Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/304 anonim ***** válasza:
32%

Azért kíváncsi lennék, hogy hány válaszoló él sokéves házasságban, gyerekekkel. Szerintem aki még nem volt ilyen helyzetben, az nem tudja objektíven megítélni.

A megcsalás igenis elítélendő, de nem megbocsáthatatlan, különösen ha a megcsalt fél is ludas abban, hogy a házasság ellaposodott.

2016. máj. 21. 18:10
 22/304 anonim ***** válasza:
93%
Jelen! Milyen objektivitásról beszélsz? Tárgyilagosan az a véleményem, hogy egy tízéves házasságban és egy húszéves élettársi kapcsolatban soha nem flörtölgettem, elutasítottam az idegen férfiak közeledését. És tudod miért? Mert tiszteltem magam és a páromat, tiszteltem és komolyan vettem a kapcsolatunkat. Az a nő, akit néhány kacsintással be lehet vinni titokban egy borkor alá, az annyit is ér. Titkolózni, hazudni a párodnak ugyanannyi energia, mint megmondani, hogy neked más kell. Mit nem értesz ezen? Gondolom, hogy te is félrekeféltél és most magyarázod a bizonyítványodat azzal, hogy semmi sem fekete és fehér. Ki foglak ábrándítani, de bizony ebben a helyzetben fekete és fehér létezik. A sunnyogás és a hazugság, a másik megalázása nemkívánatos maszatolós szürkezóna. Fogd fel, hogy mások érzelmeivel nem játszunk, mert az mély sebet tud ejteni. Menj, kefélj félre, azután meg állj a férjed vagy feleséged elé és mosolyogj a szemébe! De ne felejts el utána a tükör elé állni és szembeköpni magadat. Csak úgy objektíven! :)
2016. máj. 21. 18:42
 23/304 anonim ***** válasza:
97%

A hűség az egyik alapja egy kapcsolatnak. Aki nem tudja ehhez tartani magàt az ne kezdjen bele, vagy szakítson, és ne tiporjon végig a màsikon mert undorító, gyàva és gerinctelen dolog sunnyogni, hazudozni, megcsalni a pàrunkat. Ha baj van meg kell beszélni. Ha az nem megy, le kell zàrni a kapcsolatot. Ennyire egyszerű.

De gondolom a pénz meg a szép hàz kényelmes volt... Hàt remélem elbuktad.

2016. máj. 22. 03:16
 24/304 anonim ***** válasza:
98%
Erre nincsen mentség. Ha valaki komoly kapcsolatban él, akár jól megvannak akár nem, őszinteséggel tartozik a párja felé! Ha annyira nagy a baj hogy már más felé kacsintgat, egyenesen kell viselkedni, elmondani a problémát. Vagy megoldani közösen vagy menni! Ez amit műveltél lássuk be nem volt megoldás semmire! Csak ellehetetlenítetted a férjeddel a kapcsolatot! Lépj ki legalább most, hagyd őt békén, ha már így megaláztad hátha talál egy normális nőt helyetted és nem pazarolja tovább az érzéseit, idejét rád!
2016. máj. 22. 11:02
 25/304 anonim ***** válasza:
63%

# 22: én voltam a megcsalt fél. És beláttam, hogy abban, hogy a kapcsolat ellaposodott, én is vastagon ludas voltam, ezért ugyanolyan aktívan dolgoztam a kapcsolat megmentésén, mint ahogyan azt a társamtól elvártam a botlás után.

Mert a megcsalás nem ott kezdődik, amikor bejön a képbe a harmadik, hanem amikor a felek hagyják kihűlni a kapcsolatot.

És igen, komoly hiba, ebben egyetértek mindenkivel. De egy évtizedes házasságot, pláne gyerekekkel nem dob félre az ember csak úgy, ha egy szemernyi esély is van a megmentésére.

Persze van, amikor már tényleg menthetetlen, akkor egyértelműen le kell zárni, de ha van minimális esély is a problémák helyrehozatalára, akkor igenis érdemes dolgozni érte. Olyanná kell tenni azt a kapcsolatot, hogy fel se merülhessen a megcsalás lehetősége.

2016. máj. 22. 14:25
 26/304 anonim ***** válasza:
93%

Persze lehet mindkét fél ludas a megromlàsért de érdemes feltenni a kérdést hogy akkor az egyik miért csalt, ha a màsik nem tette ezt meg. Szerintem a legalja dolog megcsalni valakit mert megromlott a kapcsolat. Ha màr nem szereted, màsfelé kezdesz haladni, mond meg, zàrjàtok le, ha úgy érzed nem lehet vagy màr nem akarod megoldani.

Nàlam, meg a nem igénytelen embereknek a megcsalàs szakìtó/vàlóok.

Nekem ott a vége és nincs miről beszèlni. Vagy a gyereknek tènyleg jó ha azt tanulja, hogy tűrje a megalàztatàst csak hogy fenntartson valami gagyi làtszathàzassàgot? Nem hiszem. Mert egy megcsalàs után ostoba dolog azt képzelni hogy minden olyan lesz mint régen. És több ilyen nem lesz. Előbb utóbb megint megtörténik majd. A bizalomnak végleg vége. És a boldogsàgnak is.

2016. máj. 22. 17:45
 27/304 anonim ***** válasza:
60%

# 26: Egyáltalán nem törvényszerű, láttam olyan házasságot, nem egyet, ahol a felek pont a megcsalás után kaptak észbe, jöttek rá, hogy mit veszíthetnek és jobb lett a kapcsolatuk, mint újkorában. Nem egy-két évre, hanem évtizedekre (itt tartunk most, a jövőbe nem látok).

Persze olyat is láttam, ahol tényleg lezárult, megszűnt a bizalom, vagy nem tudták helyrehozni. Ez mindig KÉT emberen múlik. Te a saját értékrendedet akarod kötelezővé tenni és rákényszeríteni másokra. De ha valaki meg tud bocsátani egy botlást, az hadd hozza már helyre a házasságát, ha tudja! Mert sokan képesek erre.

2016. máj. 22. 17:49
 28/304 anonim ***** válasza:
81%
. Ha egy megcsalàs kell ahhoz hogy ràjöjj kit akarsz, az màr rég rossz. Mindegy. A sajàt életét mindenki úgy cseszi el ahogy akarja.
2016. máj. 22. 18:09
 29/304 anonim ***** válasza:
94%
Inkabb csak rájöttel hogy a masik bizonytalan itt meg meg volt a biztos hattered.. Nagyon mocskos dolog es nem megbocsajthato a megcsalas
2016. máj. 22. 22:36
 30/304 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és azt a néhány ötletet. Leültünk megbeszéltük a dolgokat, voltunk pszichológusnál is. Az is belement olyanba, hogy a félrelépéshez Mindkét fél kell. Végül kihozta azt hogy én csesztem el a dolgot nagyrészt. Mivel változtatni szeretnék ezért annyit javasolt próbáljuk meg egyszer. De érzem rajta, hogy nem akarja ezt a házasságot. Sajnos egy fiatalkori szerelme megtalálta, és írt a férjemnek, hogy mi lenne ha találkoznának. Annyit írt, hogy jelenleg még nős, ami nemsokára változik, és ha vár addig a nő akkor szívesen találkozik vele. Ha bárki mással félrelép de velem marad azt elfogadom, de ez a nő nem biztos hogy csak a szexért keresi. Mit tegyek?
2016. máj. 22. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!