Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a
válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt
szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép
házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem.
Mit csináljak ha nagyon szeretem?
81/304 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam megbeszélni a Férjemmel hogy nagy a ház ha el is válunk a gyerekeket nevelhetnénk közösen. Azt mondta, hogy válás után nem lenne egészséges egy fedél alatt lakni. Ez alatt mit értett? Még annyit mondott, hogy egyikünk nem biztos túl tudna lépni a váláson ha ugyanúgy élnénk tovább, és Neki biztos rosszul esne ha más férfival látna. Ez esetleg azt jelenti, hogy lenne még esélyem? Ja ezek miatt mindenképpen költözni akar.
Ez így komplikált.
Írj rám és segítek, megoldom.
2016. szept. 26. 01:13
A férjedet már elveszítetted, koncentrálj most a gyerekeidre. Szépen lassan tanuld meg hogyan folytathatsz önálló életvitelt-nagyon sokan megcsinálták már előtted, szóval nem kell megijedni, csak tanácsot kérni attól aki ért hozzá és csinálni.
A gyerekekkel meg próbálj meg a lehető legtöbb időt tölteni, légy része az életüknek, tegyél meg értük amit tudsz.
2016. szept. 26. 07:57
Ne haragudj kérdező, én nem akarok ítélkezni, megteszed te és mások helyettem, de azért az elég fura hogy az egész szituban és az összes hozzászólásodban az a lényeg hogy veled mi lesz. Neked milyen rossz, te hogy fogsz élni ezután, te hogy intézed a dolgokat majd, hogy oldod meg a problémákat. Nem érzed azt hogy egy kicsit paradox hogy ebben a helyzetben saját magadon kívül nem érdekel más?
2016. szept. 26. 08:16
Szerintem hagyd oket a nagy hazban,h a ferjed ott felnevelje a gyerekeidet ok meg a normalisak a sztoriban es legalabb ennyi allandosag marad nekik, te meg menj es edd meg amit foztel. Majd maskor nem leszel ekkora *
2016. szept. 26. 09:06
86/304 A kérdező kommentje:
83-84-es válaszoló. A férjemet a gyerekeimet, a családomat szeretném. Én biztosan megbocsájtanék a férjemnek egy ilyen dolgot, ha látnám, hogy őszinte a megbánása. Az meg hogy Velem mi lesz azért érdekel, mert még nem éltem egyedül. Valaki mindig volt mellettem aki segített a gondokban.
83-as vagyok, azért írtam, hogy a gyerekekkel foglalkozz, mert ez a hajó már elment.
Ahogy írtad: te meg tudnál bocsátani a férjednek, ha őszinte lenne a megbánása.
Azt hiszem, hogy ő nem érzi őszintének a megbánásodat, mert az nem akkor kezdődött, miután megtetted amit tettél, hanem miután kiderült hogy a másik férfinak mégsem kellesz.
Talán ha elköltöznél a nagy házból és évekig élnél egyedül úgy, hogy mással nem szűröd össze a levet, akkor elhinné, hogy rajta kívül tényleg nem kell más.
2016. szept. 26. 12:22
Egy tanulatlan videki haziasszonynak tunsz aki ketsegbe esik, ha egyedul kell meglennie. Mi az h meg soha eletedben nem kellett magadrol gondoskodnod? Hat epp itt az ideje. Amugy szerintem teljesen idealizalod a hazassagod, olyan nincs h erre mind most jottel ra, csak ketsegbe estel es hirtelen a ferjed az atyauristen kozben meg annyira nem becsulted h massal dugattad magad. Az egeszet bemeseled magadnak mert faj beismerni h ez a tetteid kovetkezmenye es a hazassagod mar elotte rossz volt es a ferjed sem tokeletes. Ahogy itt omlengsz rola ah nem realis hanem egy ketsegbeesett nyivakolas. Mindezt mondom ugy h gerinctelennek tartalak amit tettel, de azert ismerd mar fel h nem veletlenul csaltad meg hanem mert nem szereted. H most jottel ra milyen tokeletes az csak idealizalasa a semminek
2016. szept. 26. 12:56
89/304 A kérdező kommentje:
87 aki 83-as. Te élnél úgy távol a másiktól, félretéve minden kapcsolat lehetőségét, hátha az exednek bevillan, hogy bár két éve nem láttam mégis Ő kell nekem. Vagy megpróbálnál a közelében maradni ahol látja is hogy nem pasizok, ahol Közelebb tudnék kerülni hozzá. A gyerekeket is közösen nevelhetnénk tovább.
90/304 A kérdező kommentje:
88-nak. Háziasszony vagyok vidéken de nem tanulatlan. Ettől a változástól megijedtem nem tagadom. Persze a férjem nem tökéletes, de mindenkinek vannak hibái. Nem idealizálom a házasságunkat sem, leírtam, hogy voltak problémák. A pszichológus döbbentett le, mikor a férjemet kellett jellemeznem, hogy manapság a férfiaknál ebben a korban sok az alkoholista függő munkanélküli agresszív. Általában ezek jelennek meg újra mint párkapcsolati lehetőség. Olyan számokat mondott, hogy mennyi italozó van Magyarországon hogy szörnyű.
Kapcsolódó kérdések: