Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
Az a nő, aki ilyen korban nem családban él az is defektes kérdező. Te is defektes vagy, hiszen egy-két éjszakáért eldobtad a családodat, a kényelmes életedet, a gyerekeid fejlődését rontottad el.
Nem igazán egy egészséges ember ismervéi. Olyat kapsz, amilyen te is vagy.
Elképesztő, hogy mennyi emberből ütközik ki a rosszindulat és a káröröm, amint a névtelenség mögé rejtőzhet. Csak reménykedni tudok benne, hogy ez a fórum nem reprezentálja az átlagot, mert az elkeserítő volna.
A megcsalás nagyon elterjedt, inkább az a ritka párkapcsolat, ahol az évtizedek alatt sosem fordul elő. Vannak élethelyzetek, amelyek vonzzák a vágyat egy külső kapcsolat keresésére. Olyankor az új partner(jelölt) vélt, vagy valós pozitív tulajdonságai felértékelődnek. Az esetek legnagyobb részében aránylag hamar elmúlik a fellángolás, és kiderül, hogy a házastárssal mégiscsak jobb, az pedig megbocsájt, mert a kötődések rendszerint erősek: közös gyerek, ház, ismerősök, emlékek. Ez a tipikus.
A kérdezőnek nem volt szerencséje, nagy árat fizetett a megcsalásért. Nem kell ezért különösebben sajnálni, de azért belerúgni sem, magát minősíti, aki kígyót-békát kiabál rá.
Hogy miért nem talál most párt magának? Talán azért, mert még nem látta be, hogy ő maga leértékelődött a "piacon", meg kell alkudnia, az igényeiből le kell adnia. Ha adhatok tanácsot, keressen az idősebb korosztályban és az előnytelenebb külsejűek között, és ismerje meg alaposabban a partnereit, mielőtt mélyebben belemegy egy kapcsolatba.
Szia!
Végigolvastam az imént a történetedet , elgondolkodtató és tanulságos . ( tettem fel én is egy kérdést hasonló témakörben , az egyik válaszban küldték át a linket . Kicsit hasonló az esetem , bár nálam engem csalt meg a feleségem , és akar elválni . ) Sok hozzászólóval ellentétben , úgy gondolom , Te már rég "megbűnhődtél" , sőt túlságosan is . Nagyon sokan megcsalják (juk) a másikat , aztán vagy lebukunk vagy nem . Szerintem hibát követett el a volt férjed , hogy nem bocsátott meg neked , bár gondolom ebben sokan nem értenek egyet. Szóval szívből kívánom , hogy találkozz valaki normális pasival , akivel újra boldog lehetsz . ( mondom én aki két hete tudja , hogy megcsalják és el akarnak válni tőle és lelkileg az abszolut mélyponton van :) ) Tanácsot adni a legkönnyebb , megfogadni már nehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!