Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
 291/304 anonim ***** válasza:
73%

Durva, aki ennyi idő múlva is kárörvend a kérdezőn. Ti még sosem hibáztatok, és bántatok meg semmit?

Én is elítélem a megcsalást, sosem csaltam meg senkit, de a kérdezőnek minden jót kívánok, és azt, hogy találja meg a boldogságot.

2018. dec. 2. 14:48
 292/304 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező megtaláltad a boldogságot?
2019. márc. 8. 08:02
 293/304 anonim ***** válasza:
58%

#291 De igen drágám, előfordult már életem 28 éve alatt, hogy követtem el hibákat. De tudod, egy megcsalás, a másik megalázása nem egy "hiba", vagy "botlás", ahogy ez a szerencsétlen fogalmazott a kérdésében.

Van egy olyan rossz szokásom, hogy amikor fellátogatok erre az oldalra, megtalálom ezt a kérdést a megválaszoltjaim közt, és belenézek. Nem tehetek róla, de jó érzéssel tölti el a szívem az, hogy látom, hogy egy kérdező-féle szemétláda így pofára esett :) megnyugtató a tudat, hogy néha-néha előfordul, hogy a gonosz emberek visszakapják az élettől a sok rosszat meg kárt, amit ártatlanoknak okoztak.

2019. márc. 8. 23:48
 294/304 anonim ***** válasza:
34%
A gonosz ember nem itt kezdődik utolsó. És ha téged más nyomorúsága örömmel tölt el, akkor te vajon mennyire lehetsz jó ember? :)
2019. márc. 9. 06:40
 295/304 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok a "drágád", ha neked pedig ez okoz boldogságot, és elégtételt, akkor nincs több kérdésem. :)
2019. márc. 11. 09:28
 296/304 anonim ***** válasza:
76%
Mi újság veled kérdező? Mi történt veled azóta?
2019. aug. 22. 08:42
 297/304 anonim ***** válasza:
31%

#294 De, képzeld, a szerettünk elárulása, érzelmileg tönkretevése a gonosz emberekre jellemző. Attól én még lehetek jó ember - és vagyok is - mert örülök neki, hogy a kérdező áldozatának volt annyi lelkiereje, hogy kirakja az életéből ezt a némbert. A felháborodásod alapján arra következtetek, hogy te is szeretsz félrekefélni, ezért nem tetszik a válaszom.

#295 Jól van drágám, nekem sincs hozzád. Puszi.

2019. aug. 22. 23:08
 298/304 anonim ***** válasza:
68%
Nem háborodtam fel, de nem ez a gonosz ember. Lehet, hogy te nem csaltál meg senkit sem, de arra azért nagyon kíváncsi lennék, hányszor aláztad meg a párod vagy hoztad kellemetlen helyzetbe, vagy utasítottad el a szexet sorozatosan. Olyan nincs, hogy valaki sosem bántja meg vagy árulja el a másikat hosszú évek alatt. Ha mégis, tessék helyet cserélni egy Szűz Mária szoborral. :)
2019. aug. 23. 06:33
 299/304 anonim ***** válasza:
27%

En csak azt az eggyetleneggy dolgot nem ertem hogy a szeretõ az most miert nem jó? Vagyis miert nem akar a kerdezo a szeretojevel lenni? Ha szerelmes is volt bele?

Ti értitek?

Hogyhogy akkor jott ra amikor a ferfi.leakart lépni.

Ez az egesz nem logikus.

2019. aug. 25. 17:10
 300/304 anonim ***** válasza:
66%

Tehat a kerdezo szerelmes a szeretobe az elejen. A ferje megtudja es leakar lepni. Akkor a kerdezo egybol eszbe kap, a valaszaibol azt latom hogy egybol a szeretorõl azt irja hogy PATKANY, es a ferjet nagyon szereti.

Erre valamilyen logikus valaszt kérnék ha eggyáltalán van.

2019. aug. 25. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!