Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Eltelt egy időbe mire végig olvastam, de őszintén szólva megérte és eléggé elgondolkodtatott..
- kb. 10 éve házasok lehettetek
- szültél neki 2 gyereket
- jól ment az életetek, anyagi gondok nuku
- nagy ház, kényelemmel semmi gond
..és ezt egy másik élet reménye elvitte a semmibe.
Le kellett volna ülni és kidolgozni egy haditervet a házasság megmentése érdekében. Nem lett volna kis munka, nagyon nem, de legalább nem itt tartanál.
Valamikor korábban volt itt egy hasonló kérdés, de akkor a feleség megkívánta az egyik kollégáját(nem feküdtek le).
Otthon ezt megbeszélte a férjével és megoldották ezt.
Feldobták a házasságot és ma már nem is érdekli a feleséget a kollégája.
Kérdező,
Nagyon régóta látogatom az oldalt és regisztráltam, hogy írhassak.
Minden házasságban eljön egy olyan időszak, amikor a dolgok ellaposodnak és megszokottá válnak. Ilyenkor vagy lehet egymást bámulni a végtelenségig vagy tenni a kapcsolatért.
Valahol a válaszok olvasása közben reménykedtem, hogy kapsz egy esélyt és megmarad minden, amit felépítettetek.
De a te válaszaidból nem az jött le nekem, hogy a volt férjed után kaparnál.
Igen, persze, tudom.. úgy gondolod, hogy szereted.
Talán így is van, szereted a volt férjedet, de te nem attól féltél, hogy Ő nem lesz veled. Te a magánytól féltél. A magány és az egyedüllét fájt/fáj igazán neked.
Azt gondolod, hogy ha a férjed visszajönni, megoldódna minden.
Nem, nem oldódna meg semmi. A volt férjed már nem tud bízni benned és ezt meg kell értened.
Egyébként hány éves vagy kérdező?
Én azt javaslom, hogy keress fel egy pszichológust és ő majd segít elengedni azt, amit el kell. A régi életedet.
A férjed már új életet kezdett és neked is ugyanezt kell tenned.
Ha nem teszed, akkor fel fog emészteni.
Kezdj el ismerkedni és legyél társaságban, ha el szeretnéd kerülni az egyedüllétet.
Minden jót kívánok neked az új életed elkezdésében és sok sikert!
Tehát a volt férjed összejött a régi szerelmével? Reméljük ő jobban meg fogja becsülni.
Remek fickó lehet.
Te viszont most tapasztalod az ősi törvényszerűséget. Aki másokat becsap annak nem az a büntetése, hogy nem bíznak meg többé benne, hanem hogy ő nem lesz képes többé megbízni senkiben.
Szia!
Utoljára 190-esként válaszoltam Neked. Én vagyok aki hasonló helyzetben volt, mint Te is voltál.
Sajnálom, hogy végül elváltatok, valahol azért bíztam egy kicsit abban, hogy szerencsésebb leszel Nálam, és meg tudjátok oldani.
Hogy vagy mostanában? Hogy alakult az életed? Írtad, hogy az exférjednek van már barátnője, Neked alakul valami komolyabb? A gyerekek, hogy élték/élik meg? Remélem azért, jobban vagy már, érzelmileg is, mert azért Neked is kellene szerintem valaki, hogy ne legyél egyedül, még komoly is lehet, ami boldoggá tesz.
Ha erre jársz, és van kedved, akkor írj.
Addig is minden jót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!