Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/304 anonim ***** válasza:
83%
Mit tegyel? Szand magad, es fogadd el a sorsod!
2016. máj. 23. 13:10
 32/304 anonim ***** válasza:
78%

# 30: helyrehozni csak úgy lehet, ha azt mindkét fél akarja és mindkét fél elkötelezett. A jelek szerint a párod nem az, ő inkább a "könnyebb utat" keresi egy új partner személyében. Tulajdonképpen te is ezt tetted, amikor a házasságod megjavítása helyett kívülről kerested a boldogságodat.

Te csak a saját részedért felelsz, a másikért nem. Ha tényleg ragaszkodsz a házasságodhoz, akkor következetesen tarts ki az álláspontod mellett, nem erőltetve, követelőzve, hanem egyszerűen "vonzó alternatívát" kínálva a másikkal szemben. Legyél türelmes, megértő, vonzó feleség, akit érdemes választani. Nem biztos, hogy a párod tényleg meggondolja magát, ezt a kockázatot vállalnod kell, de ne tőle függjön, hogy te hogy viselkedsz, hanem tarts ki a saját elhatározásod mellett.

2016. máj. 23. 13:20
 33/304 anonim ***** válasza:
97%

Engem is megcsalt az exem, a gyerek nem közös volt, hanem az övé.

Próbálta bizonygatni, mennyire meg tud változni, de találkoztam egy tündéri nővel, így otthagytam őket. Életem legjobb döntése volt. Pedig 4 évig neveltem a lányát. A saját gyerekemként neveltem, ő pedig apjaként tekintett rám. De hát ez van, az anyja hozott egy döntést.

Tegnap láttam róla facen egy fényképet. Jó volt látni, hogy bizony az élet rendesen odavéste a nyomát az arcára. 4 hónap alatt vagy 5 évet öregedett.

A hűség döntés kérdése. Ha rossz a kapcsolat rendbehozom. Ha nem megy otthagyom. Nem szúrok hátba senkit.

Ez már csak ilyen. Remélem a férjed boldog lesz az új nővel. Megérdemli.

2016. máj. 24. 05:16
 34/304 A kérdező kommentje:
Annak örülnék ha velem lenne boldog. Vele szeretnék maradni. Ha a könnyebb utat keresi akkor szexeljen néhányszor mással csak maradjon velem. Tudom hogy nagyon elszúrtam mert belezúgtam egy srácba, és komolyan vettem az udvarlását. De a férjem csak azt hajtogatja, hogy ha nem tetszett valami miért nem szóltam neki. Megbeszéljük vagy kevesebbet dolgozik, átszervezi a dolgokat hogy többet tudjunk együtt lenni. Megbántottam de nem tudom visszacsinálni. Úgy csinálja a dolgokat, hogy a végén a pszichológus is neki ad igazat.
2016. máj. 24. 09:55
 35/304 A kérdező kommentje:
Annyit még: Az orvosnál annyit mondott hogyha szerelmes vagyok és ezért hagyom el az valamilyen szinten érthető mert a szerelem nem akkor jön amikor szingli az ember hanem bármikor. Az meg ha egy fellángolásért szeretőm lesz az meg szörnyű. Szerinte a házasságunkat a kapcsolatunkat minősíti haezért el lehet csábítani. De ez szerintem hülyeség. Úgy érzem, most még jobban szeretem a Férjem. Lehet kellett hozzá egy patkány szerető, de igy még jobban becsülöm hogy olyan amilyen. Ha mellettem marad soha nem teszek semmit amivel megbánthatnám.
2016. máj. 24. 10:07
 36/304 anonim ***** válasza:
95%

Te miért van, az, hogy ti akik csaltok, a másikra akartok verni mindent?

Nekem is ezt csináltam a volt csajom. Tán a férjed feküdt le azzal a fickóval? Fegyvert fogott a fejedhez, hogy feküdj le mással?

Neki van igaza. A hűség döntés kérdése. Te egyszerűbbnek találtad eldobni az éveket, a családot. Ha ő is így tesz akkor mekkora szemét már.

Remélem érzed az iróniát.

A volt csajom, pont ezt csinálta. Mintha őt olvasnám. :D

A másikra könnyű ráverni a saját hülyeségünket. Fogadd el, elb_sztad szó szerint, viseld a következményeit.

Mondjuk ha másik fickóval lett volna alternatíva, akkor vajon itt síránkoznál, vagy már beadtad volna a papírokat?

Biztos, hogy már lefeküdt a nővel, megérdemled, hogy elhagyjon.

Én is elhagytam a volt csajom, és találtam jobbat nála.

Ő is el fog hagyni téged, és talál jobbat, vagy már talált is.

2016. máj. 24. 11:52
 37/304 anonim ***** válasza:
90%

Mit nem értesz ezen? Nem a harmadik fél patkàny, hanem te. Te csak kapaszkodsz a biztos kapcsolatba, nem szereted a férjed.

Ha szeretnéd nem csaltad volna meg. Ez ennyire egyszerű.

Egy harmadik fél csak erkölcsileg hulladék ha foglalt emberrel kezdett. Igénytelen stb, de ez az egész a te hibàd. Dönthettél volna úgy is, hogy megbeszéled a férjeddel mi a baj, türelmesebb vagy stb. Te a megcsalàs mellett döntöttél. Viseld a következményeket. Hagyd békén a férjed. Had talàlja meg a boldogsàgàt màssal.

Attól hogy pl ő is félremenne hogy egàlban legyetek nem oldódna meg semmi. Attól még soha a büdös életben nem fog màr megbízni benned. És ez teljesen jogos.

2016. máj. 24. 15:09
 38/304 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, ez a vonat már elment. Van, amit nem lehet visszacsinálni, és ez sajnos olyan.

Lehet akármilyen rossz a házasság, ha mással szeretnél ágyba bújni, előbb zárd le a házasságot, és utána jöhet más. Nálam is a megbocsájthatatlan-kategória.

2016. jún. 14. 21:23
 39/304 anonim ***** válasza:
15%
Mond el neki hogy megbocsajtottal magadnak mar. Ezek mellett neki megbocsajtasz ;)
2016. jún. 14. 21:25
 40/304 anonim ***** válasza:
96%

2 éve az exem a szomszéd 18 és 19 éves fiait szopikázta, 2 hét türelmi idő után, kitettem gyerekével együtt őket a lakásomból.

Erre volt képe kiírni kérdésként mit csináljon, hát kaptam az ívet rendesen, mint kiderült minden az én hibám és ő az áldozat!

A cifra válaszom miatt ki is bannoltak az oldalról, örömmel látom azért időközben eltűntek a csalfa nők álszent védőszentjei :)

2016. jún. 14. 21:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!