Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/304 anonim ***** válasza:
80%
Ha szeretned a ferjedet akkor nem mentel volna felre ,ennyjre egyszeru. En nem csalnam meg azt akibe szerelmes vagyok.
2016. nov. 13. 21:37
 142/304 A kérdező kommentje:
Akkor abban a helyzetben tényleg nem azt gondoltam. Szerintem fellángolása, esetleg párja mellett szerelme is lett már több embernek. Viszont így el tudtam dönteni, hogy csak a Férjem kell. A megbízhatóságot, a mai világban sokszor az unalmassal felcserélik. Amikor gond van akkor tudod meg ki az igazi aki melletted állt a legnagyobb sz@rban is. Álltalában már késő a felismerés mint esetemben is.
2016. nov. 13. 22:01
 143/304 anonim ***** válasza:
74%

Egy utolsó nulla vagy a szememben.

Egy mocskos s.z.a.rházi ketgyermekes férjezett f*s.zcidázó is felvette a férjemmel a kapcsolatot, akinek 2 honap mulva hozom világra a gyermekét!

Van benned jóérzés b**+??!! Ha megfogta, vigye...csak nem jut hely a féreg szoknyája mellett,mert ott van már a férj...és egyik sem hosszu tavu kapcsolatban gondolkodik...csak a "titok", "valtozatossag" .... Tudod te milyen undorito, hogy máshova tartjátok, aztán -az állitolagos szeretett párotok- arca elé tolnátok a micsodátokat? Komolyan hánynom kell tőletek!

Ha kérhetem spontán öngyulladást legyél szíves produkálni.

A jovendobeli ex férjednek meg erőt és kitartást, hogy még a visszahátrálás csírája se fogalmazodjon meg benne! Remélem nem nyomoritottad meg egy életre, hogy soha többé ne tudjon bizni egy nőben sem!

2016. nov. 13. 22:20
 144/304 anonim ***** válasza:
92%

Annyira, mint egy nő, senki nem tud gyűlölni.

Soha nem semmiért nem szólnék így le senkit, mint te #143-as. Talán a te kérdésedet is láttam.

Átérzem a bajodat, de ne idegeskedj senki miatt! Tudom, nem könnyű, de muszáj a babád miatt. Te már nem csak te, hanem ti vagytok! Amit te érzel, azt érzi a magzatod is. Feltételezem, hogy egy ismeretlen kérdése miatt nem akarod a babádat stresszelni. Most már ővele is kell törődnöd, őérte is felelős vagy. Az meg nem ember, aki elhagy egy terhes nőt. Nem érdemli a könnyeket sem.

El nem olvasom a válaszokat. Ha lefeküdtél mással is, a férjeden kívül, akkor ne remélj megbocsátást. Lehet, hogy nem dob ki, de hogy nem fog még egyszer meg..ni az biztos. Számára, már "mocskos" vagy. Én nem foglalkoznék veled, már biztos nem élnénk együtt. Soha senkivel nem osztozom a lyukon, ha valakim mégis belelógat, akkor az nekem már undorító, és nem kell.

A dátumokból, és hogy kiemelted a kérdést, gondolom együtt vagytok még. Ha ennyire nincs tartása a férjednek, akkor már nem fog lelépni.

2016. nov. 13. 23:26
 145/304 A kérdező kommentje:
Mivel a következő alkalommal már valószínűleg elvált leszek, tényleg nincs. Egyébként legyen tartása, csak képes legyen megbocsájtani is. Egyébként nem olvastad, de elmondom. Én húztam el a papírok beadását, amit megunt, és elindította Ő a válást. Lenne bár igazad, hogy ne akarjon elmenni.
2016. nov. 13. 23:52
 146/304 anonim ***** válasza:
34%
Mi újság azóta kérdező? Látszik hogy őszintén megbántad. Csak sajnos lehet hogy későn. Remélem azóta történt veled vmi jó is.
2016. nov. 24. 10:45
 147/304 A kérdező kommentje:
Semmi változás, válunk. Megbántam, de már mindegy. Kezdek beletörődni a dolgokba. Az életem romokban, a gyerekek az Apjukkal szeretnének lenni, darab szarnak érzem Magam. Lassan beletörődök, de akkor is szeretném visszakapni.
2016. nov. 24. 19:08
 148/304 anonim ***** válasza:
66%
A bajt te kerested magadnak, csak magadat okolhatod.
2016. nov. 24. 19:53
 149/304 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem csak Én vagyok az egyetlen, aki a régi párját szeretné visszakapni. Legalább nem egyedül csinálok ilyen hülyeséget, és nem vagyok egyedül a nagyon megbánom.
2016. dec. 10. 23:34
 150/304 anonim ***** válasza:
10%
Sok boldogságot a remélem volt férjednek!Remélem te nemleszel soha boldog! Előre kellett volna gondolkodni!Undorító vagy!
2016. dec. 10. 23:52
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!