Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/304 A kérdező kommentje:
Máshol, másnál nem történt ez meg? Dehogynem. Szinte következmények nélkül. Lehet azért van ez mert a Férjem régimódi nevelést kapott? Kedves udvarias segítőkész. Emellett elvei vannak, eléggé határozott.
2016. okt. 6. 16:48
 112/304 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Én is csaltam, nem arról van szó. De tudat alatt szánt szándékkal. Később vége is lett a kapcsolatnak, nem illettünk össze. De a mostani páromat szeretem, tisztelem, nem csalom meg.
2016. okt. 6. 16:50
 113/304 anonim ***** válasza:
94%

"Nem marad meg a férfiakban annyi,hogy nem kellene eldobni ilyen sok időt egy botlás miatt?"

És benned, mint nőben nem volt annyi, hogy ne dobd félre azt a sok időt amit együtt töltöttetek egy kaland miatt? Nem, benned nem volt. Szét kellett tenned neki a lábadat, mert a férjed iránt semmit nem érzel a világon, és leszartad az együtt töltött időt vele. Még csak tiszteletből sem fogtad vissza magad, mert ennyit sem érzel iránta. Muszáj volt megalázni őt azzal, hogy félrekeféltél.

Én azt nem értem miért a férjedet hibáztatod amiért kiábrándult és csalódott benned. HŰSÉGET FOGADTATOK EGYMÁSNAK, amit te MEGSZEGTÉL. Ezért neki már nem kellesz. Mit nem lehet ezen érteni?

Most edd meg amit főztél. Magadnak köszönheted!

2016. okt. 6. 18:03
 114/304 anonim ***** válasza:
12%
104-es vagyok.Nem értem a férjed,ha ennyire határozott,miért nehezíti mindkettőtök helyzetét azzal,hogy még nem költözött el?Egyébként,hogy lehet most jobban a nővéreddel,mikor írtad,hogy évekig utálták egymást?Engem biztos zavarna,hogy az egyik nő aki mondjuk úgy, lehetőség lenne neki,pont a testvérem legyen.Hányadán állnak most a nővéreddel,és a régi szerelmével?Azt is írtad,hogy még Ő vigasztal Téged,hogy rendben lesz minden,boldog leszel mással.Ez ismerős részben,az Én exem is hasonlóan állt hozzám mikor kiderült a megcsalás.Kedves volt,és még segíteni is akart párt találni,de Én hallani sem akartam másról,mert akkor már tudtam,hogy mit veszítek,és ezt tudom,és érzem ma is.Mit mond Neked amikor szóba kerül a nővéred vagy a régi szerelme?Lehet valamelyikkel valami?Tudom,hogy nagyon rossz most,de meg kell próbálnod a végsőkig kitartani amellett amit Te szeretnél.
2016. okt. 6. 18:04
 115/304 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel más. Nem ők élik a te életed. Nála az a "gond" hogy nem csak megcsaltad, hanem el is akartad hagyni. Az szép és jó hogy te ezekután "megvilágosodtál", de őszintén ha ő nem adja el a kocsidat, nem lép ki a cégtől, te lelépsz a pasival. Aki kifosztott volna te pedig ugyanúgy kullogtál volna vissza mint most. Vannak akiknél nem számít az idő, csak a tettek.
2016. okt. 6. 18:07
 116/304 anonim ***** válasza:
100%
Tehat azert hibas a ferjed, mert normalis ertekrenddel rendelkezik es megbecsuli a not, aki megerdemli viszont nem hagyja magat atb.szni?? Ezert haragszol ra? Nehogy mar o legyen a hibas, az csak te vagy, neki az egyetlen "bune" h van gerince, ezt rovid fel neki?
2016. okt. 6. 18:22
 117/304 A kérdező kommentje:
A válás kimondása után mindenképpen költözni akar, de nem tudni mennyi pénze marad. Mondjuk szerintem ahol dolgozik az csak a válás miatt van. Van három különböző végzettsége, és az egyikben itthon kaphatna min.450e forintot. A nővéremmel igazából csak beszélgetnek, de ez a régi utálom helyett igencsak jó viszonyt feltételez. Akkor romlott meg Köztük a kapcsolat, mikor a nővérem a férjemmel akart lefeküdni, Ő meg elküldte a francba. Ezután kezdte a nővérem kavarni a szart a férjemnek. A hosszú idő alatt megútálták egymást. A nővérem is a Férjem mellett áll, és a válás után odaköltözhet ha akar. Ezzel tud segíteni neki. A férjemet kérdeztem, nem akar semmit a nővéremtől, azt a sok rosszat nem felejti el. De nem akar vele háborúzni. Ennyi. A régebbi szerelme iszont érdekli sajnos. Ha Ő nem lenne a képben, még talán látnék valami esélyt.
2016. okt. 6. 20:35
 118/304 A kérdező kommentje:
A nővérem érdekember, ezt tudja a Férjem is. Az a lényeg, hogy a palija sokat keressen, neki meg ne kelljen dolgozni. Tudja mennyit tud keresni, és ezért akarja hogy odaköltözzön. A másik nő meg egy rossz kapcsolatból szabadult.
2016. okt. 6. 20:41
 119/304 anonim ***** válasza:
11%
Szia.114-es vagyok.Hogy vagy,vagytok?Remélem kicsit jobban vagy.Írtad,hogy a nővéredtől nem akar semmit a férjed,a régi szerelmével hányadán állnak?Írtad,hogy addig amíg házas a férjed,nem lesz közöttük semmi,de szerintem senki nem vár nagyon sokáig.Esetleg megpróbálhatnád meggyőzni a nőt,hogy Te mindenképp esélyt akarsz,és Ő miatta ez nehezebb.Amíg nincs minden veszve(nincs még kimondva a válás,meg nincs kitűzve a tárgyalás)addig hagyjon Neked esélyt.
2016. okt. 10. 17:08
 120/304 A kérdező kommentje:
A másik nővel beszéltem személyesen, olyan 3 hónapja. A Férjem elmondta neki, hogy mi történt köztünk, és azért hajlandó várni mert szerinte semmi esélyem nincs visszaszerezni a Férjem. Meg a férjem egy jó ember, megbízható becsületes. Ezzel mire akart kijukadni? Lehet nem csak az ezelőtti párja vágta át, hanem régebben is, így normális férfit akar maga mellé. Nem tudom. Azt igen, hogy mikor összejöttünk talán még belé volt szerelmes a férjem.
2016. okt. 10. 18:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!