Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Na jó,azért nincs itt a világvége,mert elváltál! Szedd össze magad,építsd fel az életed nélküle! Kismillió nő elvált és éli világát!
Gyerekek kinél vannak? Ki költözött el és hová?
Adjátok el a lakást,már csak azért is,mert ameddig közös szálak futnak,még nehezebben mászol ki belőle!
Szerintem már jobban ne alázkodj meg! Nem az a sorsotok,hogy együtt legyetek a továbbiakban! Ne foglalkozz vele,hogy ő miből él meg! Biztos,hogy megoldja,talán feketén,ne kelljen annyi gy.tartást fizetni. Jobb lenne megszakítani vele minden kontaktust,ha a gyerekek miatt kell beszélnetek oké,de ne háborgasd,ne kérj segítséget tőle! Lehet ha látja,hogy nélküle is jól meg vagy,életképes vagy,talán átértékeli és magától visszamegy.De azért ebbe ne ringasd magad,saját magad és a gyerekek miatt állj talpra,légy erős,oldj meg mindent! Egyedül!
Megint a férfi viseli a nő rossz döntéseinek a következményeit.
Nem véletlen mondom, hogy okos férfi sosem nősül meg.
Te is csak azt bizonyítottad, hogy ez igaz.
De sebaj, szidjad a férfiakat te is, mondjad, hogy ő lépett le, és ezzel tönkretette a családját. Úgysem kérdezik, de ha mégis kérdeznék, hogy miért lépett le, akkor mond azt, hogy "a férfiak ilyenek". Ez a tuti, sokezer nő nem tévedhet. Meglátod te is jobban fogod ettől a hazugságtól érezni magad.
Húha,úgy érted,a nővéred akar összejönni a volt férjeddel?
Ha igen,szerintem ez oltári nagy szemétség lenne!
A gyerekek majdcsak lenyugszanak,szokni kell nekik a helyzetet! Nem akarlak elkeseríteni,de sztem már nem békül ki veled! Próbálj meg ismerkedni ha vágysz egy partnerre,hisz nem élheted reménytelen várakozásban az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!