Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/304 anonim ***** válasza:
100%

"Elvei vannak. Ezek az elvek miatt szétmegy a családja."

Az, hogy elvei vannak, és ragaszkodik hozzájuk, szerintem manapság értékelendő (és nem mellesleg férfias). Nekem úgy tűnik, nem az elvek miatt megy szét a családja.

2016. dec. 20. 14:18
 172/304 A kérdező kommentje:
170-es szakadj meg. Nem kell privát, sem kapcsolat, semmi sem kell. De fáj, nagyon.
2016. dec. 20. 18:02
 173/304 anonim ***** válasza:
90%

Csak azért fáj, mert nem jött össze a másik pasival. Különben már rég elváltál volna. Persze akkor is a férjedet hibáztatnád.

Hát fájjon is! De sajna ebből sem tanulsz, te sem.

2016. dec. 20. 18:53
 174/304 anonim ***** válasza:
100%
A férjedet nagyon sajnálom. Örülj, hogy ilyen jelleme van. Más pasi ki tudja mit tett volna veled ezért. Engedd el, s ha a gyerekek is vele akarnak maradni, engedd azt is. A "patkány" hány éves volt? Csak a pénzed kellett neki, akkor valami ingyenélő huszonéves lehet. De miért akartál egy ilyennel együtt lenni, míg ott volt a férjed, aki szeretett? A sztori alapján az jött le, hogy nem is éltetek rosszul. És ha "a patkány" még is akart volna, az sem biztos, hogy olyan életszínvonalat tudott volna biztosítani, mint a férjed. Akkor vajon, hogy cselekedtél volna? A csóró szerető, vagy a pénzes férjed?
2016. dec. 20. 19:30
 175/304 A kérdező kommentje:
Nem éltünk rosszul, anyagilag biztos nem. Mármint nem voltak napi szintű gondok. Voltak nehezebb időszakok, de nem tudom hogyan jellemezzem. Mindenkinek mást jelentenek az anyagi gondok. Kapcsolati szinten sem volt gondunk, csak Én fújtam fel dolgokat, meg bemeséltem magamnak, hogy miért is kell másik férfi. Igen 27éves volt, és csak addig volt mellettem amíg autó, és pénz volt.
2016. dec. 20. 21:32
 176/304 anonim ***** válasza:
12%
#175 Ezt kellene belátnia a többi nőnek is. Mármint hogy csak felfújják a dolgokat, és bebeszélik maguknak a hü...égeket. Sokkal kevesebb válás lenne. Persze neked sem kellene most válnod, ha időben gondolkodtál volna. Dehát a fiatal, méretes, kemény, szerszámnak nehéz ellenállni...
2016. dec. 20. 22:09
 177/304 anonim ***** válasza:
28%
Szia.Utoljára 140-esként írtam.Ne haragudj,hogy csak most írok.Egyrészt látom sokan reagálnak még a kérdésedre és Te is írtál,kíváncsi voltam mi a helyzet azóta.Másrészt képzeld nálunk változtak a dolgok,sokat beszélgetünk régi dolgokról,mi miért volt.Ennyi idő után már jóval racionálisabban tudunk ezekről beszélni.Nem azt mondom,hogy tuti újra lehetne valami,de úgy érzem újra kezd közel engedni magához,ami nagyon jól esik.A jelenlegi párjával van még,egyelőre még jól érzi magát Vele,de Velem is sokat foglakozik,ami ugyan valószínűleg a párjának is feltűnt,de nem mondhatok rá rosszat,mert nem csinál cirkuszt,de ha találkozunk érzem,mert látja rajtam,hogy mit érzek még az exem iránt.Na eleget írtam magamról.Te hogy vagy?Hogy teltek az ünnepek,ahogy a Férjedről írtál gondolom békésen,nyugalomban.De azért jó lenne tudni,hogy most hányadán áll a dolog.Írtad,hogy amikor bejelentetted otthon,hogy mi van,akkor Ő még tényleg megkérdezte,hogy helyre lehet e hozni és Te egyből nemet mondtál?Na ez amit nagyon nem kellett volna addig amíg nem 100% a másik.Nálunk annyi volt a különbség,hogy bár magabiztosnak mutattam magam,belül nem teljesen.Igazán becsülendő a Férjedben,hogy képes ennyire pozitívan hozzád állni,de nem értem,hogy miért írtad többször is,hogy "kezdek belenyugodni,esélytelen,nem kapálozok",írtam már Neked,hogy nem feladni könnyen,én 2 éve csinálom.Tény,nem ismerem a Férjed,de az lejött,hogy nagyszerű ember.Mindenesetre szerintem próbálj meg minden olyan partner lenni,amilyet Ő is elképzelne Maga mellé.Remélem a patkány nem került képbe azóta újra,mert ezek csak arra várnak mikor játszhatják el újra ezt Veled,vagy épp valaki mással.Pl:egy olyannal mint amilyen Én is voltam.Meg gondolom vannak akik már ott legyeskednek körülötted,hogy majd velük milyen lehetne.Nálam is volt sok ilyen,de átlátni rajtuk.Remélem jobban alakulnak a dolgok idén,legalábbis ezt kívánom Neked.Írj ha esetleg van kedved.Utólag is Boldog Új Évet.:)
2017. jan. 3. 18:03
 178/304 anonim ***** válasza:
74%
Szia.A utolsó vagyok(177).Még annyit írnék,hogy még más példákat is találtam a mi helyzetünkre,és van egy kérdés ahol az egyik válasz nagyon emlékeztet arra ahogy Te fogalmazol.Nem vagyok benne teljesen biztos,hogy Te vagy,de mivel írtunk már mindketten,észrevehető a hasonlóság.:)Gondolkodom,hogy írok majd oda is. http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas_..
2017. jan. 4. 18:52
 179/304 anonim ***** válasza:
91%

177:

1. az isten szerelmére, használj szóközt írásjelek után.

2. 2 éve nem tudsz leszakadnia az exedről, ez nem normális, keress meg egy pszichológust.

2017. jan. 4. 19:05
 180/304 anonim ***** válasza:
31%

Szia kedves utolsó (179).

1. Köszönöm a nyelvtan órát igyekszem oda figyelni. De mivel gyorsan írok, nem biztos, hogy be tudom majd mindig tartani. De majd megpróbálom, de csak a Te kedvedért. :)

2.Megpróbáltam a pszichológust, aki csak azt tudta mondani, hogy ha nem találkoznánk annyit, és nem beszélnénk meg mindent úgy, mint régen, és tegyük fel az egyik utálná szívből a másikat akkor ez most nem lenne.

De köszi a tippet, olyat mondj amit még nem próbáltam.

Ui.:Ha továbbra sem tetszik a helyesírásom, azt sajnálom, de már kinőttem a suliból, és már csak egy tanulatlan liba maradok aki jól elcseszte az exével. :)

Szép estét.

2017. jan. 4. 19:24
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!