fél nem akar közösködni.
2016. okt. 1. 21:58
 96/304 anonim ***** válasza:
83%
Szia.A 94-es vagyok.Tényleg hasonló a helyzeted,mint amit kérdést találtam.Mindegy,valójában nem is ezért írtam elsősorban.Én ugyanazt a hibát követtem el,mint Te,két évvel ezelőtt.Elcsábultam,és szépen ki is használtak.Nem volt semmi különösebb gond a házasságunkkal,csak jelentéktelen dolgokat fújtam fel.Aztán mikor jött valaki aki kihasználta ezt a helyzetet(azt,hogy jó dolgomba,nem értékeltem,és becsültem a férjem -már csak a volt férjem-aki mindig figyelt rám,és jól bánt velem),elváltunk.Én elköltöztem a lányunkkal együtt,mert annak ellenére,hogy nagyon apás,az exem nem akart végérvényesen tönkretenni.Megtettem azt Én saját magammal.Visszaköltöztünk a szüleimhez,Ő maradt a lakásban,ami egyébként is az Övé volt.Próbáltam megtenni mindent,hogy bizonyítsak Neki,de nem tudtam elérni,hogy megbocsásson.Nem bánt azóta sem,egy rossz szóval sem,de így még talán rosszabb is,mert akkor még lehet érezne valamit irántam.Ugyanolyan kedves mint mindig is volt.Ezért is fáj még 2 év után is,hogy így elrontottam.Írtad,hogy feleslegesen próbálod meggyőzni,nem tudom,hogy miket próbáltál,de ha még nincs kimondva a válás,Én nem adnám fel.
2016. okt. 3. 17:52
 97/304 A kérdező kommentje:
És nem érzed, hogy legalább egy esély még járna Neked. Miért kell eldobni egy házasságot, miért nem lehet átgondolni, hogy nem lehet-e megmenteni. Sok közös dolgunk van, miért nem lehet túllépni a sérelmeken, és élni tovább a közös életünket?
2016. okt. 5. 15:12
 98/304 anonim ***** válasza:
16%
Irj ram s elmagyarazom geprol hogy mi van.
2016. okt. 5. 15:24
 99/304 anonim ***** válasza:
89%
Eldobni te dobtad el helyrehozni neked kellett volna felrelepes helyett. Csak neked könnyebb volt félretenni mint megoldani
2016. okt. 5. 15:27
 100/304 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem inkább becsülendő a férjedben ha nem bocsát meg. Biztos rohadt nehéz és fáj is neki, de ilyen után úgysem lenne már ugyanaz. Legalább ő tartja magát annyira, hogy ha így bántak vele, nem lesz papucs... és tovább áll. Elcse..szted, ez egy jó lecke lesz neked egy életre, ha lesz még valaha valakid, ne tegyél ilyet többé.
2016. okt. 5. 15:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!