Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfit már dobtál mert csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már dobtál mert csóró programokkal akarta megúszni a randizást?

Figyelt kérdés
pl. hülye gyalogkirándulással ahová elég pár szendvics, meg közben izzadjál le és még fárasztó is, meg hogy sétáljatok meg hasonló szánalmas ovis programok.

2022. júl. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
84%
Az a nő aki sokat kolt magara, megteheti hogy olyan pasit valasszon aki meghivja ide oda es gazdag. Csoro luzer pasi ne elvezze szep no tarsasagat ingyen.
2022. júl. 15. 14:40
 42/44 anonim ***** válasza:

Miről beszéltek amúgy? A kávézó is csóró program :d

Ugyanaz, mint a partra kiülni egy palack borral, átmenni egymáshoz megnézni egy filmet, elmenni a vadasparkba, a Városligetbe kacsákat etetni vagy a Margitszigetre.

Mondok én nem olcsó programokat:

Steakvacsora, Wasabi, most már az állatkert is inkább egy erős közepes, Cyberjump, lasertag, aquapark...

2022. júl. 15. 15:02
 43/44 anonim ***** válasza:
Mindennek felment az ára. A kávézást azért emeltem ki, mert tulajdonképpen egy tök alap dolog. Akár baráti alapon is lehet kávézni, közben ismerkedni. De tényleg sokaknak ez is fáj. Nem minden nap kávézgat az ember, legalábbis kávézóban. Viszont társasági programnak tökéletes. A többi programot meg sem mertem említeni, mert azok többe kerülnek. Én szeretek olykor ilyen programokon is részt venni. Egy olyan emberrel, aki egy kávé árát is sajnálja, nemcsak tőlem, de még saját magától is, nem sok esélyt látok ilyen programokra a későbbiekben sem. Úgyhogy inkább nem kérek a társaságából.
2022. júl. 15. 15:13
 44/44 anonim ***** válasza:
45%

A mai árakat látva még egy kávéra is tekintve, igazán mérhetetlenül bolond az, aki annyit fizet érte, mert "randin vagyok".

Realitás-értelem-értékbecslés nincs már a női fejekben?

Nincs:DDD

Az meg röhej, hogy a spiné a fodrászati és egyéb 20-30-40 éves generálozási-karbantartási költségeit felrója a kávéért:DDD

Talán vállalja fel saját külsejét bohócjelmez helyett...szinte ingyen.

Mindig, azzal ordítanak a nők, hogy az őszinteséget értékelik, erre már reggel a tükör előtt becsapják magukat és a pasikat randin vakolt fejükkel.

Majd csodálkoznak, hogy egyik reggel arra ébrednek, hogy a pasi hűlt helye van, mert hajnalban valami szörnyet talált maga mellett:DDD

2022. júl. 16. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!