Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a
válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt
szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép
házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem.
Mit csináljak ha nagyon szeretem?
A részeg voltál/voltam kvra nem enyhít semmin.
2016. máj. 20. 20:41
Elmesélek egy történetet. Baráti körben esett meg, hogy 10+ év házasság után a felek eléggé belekényelmesedtek a házasságukba, megszűnt köztük a tűz, az intimitás. Ebben a helyzetben a nőnek udvarolni kezdett egy férfi és ő elcsábult. Pár hónap múlva rájött, hogy a házassága fontosabb, és visszament a férjéhez. A férj sokáig vívódott, hogy visszafogadja-e, tanácsot kért a barátoktól. Azt tanácsoltuk neki, hogy ha úgy dönt, hogy visszafogadja, akkor ne kegyet gyakoroljon, hanem ő is tegyen meg mindent azért, hogy jó legyen a házasságuk, mert abban, hogy elhidegültek, neki is része volt.
A férfi megfogadta a tanácsot és újrakezdték. Szó szerint. Az alapoktól. Újra elkezdtek randizni, felélesztették a tüzet a kapcsolatukban. Öröm volt őket látni. Azóta eltelt jópár év, és tökéletes kapcsolatban élnek együtt.
2016. máj. 20. 20:44
Majd kiderül, h a nőnek megint van valaki.
Ilyenkor a legszarabb az, hogy megszűnik a bizalom és a férfi állandóan féltékenykedni fog.
Amúgy meg minden nő ezt csinálja, no para.
2016. máj. 20. 20:48
Soha nem értettem, hogy a megcsalást miért bagatelizálják sokan botlássá. A megcsalás nem úgy történik, hogy jön velem szembe egy nekem tetsző nő vagy férfi és hirtelen egymásra vetjük magunkat. A megcsalás flörtöléssel kezdődik, álmodozással, vágyakozással folytatódik, majd tudatosan megtervezi a két fél a találkát. Ez rengeteg hazugsággal, képmutatással, a házastárs alázásával és ignorálásával jár. Mit akarsz te visszaszerezni? A férjed tisztaságát? A fejére szrtál, most pedig elvárod, hogy ne bűzölögjön? Nem magadat mocskoltad be, mert te alapból szutyok vagy, hanem a férjedet, a gyerekeidet és a közösen felépített életeteket. Mire vársz te megbocsátást? Felfogtad te egyáltalán, hogy mit tettél?Viszketett a sunád, erre szórakozásból "megbotlasz" és eljátszod a párod érzelmét és bizalmát? Hol van most a casanovád? Gondolom jót röhög a haverjaival, hogy meghúzott egy családanyát és sárba tiporta egy férfitársát. VALAHOGY vissza kell szerezned a férjed? Van képed ezt így leírni? Félted a jó életedet? A női nem szégyene vagy, és ha férfi lennék, úgy vágnálak ki, mint a macskát szrni.
2016. máj. 20. 21:49
Megbotlottál, felálltál, majd elcsúsztál egy banánhéjon és fa szba estél? :D
2016. máj. 20. 22:02
Botlás? Már úgy érted megcsaltad? Mert az nem "csak egy botlás". Én is kivágnálak. Ha ennyire jó minden, ahogy a kérdésben részletezted, akkor mi a szarnak "botlottál"?
Egyébként meg amelyik válaszoló itt rinyál, mint egy kislány, hogy biztos a kérdezőt majd jól megfogjuk érteni és vigasztalgatni, hogy semmi gond, csak mert nő, az nagyot téved és ezt a válaszokból is láthatjuk. Senki nem tutujgatja a kérdezőt, én is mélységesen elítélem a megcsalást, teljesen tök mindegy, hogy férfi vagy nő az illető. És itt is gyönyörűen csípőből r*ibancozzák az ilyen hölgyikéket, szóval nem kell a dráma meg egyenlőség duma.
22L
2016. máj. 20. 22:12
Úgyúgy! Baleset volt, megtántorodott és beleesett egy fszba. Most meg óbégat, hogy a férje el akarja hagyni! Hej, hej, férfiak, mekkora mocskok vagytok, hogy gáláns férfiként nem emelitek le az idegen fszról az ilyen luvnyafeleségeket és emelitek angyalstátuszba őket. Hát nincs nektek szívetek és lelketek? :) Amúgy meg a kérdező azt várja, hogy megerősítsük abban, hogy a "botlása" természetes a mai világban és megbocsátható. Lófszt! De nagyot! A fenekébe meg a szájába!
2016. máj. 20. 22:20
Kívánom hogy sose bocsássa meg! Velem a férjem tette ugyanezt egy hozzád hasonló családanyával! Hányinger ez a mostani életfelfogás, tiszta felesleges normálisnak lenni mert sz*rba se nézik az embert!
2016. máj. 21. 12:57
19/304 A kérdező kommentje:
Volt egy kis idő amikor kicsit rosszabbul mentek a dolgok közöttünk. Nem veszekedés meg ilyenek hanem a gyerekek miatt ritkább lett a szex, kicsit többet kellett dolgoznia emiatt kicsit stresszesebbek voltunk. Leült a házasságunk, és akkor kezdett el udvarolni egy srác, én meg elcsábultam, és pár hónap alatt szerelmes lettem. De mikor a férjem közölte hogy vége akkor rájöttem hogy csak Vele akarok élni. Tudom hogy eljátszottam a bizalmát, és szörnyen is érzem magam. Mondtam ha akar megcsalhat de akkor is szeretnék vele maradni. Mit tudok még tenni, hogy megtartsam?
Te nem vagy normális, ugye azt tudod? Egy házas embert, aki a férjed, arra biztatsz, hogy menjen és fektessen le egy idegen nőt? Azt hiszed, hogy ha ő is gerinctelenné válik, akkor egálban lesztek? Mélységesen ostoba vagy, az erkölcsi érzéked meg nulla.
2016. máj. 21. 17:00
Kapcsolódó kérdések: