Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?
"Elvei vannak. Ezek az elvek miatt szétmegy a családja."
Az, hogy elvei vannak, és ragaszkodik hozzájuk, szerintem manapság értékelendő (és nem mellesleg férfias). Nekem úgy tűnik, nem az elvek miatt megy szét a családja.
Csak azért fáj, mert nem jött össze a másik pasival. Különben már rég elváltál volna. Persze akkor is a férjedet hibáztatnád.
Hát fájjon is! De sajna ebből sem tanulsz, te sem.
177:
1. az isten szerelmére, használj szóközt írásjelek után.
2. 2 éve nem tudsz leszakadnia az exedről, ez nem normális, keress meg egy pszichológust.
Szia kedves utolsó (179).
1. Köszönöm a nyelvtan órát igyekszem oda figyelni. De mivel gyorsan írok, nem biztos, hogy be tudom majd mindig tartani. De majd megpróbálom, de csak a Te kedvedért. :)
2.Megpróbáltam a pszichológust, aki csak azt tudta mondani, hogy ha nem találkoznánk annyit, és nem beszélnénk meg mindent úgy, mint régen, és tegyük fel az egyik utálná szívből a másikat akkor ez most nem lenne.
De köszi a tippet, olyat mondj amit még nem próbáltam.
Ui.:Ha továbbra sem tetszik a helyesírásom, azt sajnálom, de már kinőttem a suliból, és már csak egy tanulatlan liba maradok aki jól elcseszte az exével. :)
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!