Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Előbb kell gondolkodni, mint, ahogy írtam az én csajom is magasan hordta az orrát, aztán rájött, hogy nem kell a másik pasinak, csak arra.
Ő se becsülte meg a jót, 35 évesen, meg az anyja, apja tartja el a gyerekével együtt, mert nem tudja fent tartani az életszínvonalát.
Nincs ezzel gond, de ha elrontottad, viseld emelt fővel, mást úgy se tudsz tenni.
Én is találtam egy rendesebb nőt, a volt párom, meg könyörgött, és rinyált, ahogy te.
De akkor kijelenthetjük, hogy nem botlás volt, hanem el akartad hagyni, ahogy írtad. A gerinctelen te voltál...
És most meg kapod a büntetésed érte, azzal, hogy a férjed boldog lesz mással.
Én azt nem értem mit vártál? Hogy majd megsimogatja a buksidat a félredugásért, és azt mondja semmi baj, megbocsátok, minden olyan lesz mint volt?
Ez nem így működik! Ha valaki hűtlen, és ez kiderül, annak következményei vannak. A férjed érzelmeit árultad el. Igaza van, teljesen érthető, hogy már nem érdekled. Örülj, hogy nem kevert le egy nagy büdös pofont, mert megérdemelted volna.
Volt esélyed, de eljátszottad. Vannak olyan dolgok amik után már nem lehet úgy folytatni a kapcsolatot, mintha minden rendben lenne. A megcsalás is pont ilyen eset.
Utólag már hiába bánkódsz, kaparsz, könyörögsz, alázod meg magad! Egy normális, magára valamit adó pasi nem marad ilyen nővel. Ennyi.
Az utálkozó kommentekre ne is figyelj! Én megértelek. Emberek vagyunk: Ádám és Éva óta tudjuk, hogy hibákat követünk el. (Igen, még azok is, akik itt osztják az észt és játsszák a szentet. Hidd el sokuk azért, ilyen mert örülnek, hogy találtak egy párt és nem igazán van már választási lehetőségük. Olyan nőknek állítom, hogy nehezebb megállni a megcsalást, aki több figyelmet kap. Mert nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél-bár ezt itt nyilván senki sem fogja elismerni, mert jönnek a "hűséges típusok",stb... :) Egy bányarémnek például egyértelműen könnyebb hűségesnek maradni- mivel nincs jelentkező- mint egy gyönyörű nőnek.)
Hogy látod? Esetleg változnak a dolgok? Nagyon fontos, hogy beszéld meg vele. A kommunikáció ilyen esetekben is csodákra képes. Meg kell érteni az elsődleges reakcióját, de nem szabad abból messzemenő következtetéseket levonni. Mindenki mond olyat, amit nem gondol komolyan, vagy csak abban a pillanatban. Értesd meg vele, hogy kettőn áll a vásár. Mondd el, hogy sajnálod, hogy szereted, megbántad... De azt is tudasd vele, hogy mi volt az oka a tettednek.
Nem érdekel, ha 0-ra pontoztok! Vállalom! Nem ez lesz a legnagyobb "botlásom", az már mindenkinek világossá válhatott. :D
Ritka hűséges férfi a férjed....mégis megcsaltad...Én is ilyen voltam nőbe, mégis megcsalt...
De én megbocsátottam, mert szeretem, és ő is mindent elkövetett, hogy elfeledjem neki a botlását.
De megértem a férjed, hogy ő nem tud megbocsátani, jogos, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!