Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
 281/304 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést. Nem túl jól. Vagyis inkább szarul. Amelyik pasi ebben a korban egyedül van, az szinte mind defektes? Vagy csak Én vonzom a hülyéket? Amelyik értelmes, és normálisan néz ki, az meg csak szexelni szeretne. Egyre nehezebbnek tűnik az ügy.
2018. nov. 8. 22:05
 282/304 anonim ***** válasza:
78%
Vagy, csak túl magasak az elvárásaid?
2018. nov. 8. 23:57
 283/304 A kérdező kommentje:
Szerintem nem magasak az elvárások. Szeretnék is találni valakit, de olyat aki normális. Mik az alap elvárások egy férfi terén?
2018. nov. 16. 20:19
 284/304 anonim ***** válasza:
74%
Bizony, bizony most milyen jó lenne a volt férjed. Bár gondolom erre magadtól is rájöttél már. Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz?
2018. nov. 26. 01:24
 285/304 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha beleolvastál volna, akkor tudnád, hogy nagyon korán rájöttem erre a dologra. De akkor is későn.
2018. nov. 26. 20:57
 286/304 anonim ***** válasza:
77%

Az a nő, aki ilyen korban nem családban él az is defektes kérdező. Te is defektes vagy, hiszen egy-két éjszakáért eldobtad a családodat, a kényelmes életedet, a gyerekeid fejlődését rontottad el.

Nem igazán egy egészséges ember ismervéi. Olyat kapsz, amilyen te is vagy.

2018. nov. 26. 21:13
 287/304 anonim ***** válasza:
35%
Milyen meglepő, hogy egy ilyen nő minden férfinak csak szexre kell. Ez ne azért legyen már, mert "minden férfi szemét". Tönkretetted a férjed, szétdúltad a családot a viszkető pinád miatt, kinek kellene komoly kapcsolatra egy ilyen nő? Ürítésre lehet téged használni, ha jól nézel ki, de nyilván senki sem akar úgy járni, mint szerencsétlen volt párod. Egy normális kapcsolat bizalomra épül, benned meg nem lehet bízni, ezt már bebizonyítottad. Egy jó dolog van ebben a történetben: a remény, hogy előbb-utóbb minden szemét ember úgy meg fogja járni, mint te.
2018. nov. 30. 21:02
 288/304 anonim ***** válasza:
30%

Elképesztő, hogy mennyi emberből ütközik ki a rosszindulat és a káröröm, amint a névtelenség mögé rejtőzhet. Csak reménykedni tudok benne, hogy ez a fórum nem reprezentálja az átlagot, mert az elkeserítő volna.

A megcsalás nagyon elterjedt, inkább az a ritka párkapcsolat, ahol az évtizedek alatt sosem fordul elő. Vannak élethelyzetek, amelyek vonzzák a vágyat egy külső kapcsolat keresésére. Olyankor az új partner(jelölt) vélt, vagy valós pozitív tulajdonságai felértékelődnek. Az esetek legnagyobb részében aránylag hamar elmúlik a fellángolás, és kiderül, hogy a házastárssal mégiscsak jobb, az pedig megbocsájt, mert a kötődések rendszerint erősek: közös gyerek, ház, ismerősök, emlékek. Ez a tipikus.

A kérdezőnek nem volt szerencséje, nagy árat fizetett a megcsalásért. Nem kell ezért különösebben sajnálni, de azért belerúgni sem, magát minősíti, aki kígyót-békát kiabál rá.

Hogy miért nem talál most párt magának? Talán azért, mert még nem látta be, hogy ő maga leértékelődött a "piacon", meg kell alkudnia, az igényeiből le kell adnia. Ha adhatok tanácsot, keressen az idősebb korosztályban és az előnytelenebb külsejűek között, és ismerje meg alaposabban a partnereit, mielőtt mélyebben belemegy egy kapcsolatba.

2018. dec. 1. 05:04
 289/304 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Végigolvastam az imént a történetedet , elgondolkodtató és tanulságos . ( tettem fel én is egy kérdést hasonló témakörben , az egyik válaszban küldték át a linket . Kicsit hasonló az esetem , bár nálam engem csalt meg a feleségem , és akar elválni . ) Sok hozzászólóval ellentétben , úgy gondolom , Te már rég "megbűnhődtél" , sőt túlságosan is . Nagyon sokan megcsalják (juk) a másikat , aztán vagy lebukunk vagy nem . Szerintem hibát követett el a volt férjed , hogy nem bocsátott meg neked , bár gondolom ebben sokan nem értenek egyet. Szóval szívből kívánom , hogy találkozz valaki normális pasival , akivel újra boldog lehetsz . ( mondom én aki két hete tudja , hogy megcsalják és el akarnak válni tőle és lelkileg az abszolut mélyponton van :) ) Tanácsot adni a legkönnyebb , megfogadni már nehezebb...

2018. dec. 2. 03:03
 290/304 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező én minden jót kívánok neked, remélem találsz magadhoz illő társat és boldog leszel!
2018. dec. 2. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!