Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/304 anonim ***** válasza:
96%

Eltelt egy időbe mire végig olvastam, de őszintén szólva megérte és eléggé elgondolkodtatott..

- kb. 10 éve házasok lehettetek

- szültél neki 2 gyereket

- jól ment az életetek, anyagi gondok nuku

- nagy ház, kényelemmel semmi gond

..és ezt egy másik élet reménye elvitte a semmibe.

Le kellett volna ülni és kidolgozni egy haditervet a házasság megmentése érdekében. Nem lett volna kis munka, nagyon nem, de legalább nem itt tartanál.

Valamikor korábban volt itt egy hasonló kérdés, de akkor a feleség megkívánta az egyik kollégáját(nem feküdtek le).

Otthon ezt megbeszélte a férjével és megoldották ezt.

Feldobták a házasságot és ma már nem is érdekli a feleséget a kollégája.

Kérdező,

Nagyon régóta látogatom az oldalt és regisztráltam, hogy írhassak.

Minden házasságban eljön egy olyan időszak, amikor a dolgok ellaposodnak és megszokottá válnak. Ilyenkor vagy lehet egymást bámulni a végtelenségig vagy tenni a kapcsolatért.

Valahol a válaszok olvasása közben reménykedtem, hogy kapsz egy esélyt és megmarad minden, amit felépítettetek.

De a te válaszaidból nem az jött le nekem, hogy a volt férjed után kaparnál.

Igen, persze, tudom.. úgy gondolod, hogy szereted.

Talán így is van, szereted a volt férjedet, de te nem attól féltél, hogy Ő nem lesz veled. Te a magánytól féltél. A magány és az egyedüllét fájt/fáj igazán neked.

Azt gondolod, hogy ha a férjed visszajönni, megoldódna minden.

Nem, nem oldódna meg semmi. A volt férjed már nem tud bízni benned és ezt meg kell értened.

Egyébként hány éves vagy kérdező?

Én azt javaslom, hogy keress fel egy pszichológust és ő majd segít elengedni azt, amit el kell. A régi életedet.

A férjed már új életet kezdett és neked is ugyanezt kell tenned.

Ha nem teszed, akkor fel fog emészteni.

Kezdj el ismerkedni és legyél társaságban, ha el szeretnéd kerülni az egyedüllétet.

Minden jót kívánok neked az új életed elkezdésében és sok sikert!

2017. szept. 2. 22:03
 232/304 anonim ***** válasza:
80%
"Csak most gondoltam bele, hogy milyen boldog életem volt." Ebbe már évekkel korábban bele kellett volna gondolnod. Sajna te is úgy jártál, mint nagyon sok másik nő. Annyira jó világot teremtett neked a férjed, hogy unatkoztál, és volt időd féjszbúúúkozni, idejárni, tv-t nézni, amik elhitették veled, hogy a többi nő élete tündérmese, és tudtál azon gondolkodni, hogy milyen rossz neked.
2017. szept. 2. 23:18
 233/304 acelsziv ***** válasza:
84%

Tehát a volt férjed összejött a régi szerelmével? Reméljük ő jobban meg fogja becsülni.

Remek fickó lehet.

Te viszont most tapasztalod az ősi törvényszerűséget. Aki másokat becsap annak nem az a büntetése, hogy nem bíznak meg többé benne, hanem hogy ő nem lesz képes többé megbízni senkiben.

2017. szept. 3. 12:09
 234/304 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Utoljára 190-esként válaszoltam Neked. Én vagyok aki hasonló helyzetben volt, mint Te is voltál.

Sajnálom, hogy végül elváltatok, valahol azért bíztam egy kicsit abban, hogy szerencsésebb leszel Nálam, és meg tudjátok oldani.

Hogy vagy mostanában? Hogy alakult az életed? Írtad, hogy az exférjednek van már barátnője, Neked alakul valami komolyabb? A gyerekek, hogy élték/élik meg? Remélem azért, jobban vagy már, érzelmileg is, mert azért Neked is kellene szerintem valaki, hogy ne legyél egyedül, még komoly is lehet, ami boldoggá tesz.

Ha erre jársz, és van kedved, akkor írj.

