Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
 251/304 anonim ***** válasza:
12%

Az hogy igy tepertel a volt ferjedert , lehet nem tett jót

Lehet ha latta volna hogy valakivel összejöttel , ö tepert volna

Igy , lefekudtel valakivel a semmiert mert nem lett kapcsolat , es emiatt nez le a volt ferjed , hogy nem kellettèl az újnak

Vigasztaljon a tudat , hogy nem hozzad ragaszkodott , hanem a kizarólagossághoz

Ferfiak altalaban ilyenek , nem bocsajtanak

Mi a f ....nek kellett neki bevalljad ??? Hirtelen gyónnod kellett ? Nem kellett volna kideruljön

2018. szept. 16. 17:32
 252/304 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy a botlásod mi volt? Hogy csaltad folyamat? Mert úgy én nem tepertem volna a helyedben
2018. szept. 16. 18:01
 253/304 A kérdező kommentje:
Kedves Lilian. A nővérem hajtott rá, a volt férjem elhajtotta, és utána keverte a szart az exemnek. Sokáig, a válásunkig alig beszéltek. Akkor bepróbálkozott az exnél, de nem járt sikerrel. Tudtommal az exem soha nem csalt meg.
2018. szept. 16. 18:55
 254/304 anonim ***** válasza:
24%

Azt te csak hiszed

Azalatt az ev alatt amikor depressziós voltal peldaul stb , maskepp a növered nem ugrott volna neki lakhatast ajanlani

Söt az unokatestvered is biztos megvolt

Egy szep titkos kis elete volt melletted , te ezt valahol erezhetted

Es ime mikor vege lett ezer regi es új nö volt a kepben

2018. szept. 16. 18:57
 255/304 anonim ***** válasza:
21%

Szedd össze magad azt ajanlom , ne ulj fajdalmas Maria abrazattal mert az nem hoz eredmenyt , tapasztalhattad

Sikereket próbálj felmutatni , ha kell tedd magad

2018. szept. 16. 19:03
 256/304 anonim ***** válasza:
27%
mi a szitu azota, hány éves vagy
2018. szept. 16. 19:08
 257/304 anonim ***** válasza:
38%
Túl naiv voltal ehhez a ferfihez es helyzethez
2018. szept. 16. 19:09
 258/304 anonim ***** válasza:
17%

A növered egy idö utan nem kellett neki , azert kavart a növered .

Maskepp nem jutott volna odaig hogy úgy megharagudjon

Ha csak egy visszautasitas lett volna , nem lett volna köztuk annyi duma

2018. szept. 16. 19:11
 259/304 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen mindegy, hogy volt valami köztük vagy sem. Az utálat sokáig tartott, és ha tudta volna a nővèrem akkor ezzel is keverte volna a szart közöttünk. Utána mikor kiderült az egész, én adtam meg a lehetőséget a volt férjemnek, hogy szexeljen mással, csak maradjon velem. Ha ezt sem hasznàlta ki, akkor jellembelileg nem lehet olyan szar ember, nem gondoljátok? Ha visszatalál hozzám akkor nagyon boldog leszek, ha pedig nem. Nos mèg nem vagyok olyan idős.
2018. szept. 16. 19:25
 260/304 anonim ***** válasza:
29%

Nem akart melletted szexelni massal , nem a jelleme miatt , hanem mert elni akart nelkuled

Nem akart mar teged amúgysem

2018. szept. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!