Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a
válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt
szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép
házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem.
Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Az igen nem mondom jóó sokan fényesítitek a kapcsolatotokat. Úgy viselkedik mindenki mint ha egyszer sem léptek volna félre vagy csináltak volna olyan dolgot ami nem helyes XDXD
Nem mondom azt hogy akkor is bocsássunk meg párunknak ha többször lép félre mert akkor már nyílván nem lesz változás de úgy gondolom egy eset megbocsájtható csak az emberek olyan mértékben el vannak maguktól szállva és azt hiszik hogy ők tökéletesek így inkább mindenki a könnyebb utat választja. Osszátok csak nyugodtan meg engem is sőt azokat is akik lepontoztak titeket de ezzel csak azt mutatjátok ki hogy ti sem vagytok olyan ártatlanok.
Kérdező nem szabad semmit erőltetni mert ha menni akar úgy is elmegy. Ne mondd azt hogy elviselnéd annak a gondolatát hogy ő is lefekszik mással. És abban igazat adok másoknak hogy meg kellett volna beszéld vele hogy mi a gond és akkor mint párod is mondta változtatott volna. Ezt a kérdést májusban írtad ki és azóta változott valami?
2016. jún. 14. 22:29
42/304 A kérdező kommentje:
Nem akarom ráverni, hogy mekkora szemét, nem hibáztatok senkit csak magamat. Én toltam el. Megpróbálok kitartani, mint egy vonzó alternatíva a másik nő ellenében, de nem érzem, hogy van értelme. Utolsó:Együtt vagyunk, de felmondott a közös cégünkben, és nekem akarja adni a saját tulajdonrészét. Elment alkalmazottnak elég gyenge a fizetés, de jól dolgozik mert rövid idő alatt céges autóvaljárhat munkába. Rájöttem, hogy nem sok hibája van, és csak most becsülöm amikor már szinte esélyem sincs. Megpróbáltam beszélni a nővel megkértem , hogy hagyja békén a férjemet mert szeretném renbehozni a házasságomat. Azt mondta, hogy amit tud szerinte esélytelen. Ráadásul kioktatott, hogy nincsenek együtt mert a Férjem nem fekszik le vele mert még házas. De pár hónapot biztos fog várni egy rendes pasiért. Úgyhogy csak néha beszélgetnek. Kezdek beleőrűlni ebbe a helyzetbe. Ráadásul sohasem éltem egyedül, és megrémiszt a dolog. Bármi olyan volt az életünkben amit nem tudtam kezelni, megoldani a Férjem mindig talált megoldást. És ha én nem fogok. Próbálkozok tovább, majd meglátjuk...
Ebből is látszik hogy te nem a férjedet akarod, hanem a kényelmes életet mellette. Szánalmas vagy... A másik nőnek igaza van, a férjed tisztességes ember (veled ellentétben). Remélem boldog lesz!
2016. jún. 15. 08:41
Egy utolsó pénzéhes R.I.B.A.N.C vagy, aki a kényelmes kis életét félti.
Ennek a házasságnak már úgyis vége van és hagyd, hogy a férjed boldog legyen egy igazi NŐ mellet.
2016. jún. 15. 09:00
45/304 A kérdező kommentje:
Nem a kényelmes életemet akarom hanem a férjemet. A kényelmes élet a múlté. Az autót amit használtam odaadta az anyjának. A saját autóját eladta az öccsének, mert jóval kevesebbet keres. Igaz, hogy egy darabig itt maradhat az autó, de akkor sincs kényelmes élet amit sokan írogatnak. Ja és nem is használhatom, ami kicsit szemétségnek is tűnik. Ezek után nem lehet azt mondani, hogy a kényelmes élet hiányzik. Nekem a Férjem kellene. Szeretem, vele akarom leélni az életem. A gyerekeknek is az lenne a jó ha együttmaradnánk. Nagyon apásak.
Ha annyira szeretnéd a férjed, ahogy àllítod, nem csaltad volna meg. Ennyi.
Szemétségnek gondolod, hogy nem hasznàlhatod? Milyen alapon? Te tetted szèt a làbadat annak, aki nem a fèrjed. Nem arról van szó, hogy elfelejtetted kivinni a szemetet....lefeküdtél valaki màssal. Ez nem egy botlàs, nem egy hiba.. Ez annak a bizonyítéka, hogy a férjed neked semmit nem ér. Nem gondoltàl rà akkor amikor még nemet mondhattàl volna a màsik pasinak, szóval ne gyere ezzel a kamu szöveggel , hogy szereted és őt akarod. Volt esélyed, de elqúrtad. Szó szerint. Törődj bele.
2016. jún. 15. 14:23
Nálunk is ez volt, iphoneok, ipadek, tv, miegymás elhozása után, még neki állt feljebb. Közöltem vele, hogy az én pénzemből lett véve, így nem az övé...
2016. jún. 20. 16:20
48/304 A kérdező kommentje:
46-os. Elqrtam, igen. Szerelmes lettem, lefeküdtem vele. El is akartam hagyni a Férjem. De a pasi egy gerinctelen patkány volt, és pont ez volt az amikor rádöbbentem, hogy a Férjem mennyire rendes, szeret, megbecsül, és nekem is ezt kellene tennem. Mindenki elmondta a pszichológus a pszichiáter, hogy hülye voltam, az én hibám de nem tudom visszacsinálni. Ha elvesztem a férjemet minden téren szarba kerülök. Ha elhagy, sajnos amiket csinál az mind azt mutatja, hogy nem velem képzeli az életét. Az, hogy az autómat az anyjának ajándékozta, a sajátját az öccsének, de a Férjem használja az kicsit átlátszó. Nem hiszi el hogy szeretem. A vicc, hogy egy életre megtanultam hogyha ilyen párod van azt nagyonmeg kell becsülni.
Tudod, aki valóban szereti a párját, az nem lesz "szerelmes" másba, és nem teszi szét a lábát másnak. Ennyi. Ezen nincs mit magyarázni.
A másik pasinak mégse kellettél gondolom, ezért fújsz rá most már kígyót békát. Neked nem a férjed kell, egyszerűen csak nem akarsz egyedül maradni, és oda a kényelmes életed.
Megtetted amit megtettél, viseld méltósággal a következményeket, és e a férjedet szemetezd le amiért nem teszi a segged alá a kocsit.
2016. jún. 22. 19:20
jav: ne a férjedet szemetezd le (egy betű lemaradt)
2016. jún. 22. 19:21
Kapcsolódó kérdések: