Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
 271/304 anonim ***** válasza:
0%

Most van a visszaszamlalas : vagy újjászuletsz a hamvaidból , vagy lecsúszol , elkezdesz inni .

Mit valasztasz ??

2018. szept. 16. 20:34
 272/304 A kérdező kommentje:
Meg akarta szerezni, mert anyagilag mindig megvolt mindenünk. Mert jó parti. Most kezedem csak látni, hogy amit természetesnek gondoltam miatta, az nem is annyira átlagos.
2018. szept. 16. 20:36
 273/304 A kérdező kommentje:
Kedves 51%-os. Köszönöm a kiemelt érdeklődésemet, de nem lehet nem észrevenni a provokációdat. Legjobbakat kívánok neked, és ne kerülj ilyen helyzetbe.
2018. szept. 16. 20:41
 274/304 anonim ***** válasza:
19%

Igen , de ne meg alazd meg magad a volt ferjed elött sem

Csak hizlalod az egóját . Röhög a markaba hogy azóta is sirsz

Vagy lehet sajnal is

Ezt akarod ? Miert ir a homlokodon mindent ? Tiszteld magad : megmondta hogy nem akar teged . Nem mentel semmire azzal hogy megalaztad magad , könyörögtél

Tartsd magad valamire !

2018. szept. 16. 20:43
 275/304 acelsziv ***** válasza:
79%

274: szófosásod van ember?

Látatlanban, félinfók alapján nekiállsz kombinálni és mocskolni a férjet. Mert persze TE tudod. A kérdező meg hülye mert sok év házasság után sem ismeri a mostmár exét úgy, mint te pár félmondat után.

Elmebeteg -e vagy?

2018. szept. 16. 21:31
 276/304 anonim ***** válasza:
15%

275 ös nincs szófosasom , de a kerdezö tudja hogy tevedett , nagyon megbanta ! Akkor minek tovabb taposni , hogy úgy kell neked , stb , mi ertelme beletaposni megjobban a depresszióba , önsajnalatba ?

Örulsz annak, ha szenved , bunhödesböl ne merjen kilépni ? Ez zavar , hogy biztatom?

2018. szept. 16. 21:36
 277/304 anonim ***** válasza:
79%
Az hol bíztazás hogy A FÉRJET GYANÚSÍTOD azzal hogy leqrta a nővérét még előtte?? Érdekes gondolatmenet...
2018. szept. 17. 09:11
 278/304 acelsziv ***** válasza:
84%
Jah érdekesen bíztatsz. Ráadásul megint előszdted a nulla infóból vagdalkozok stílust. Te a rombolásnál is rosszabbat csinálsz. Mert rombolsz és azt hazudod, hogy segíteni akarsz. Az ilyenektől mentse meg az ég az emberiséget.
2018. szept. 17. 10:19
 279/304 A kérdező kommentje:
Miért aláznám meg magam a válás óta? Elfogadtam, hogy nem velem képzeli az életét. Sajnálom, nagyon szeretnék vele lenni, tisztában vagyok, hogy mit tettem, és ezért elvesztettem. De a vàlásig mindent megpróbáltam, hogy együtt maradjunk. Az érzelmek meg tovább bonyolítják az egészet. Amikor szerelmes voltam abba a patkányba, nem igazán érdekelt a férjem dolgai. Miután kiderült, hogy válni akar, utána tudtam igazán becsülni. Amikor elmúlt a szerelem, akkor jöttem rá, hogy a férjemet szeretem.
2018. szept. 23. 16:33
 280/304 anonim ***** válasza:
87%
Hogy vagy kérdező?
2018. nov. 7. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!