Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/304 anonim ***** válasza:
90%
Na mizu Kérdező?
2017. márc. 4. 21:16
 192/304 A kérdező kommentje:
Aki akar okuljon. A Férjem elvált, elhagyott. Nem tudom mi lesz, egyelőre csak próbálom túlélni. Anyagilag végem.
2017. márc. 4. 22:22
 193/304 anonim ***** válasza:
13%
Két szék között a földre huppantál. Na és a gyerekek az apjukkal maradtak?
2017. márc. 4. 22:25
 194/304 anonim ***** válasza:
88%

Na jó,azért nincs itt a világvége,mert elváltál! Szedd össze magad,építsd fel az életed nélküle! Kismillió nő elvált és éli világát!

Gyerekek kinél vannak? Ki költözött el és hová?

2017. márc. 4. 23:09
 195/304 A kérdező kommentje:
A gyerekek Velem maradtak, de menni szeretnének az apjukkal. Én maradtam a házban, a férjem költözött el. Szerettem volna ha itt marad. Sajnos nem tudtam meggyőzni arról hogy adjon még egy esélyt. A házban az egyik lakást lezárta, ottani rezsit fizeti, ami minimális, mert nincs is ott. Gyerektartásban megegyeztünk, családi pótlék hozzám jön, de a cég fel lett számolva, onnan nem jön pénz. Egy nagy családi ház, rengeteg foglalkozást igényel, nem is értek hozzá. Annyit mondott, ha nagy a gond hívjam, és ha tud segít. Bár szerintem csak úgy mondta. Azt sem tudom miből fog megélni. Nem keres annyit, hogy ki tudja fizetni a gyerektartást, albérletet és a rezsit. Felajánlottam, hogy maradjon, de azt mondta ne aggódjak. A házat is szeretné majd eladni, mert bőven tudnánk mindketten lakást venni. Nem tudom mi legyen.
2017. márc. 5. 01:46
 196/304 anonim ***** válasza:
55%

Adjátok el a lakást,már csak azért is,mert ameddig közös szálak futnak,még nehezebben mászol ki belőle!

Szerintem már jobban ne alázkodj meg! Nem az a sorsotok,hogy együtt legyetek a továbbiakban! Ne foglalkozz vele,hogy ő miből él meg! Biztos,hogy megoldja,talán feketén,ne kelljen annyi gy.tartást fizetni. Jobb lenne megszakítani vele minden kontaktust,ha a gyerekek miatt kell beszélnetek oké,de ne háborgasd,ne kérj segítséget tőle! Lehet ha látja,hogy nélküle is jól meg vagy,életképes vagy,talán átértékeli és magától visszamegy.De azért ebbe ne ringasd magad,saját magad és a gyerekek miatt állj talpra,légy erős,oldj meg mindent! Egyedül!

2017. márc. 5. 09:03
 197/304 anonim ***** válasza:
19%

Megint a férfi viseli a nő rossz döntéseinek a következményeit.

Nem véletlen mondom, hogy okos férfi sosem nősül meg.

Te is csak azt bizonyítottad, hogy ez igaz.

De sebaj, szidjad a férfiakat te is, mondjad, hogy ő lépett le, és ezzel tönkretette a családját. Úgysem kérdezik, de ha mégis kérdeznék, hogy miért lépett le, akkor mond azt, hogy "a férfiak ilyenek". Ez a tuti, sokezer nő nem tévedhet. Meglátod te is jobban fogod ettől a hazugságtól érezni magad.

2017. márc. 5. 11:50
 198/304 anonim ***** válasza:
92%
Mizu kérdező? Van valami új fejlemény?
2017. márc. 18. 19:49
 199/304 A kérdező kommentje:
Elköltözött. Elváltunk. Most is szeretném visszakapni. Mint a páromat, szeretem, és sokkal jobban mint gondoltam. A gyerekekkel is sok a gond. A legnagyobb nem is fogad szót. A megélhetésünk is szinte lehetetlen. Úgy tudom nincs nője. A gyerekkel csak Ő ért szót, és most sem ellenem uszítja, hanem hogy fogadjon szót. A saját nővérem azt mondta, hogy már elvált férfi, és ha nem gond Ő megpróbálja. Mondtam, hogy gond hagyja békén, és Én is Megpróbálom visszaszerezni. A szemembe vágta a saját nővérem, hogy nem kellett volna félre...ni, akkor nem lenne gond. Egyszerűen senki nem érti, hogy megbántam, és hogy szeretem.
2017. márc. 18. 22:40
 200/304 anonim ***** válasza:
95%

Húha,úgy érted,a nővéred akar összejönni a volt férjeddel?

Ha igen,szerintem ez oltári nagy szemétség lenne!

A gyerekek majdcsak lenyugszanak,szokni kell nekik a helyzetet! Nem akarlak elkeseríteni,de sztem már nem békül ki veled! Próbálj meg ismerkedni ha vágysz egy partnerre,hisz nem élheted reménytelen várakozásban az életed!

2017. márc. 18. 22:56
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!