Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
# 30: helyrehozni csak úgy lehet, ha azt mindkét fél akarja és mindkét fél elkötelezett. A jelek szerint a párod nem az, ő inkább a "könnyebb utat" keresi egy új partner személyében. Tulajdonképpen te is ezt tetted, amikor a házasságod megjavítása helyett kívülről kerested a boldogságodat.
Te csak a saját részedért felelsz, a másikért nem. Ha tényleg ragaszkodsz a házasságodhoz, akkor következetesen tarts ki az álláspontod mellett, nem erőltetve, követelőzve, hanem egyszerűen "vonzó alternatívát" kínálva a másikkal szemben. Legyél türelmes, megértő, vonzó feleség, akit érdemes választani. Nem biztos, hogy a párod tényleg meggondolja magát, ezt a kockázatot vállalnod kell, de ne tőle függjön, hogy te hogy viselkedsz, hanem tarts ki a saját elhatározásod mellett.
Engem is megcsalt az exem, a gyerek nem közös volt, hanem az övé.
Próbálta bizonygatni, mennyire meg tud változni, de találkoztam egy tündéri nővel, így otthagytam őket. Életem legjobb döntése volt. Pedig 4 évig neveltem a lányát. A saját gyerekemként neveltem, ő pedig apjaként tekintett rám. De hát ez van, az anyja hozott egy döntést.
Tegnap láttam róla facen egy fényképet. Jó volt látni, hogy bizony az élet rendesen odavéste a nyomát az arcára. 4 hónap alatt vagy 5 évet öregedett.
A hűség döntés kérdése. Ha rossz a kapcsolat rendbehozom. Ha nem megy otthagyom. Nem szúrok hátba senkit.
Ez már csak ilyen. Remélem a férjed boldog lesz az új nővel. Megérdemli.
Te miért van, az, hogy ti akik csaltok, a másikra akartok verni mindent?
Nekem is ezt csináltam a volt csajom. Tán a férjed feküdt le azzal a fickóval? Fegyvert fogott a fejedhez, hogy feküdj le mással?
Neki van igaza. A hűség döntés kérdése. Te egyszerűbbnek találtad eldobni az éveket, a családot. Ha ő is így tesz akkor mekkora szemét már.
Remélem érzed az iróniát.
A volt csajom, pont ezt csinálta. Mintha őt olvasnám. :D
A másikra könnyű ráverni a saját hülyeségünket. Fogadd el, elb_sztad szó szerint, viseld a következményeit.
Mondjuk ha másik fickóval lett volna alternatíva, akkor vajon itt síránkoznál, vagy már beadtad volna a papírokat?
Biztos, hogy már lefeküdt a nővel, megérdemled, hogy elhagyjon.
Én is elhagytam a volt csajom, és találtam jobbat nála.
Ő is el fog hagyni téged, és talál jobbat, vagy már talált is.
Mit nem értesz ezen? Nem a harmadik fél patkàny, hanem te. Te csak kapaszkodsz a biztos kapcsolatba, nem szereted a férjed.
Ha szeretnéd nem csaltad volna meg. Ez ennyire egyszerű.
Egy harmadik fél csak erkölcsileg hulladék ha foglalt emberrel kezdett. Igénytelen stb, de ez az egész a te hibàd. Dönthettél volna úgy is, hogy megbeszéled a férjeddel mi a baj, türelmesebb vagy stb. Te a megcsalàs mellett döntöttél. Viseld a következményeket. Hagyd békén a férjed. Had talàlja meg a boldogsàgàt màssal.
Attól hogy pl ő is félremenne hogy egàlban legyetek nem oldódna meg semmi. Attól még soha a büdös életben nem fog màr megbízni benned. És ez teljesen jogos.
Kérdező, ez a vonat már elment. Van, amit nem lehet visszacsinálni, és ez sajnos olyan.
Lehet akármilyen rossz a házasság, ha mással szeretnél ágyba bújni, előbb zárd le a házasságot, és utána jöhet más. Nálam is a megbocsájthatatlan-kategória.
2 éve az exem a szomszéd 18 és 19 éves fiait szopikázta, 2 hét türelmi idő után, kitettem gyerekével együtt őket a lakásomból.
Erre volt képe kiírni kérdésként mit csináljon, hát kaptam az ívet rendesen, mint kiderült minden az én hibám és ő az áldozat!
A cifra válaszom miatt ki is bannoltak az oldalról, örömmel látom azért időközben eltűntek a csalfa nők álszent védőszentjei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!