Addig is minden jót. :)

2017. nov. 12. 11:06
 235/304 anonim ***** válasza:
15%
Mi újság azóta?
2018. febr. 3. 16:41
 236/304 A kérdező kommentje:
Nem sok lényeges változás történt. Félreérthető volt amit írtam, nem olyan fétisem van, hogy foglalt férfiakra bukok, csak akikkel találkoztam mindnek elég nagy hibái voltak. Válás után megkeresett újra az a szemétláda, hogy újrakezdeni, meg hasonlók. Ideköltözne a házba, és élhetnénk együtt. Ekkora pofátlanság ledöbbentett. Teljesen hülyének nézett, de mondtam, hogy beszélje meg a volt férjemmel, amúgy is találkozna vele. Azóta nem jelentkezett. Az ex nem a régi szerelmével jött össze, hanem egy teljesen más nővel, aki viszont megváltoztatja. De előnyére. Jó éve edzőterembe jár, és egy átlagos kinézetű férfiból nagyon jó pasi lett. Úgy tűnik, hogy jó az élete. A gyerekek megnyugodtak, de jobban szeretnek apjuknál lenni. Anyagilag nagyon más szinten élünk, az egyikük meg szeretne állandóra odamenni.
2018. febr. 6. 14:03
 237/304 anonim ***** válasza:
90%
Szóval, elnyerted méltó büntetésed...
2018. febr. 12. 22:49
 238/304 anonim ***** válasza:
91%
Hogy vagytok azóta? Vegigolvastam az egeszet. Igaz, hogy hibaztal, de nekem nagyon szimpatikus volt, hogy őszinten kiirtad ide az egesz helyzetet, hogy a szerető atvert, csak a penz kellett volna. Legtobben feltettek volna a kerdest, es utana le nem irtak volna, hogy igy jartak. Az is rendes volt, hogy sok ideig vissza-visszs jartal ide elmondani, hogy hogy alakul. En nem vagyok ilyen helyzetben, de valaki aki lesz, vagy van biztos tud majd elgondolkodni a dolgain, mielott cselekszik, ha ezt igy elolvassa. Remelem jol vagy.
2018. máj. 13. 09:16
 239/304 anonim ***** válasza:
92%
En is beleolvasgattam, de ha idom lesz minden valaszt elolvasok. Kapcsolatom nem olyan mint a gyerekem szuletese elott, es tanulni akarok a valaszokbol.
2018. máj. 14. 13:57
 240/304 A kérdező kommentje:
Igen, elnyertem méltó büntetésem. Remélem most sokan megnyugodtak. Eltelt elég hosszú idő, és a helyzet az, hogy nem nagyon tudok szabadulni az érzésektől. Pszichológus szerint életemben sok jó dolog, öröm kapcsolódik a volt házasságomhoz.Mivel nem tett semmi olyat, amitől meg kellene gyűlölnöm, utálnom, undorodnom Tőle, így vágyakozom arra az életre amilyen vele volt. Minél hamarabb tovább kell lépnem, a saját érdekemben. Volt pár próbálkozás, de nagyon sajnálom az igénytelenség, a laza, melóból jöttem azé vagyok büdös stílus nem jön be. Akivel meg addig eljutottunk, hogy szex is legyen....Nem vagyok extra jó nő, de hogy azért lő 30mp alatt mert olyan szexis meg vadító vagyok... Amúgy közben az jár a fejemben hogy az exemmel mennyire más volt, mennyivel jobb volt. Itt kb. vége is az estének. Nem tudom mi lesz, de jó férj volt, és most nagyon jó pasi is lett. A legfontosabb. Akinek ennyi idősen rendben vannak a fogai. Az ismerkedések alatt a pasik jó része épp a fogait csináltatta. Mi ez már? Találkozgatunk a gyerekek miatt, a nagyot is megnyugtatta. Így még ezért sem utálhatom. De azt hiszem nem is tudom, nem is akarom a rosszat Neki. Nekem Ő volt az életem párja, Én meg ezt tettem. Hogy is van? Késő bánat. Egy párkapcsolaton dolgozni kell, ha nem akarjuk, hogy gond legyen. Egy életre szóló lecke ez számomra. Ha még olvassa valaki... A tetteknek következményei vannak. Jól gondoljátok meg.
2018. jún. 1. 17:13
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!