Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Egy utolsó nulla vagy a szememben.
Egy mocskos s.z.a.rházi ketgyermekes férjezett f*s.zcidázó is felvette a férjemmel a kapcsolatot, akinek 2 honap mulva hozom világra a gyermekét!
Van benned jóérzés b**+??!! Ha megfogta, vigye...csak nem jut hely a féreg szoknyája mellett,mert ott van már a férj...és egyik sem hosszu tavu kapcsolatban gondolkodik...csak a "titok", "valtozatossag" .... Tudod te milyen undorito, hogy máshova tartjátok, aztán -az állitolagos szeretett párotok- arca elé tolnátok a micsodátokat? Komolyan hánynom kell tőletek!
Ha kérhetem spontán öngyulladást legyél szíves produkálni.
A jovendobeli ex férjednek meg erőt és kitartást, hogy még a visszahátrálás csírája se fogalmazodjon meg benne! Remélem nem nyomoritottad meg egy életre, hogy soha többé ne tudjon bizni egy nőben sem!
Annyira, mint egy nő, senki nem tud gyűlölni.
Soha nem semmiért nem szólnék így le senkit, mint te #143-as. Talán a te kérdésedet is láttam.
Átérzem a bajodat, de ne idegeskedj senki miatt! Tudom, nem könnyű, de muszáj a babád miatt. Te már nem csak te, hanem ti vagytok! Amit te érzel, azt érzi a magzatod is. Feltételezem, hogy egy ismeretlen kérdése miatt nem akarod a babádat stresszelni. Most már ővele is kell törődnöd, őérte is felelős vagy. Az meg nem ember, aki elhagy egy terhes nőt. Nem érdemli a könnyeket sem.
El nem olvasom a válaszokat. Ha lefeküdtél mással is, a férjeden kívül, akkor ne remélj megbocsátást. Lehet, hogy nem dob ki, de hogy nem fog még egyszer meg..ni az biztos. Számára, már "mocskos" vagy. Én nem foglalkoznék veled, már biztos nem élnénk együtt. Soha senkivel nem osztozom a lyukon, ha valakim mégis belelógat, akkor az nekem már undorító, és nem kell.
A dátumokból, és hogy kiemelted a kérdést, gondolom együtt vagytok még. Ha ennyire nincs tartása a férjednek, akkor már nem fog lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!